Şimdi Ara

LG V60 ThinQ sızdı: Dörtlü kamera, 5000mAh batarya, dörtlü mikrofon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • LG'nin Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtmasını beklerken sürpriz bir şekilde fuara katılmama kararı alması ile belirsiz hale gelen LG V60 ThinQ amiral gemisi modeli sızmaya devam ediyor.



    LG V60 ThinQ özellikleri



    Mart sonu veya Nisan başı gibi tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan LG V60 ThinQ amiral gemisi özel bir öneme sahip. LG'nin G serisini kaldırarak V serisi ile yola devam edeceği ve yıl sonuna doğru yeni bir 5G serisi tanıtacağı gündeme gelmişti.



    Ayrıca Bkz.Disney ve Pixar çizgi karakterleri bu oyunda buluşuyor



    2019 yılını büyük bir zararla kapatan LG bu bakımdan iddialı bir telefon hazırlamak istiyor. Snapdragon 865 yonga seti, 8GB RAM ve 256GB'a kadar depolama gibi zaten bu yıl standart olarak göreceğimiz özellikler arasında. Firma bir kaç önemli dokunuş ile telefonu farklılaştırmayı amaçlıyor.



    Farklılıklardan birisi dörtlü mikrofon sistemi. Genelde akıllı telefon pazarında iki veya üç mikrofon dizilimi yaygın. LG buna ekstra bir mikrofon daha ekleyerek etkili bir gürültü engelleme yapmayı planlıyor. Ayrıca video ve ses kayıtlarında da 4 mikrofon dizilimi daha iyi bir tecrübe sunacak.





    Kamera tarafında 4 sensöre yer verecek olan paketin detayları net değil ancak ultra geniş açı, telefoto, derinlik ve makro sensörler ilk akla gelenler. Diğer taraftan 5000mAh kapasiteli batarya da oldukça uzun kullanım sürelerine imza atacak.



    6.7 ve 6.9 inç arasında bir ekrana sahip olması beklenen LG V60 ThinQ yine ikinci ekrana sahip bir kılıf aksesuarı sunacak. Opsiyonel ekran aksesuarı kullanımı kolaylaştırmayı amaçlıyor. Ayrıca yeni menteşe sistemi iki ekranı arada boşluk bırakmadan birleştirebiliyor. Henüz fiyat tarafında net bir bilgi yok.



     








  • İsimdeki ThinkQ ekinin ne gereği var artık, benzer yapay zeka kabiliyetleri hemen her firmanın telefonunda var?

  • Yine çentikli ekran mı, kalsın... 4 mikrofon da öyle abartılacak bir şey değil, zamanında Lumia 1520 ve 930'da 4 tane mikrofon vardı.

  • 1- ekrandaki çentik görünüşü tamamen kötü hale getirmiş, v30 da iyi bir görünüm vardı keşke o çerçeve tasarımı olsaydı
    2- 5k batarya var be adam koysana xenon flaş da gece çekimide iyi olsun

  • 40 yıllık cazgırım böyle pehlivan görmedim...

  • V30 kullanıyorum ve eğer Samsung'lar ile rekabet edebilecek fiyata gelse yine V serisi almak isterdim. Niyeyse gelmiyor ülkemize.

  • Hiç beğenmedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaki kamera havuzu, flaşı ve mikrofonu da içine alması sebebiyle çok başarılı, her şeyin aynı yerde toplanması kılıflı kullanımda estetik bir görüntü ortaya çıkaracaktır.

    opak arka kapakların yanı sıra, fotoğraftaki gibi şeffaf bir arka kapaklı versiyon da kimi tüketicinin ilgisini çekecektir.

  • Lg cihazlara sempatim var ama eşek gibi fiyatdan çıkarıp 6 ay sonra balon gibi sönüyorlar.

  • ThinQ gereksiz artık , kamera dizilimi çok başarılı 11 max ve S20 yi gördükten sonra saygı duydum LG ye

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F7CE7F94C

    Yine çentikli ekran mı, kalsın... 4 mikrofon da öyle abartılacak bir şey değil, zamanında Lumia 1520 ve 930'da 4 tane mikrofon vardı.
    O cihazlarda özellikle video kaydındaki dip gürültüsü konusunda çok iyilerdi.
  • Daha V50 yi Amerikadan getirtemedim diye G7 alma arefesindeyim LG. Biz buna ulaşana kadar da en az V70 i görürüz.

    İşin şakası bir tarafa. Konfigürasyon olarak üç aşağı beş yukarı hepimiz tahmin ediyoruz neyle nasıl geleceğini. Asıl bu telefonu özel kılacak şey benim gözümde yine ses özellikleri; quad dac çipi, stereo boombox hoparlör, dts:x tarzı odyofillere hitap eden şeyler. Umarım bu konuda LG geri adım atmaz. Zaten yeterince geride kaldılar ellerindekilerini de kaybetmesinler.
  • daha v40 gelmedi türkiyeye g8 1 yıl sonra geldi o da operatörlerde anca bulunuyor. Bu cihaz gelmez türkiyeye
  • Gerçekten şu thinkqmidir nedir o eki kaldırsınlar görünce dandik telefon izlenimi veriyor bana şahsen. koy güzel bir rakam yanına da bir tane harf koy w10 w20 falan yap hiç olmadı.
  • laerrof L kullanıcısına yanıt
    Hocam, o cihazlar birçok konuda harikaydı. Lumia 1520'nin ekranı dönemine göre aşırı kaliteliydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F7CE7F94C

    Hocam, o cihazlar birçok konuda harikaydı. Lumia 1520'nin ekranı dönemine göre aşırı kaliteliydi.
    O ekosistemin çoğu cihazı, özelliği, stabilliği çok çok iyiydi. Tek kötü olan ise Microsoftun kendisiydi. Firma vermediği destek ile kendi kendisini sabote etmeyi başardı. Google ve Apple isteselerdi bunu beceremezlerdi. Halen lumia 640 xl cihazımı kullanıyorum ve uygulama destekleri keslmeseydi sanırım cihaz ya da ben ölene kadar ayrılmazdık. Fiyat performans başta olmak üzere döneminde çoğu üst segment androide kafa tutan bir stabilitesi vardı. Her neyse deştin bak yaramı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.