Şimdi Ara

LG x130 Wireless SORUNU LÜTFEN YARDIM KAFAYI YİYİCEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle Lg x130 Netbookum var , wireless e bağlanıyor fakat 5-10 en fazla 15dakika aralıklarla kopup hemen tekrar bağlanıyor kopup hemen tekrar anlamadım neden olduğunu denemediğim yöntem kalmadı yardımcı olabilirseniz sevinirim sinirden kırcam en sonunda



  • modemin dibindeyse arızalı bir şey olabilir. eğer az çeken bir yerde yapıyorsa arıza yoktur. lg netbooklarda zaten zayıf bir anten veya kart var.
  • Farklı bir modeme bağlanmayı deneyin sorun tekrarlarsa ağ kartının yazılımıyla alakalı bir problem olabilir, farklı tarihlerdeki yazılımları kurabilirsiniz, sorun devam ederse ağ kartında bir problem vardır. Yeni aldıysanız hemen götürün değiştirirler, bekledikçe iş zorlaşır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sethamon

    modemin dibindeyse arızalı bir şey olabilir. eğer az çeken bir yerde yapıyorsa arıza yoktur. lg netbooklarda zaten zayıf bir anten veya kart var.


    modeme yakınken yapıyor zaten hala çözemedim sorunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanımcı123

    Farklı bir modeme bağlanmayı deneyin sorun tekrarlarsa ağ kartının yazılımıyla alakalı bir problem olabilir, farklı tarihlerdeki yazılımları kurabilirsiniz, sorun devam ederse ağ kartında bir problem vardır. Yeni aldıysanız hemen götürün değiştirirler, bekledikçe iş zorlaşır.


    Modemimdende şüpheleniyorum artık , air ties rt 204 var evimdede ikitane laptop kullanıyorum birisi acer aspire diğeri x130 , aspire wireless e bağlanıyor kopma yaşamıyor hiç ama netbookla bağlanınca sorun yaşıyor 3 4 aydır netbook bendeydi böyle bir sorun yoktu kopup hemen tekrar bağlanıyor modemde 5 aylık , netbooku komşuma götürdüm onların wirelesde 20 30dakika bekledim kopmadı bi arkadaşıma vermiştim oda bende kopmuyo dedi modemden desem benim acer niye kopmuyo dicem kafayı yiyicem kırcam en son hepsini napmam lazim bi akıl verin lütfen




  • acerdaki wirelessle lg x130 un wireless arasında dağlar kadar fark var. sorun kesinlikle ağ kartında ralink var sanırım eski laptopımda da vardı. onda da kopmalar yaşadım. en son çare olarak ağ kartını değiştirdim de lg netbooklarda garanti dahilinde ram dışında bir donanıma müdahalede bulunamıyorsunuz. ilk başta vermiş olduğum tavsiyeyi yenileyerek ya servise verin ya da değiştirilebilecek süredeyse (alınmasından sonra 2 hafta) direkt iade edip n450li bir netbook alın ama lg olmasın. piyasaki netbooklar arasında kullanmadığım bir sony netbook kaldı onda da bir sorun olduğunu sanmam en kötü wireless sistemi lg netbooklarda model de fark etmez.
  • arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
    Fakat şöyle bir durum söz konusu Lg Netbook ile bi akrabamda wirelessden bağladım modemnden şüphelendiğim için 1saat falan kopma yaşamadım sonrada işim olduğundan oradan ayırlmak durumunda kaldım. eve geldim 5 10 dakikada bir kopma yaşıyorum modemden olduğunu düşünüyorum fakat şöylede birşey var evdeki modemden Acer Laptopumla da bağlanıyorum o neden hiç kopmuyor. 2sininde garantisi devam etmekte hangisini servise ne diye göndereceğim bilmiyorum
  • acer laptoplarda signal-up teknolojisi vardır. ekranın üst kısmı tamamen antendir kısacası. bir de wireless kartının önemli bir rolü var. ralink ve realtek in performansı iyi değildir açıkçası zaten bir çok düzgün sistemde bu kartlar kullanılmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sethamon

    acer laptoplarda signal-up teknolojisi vardır. ekranın üst kısmı tamamen antendir kısacası. bir de wireless kartının önemli bir rolü var. ralink ve realtek in performansı iyi değildir açıkçası zaten bir çok düzgün sistemde bu kartlar kullanılmaz.

    ne önerirsiniz hangisini servise göndermeliyim sizce
  • modemden olduğunu sanmıyorum. lg yi gönderin derim.
  • Arkadaşlar sorunumu çözdüm yardımlarınız için teşekkürler , yanında verdikleri yazılım cd si ve sistemin içindeki kendi sistem geri yüklemesindeki Wireless Driver ında problem varmış mail attım ve yeni driverını aldım güncelledikten sonra sorun düzeldi
  • LG update programını çalıştırsaydınız şayet, daha ilk baştan wireless drıverını güncelleyecekti, x130 anakonusunda da epey konuştuk bunu, göz atsaydınız görebilirdiniz.
  • Merhaba,
    Ben LG Update programı ile Ralink wireless driverını güncelliyorum. En son sürümde diyor. Ama başka bir driver scanner programı ile scan ettiğimde ise bu versiyonun üstüne 20 update gelmiş indireyim mi diyor. İndir diyince de paralı üyelik istiyor. Ucretsiz bir driver scanner uygulaması var mı bana tavsiye edebileceğiniz?

    Lg nin bu modellerin bazılarında bu sorun varmış. Ben çok şey denememe rağmen çözüm bulamadım. Lütfen yardım.
  • Arkadaşlar merhaba,

    LG X130 da şöyle bir sorun var. Win 7 kurulu, WiFi acik, pc yi kapatip aciktan sonra Wifi kirmizi carpi cikiyor sag allta simgesinde, Wireless aglari gormuyor. FN tuslarindan acik, driver i kurulu guncel surum 3.0.3.0.

    Sadece aglardan wireless'a sag tiklayip TANILA deyince Wifi kapali deyip windows kendisi aciyor sozde ve duzeliyor. Her pc kapanip acilisinda bu sekilde. Benzer Wireless sorunlarini herkes driver guncellemesiyle cozmus ama bunda zaten guncel. XP yedegi de almadim. Normal kurunca XP yi yine ayni sorun.

    Basina gelen oldu mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.