Şimdi Ara

LGA 775 mi? Bilenlerin gözü yaşlı .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nacker

    Eğer Xeon takarsanız herhalde overclockla gtx960'a kadar çıkabilirsiniz.



    İşte rekabet bu yüzden önemli. AMD hala hayattayken Intel devasa bir işlemci ailesini tek sokette çıkardı. Eskiden e2180 dual core kullanıyordum sonra e6550'ye geçtim, sonra e5300 ve en son q9400 kullandım. Hepsine de overclock yaptım. Aynı soket aynı anakartla bilgisayarı 6 sene sıkıntı çekmeden zamanın orta seviye ekran kartlarıyla f/p'in dibine vurarak kullandım. Şimdi böyle bir şey imkansız. Aradaki performansın sadece %10 arttığı bir üst seriye geçmek için soket değiştiriyorsunuz.

    Çok haklısınız. Ben de hala pentium 4 640 ht yi 3,2 den 3,85 ghz e o.c. halinde kullanıyorum. Şimdi gidip sıfırdan pentium g3258 üzerine kurulu bir sistem toplamaya kalksam düşük bütçe ile, ısınma ve enerji verimliliği hariç çoğu alanda xeon işlemci daha önde olacak. E bir sonraki ay 120 gb bir ssd eklesem bu sisteme elimde bulunan parçaları ziyan etmeden baya iş görür bir pc sahibi olurum diye düşünüyorum.




  • Cevap atıp yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta içerisinde büyük ihtimalle sistemi toplamış olucam. Daha sonrasında yine bu konudan veya yeni konudan sistem ile ilgili tecrübelerimi paylaşmayı düşünüyorum.
  • Intel'e laf ediyorsunuz ama sorun Dolar kurunda.

    Soket değiştirin bir zahmet yani kaç sene geçmiş tarihi eser işlemciler alıyorsunuz.
  • Soket değiştirmek en kolayı , onu herkes yapabilir

    Muhim olan elindeki parçalardan da yararlanabilmek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JARED LET0

    Intel'e laf ediyorsunuz ama sorun Dolar kurunda.

    Soket değiştirin bir zahmet yani kaç sene geçmiş tarihi eser işlemciler alıyorsunuz.


    haklısınız kur yüzünden bileşenler el yakan cinsten. Fakat ilk mesajda bahsettiğim gibi league of legends, dota2, rocket league gibi sistem gereksinimi yüksek olmayan oyunlar için bu sistemi çöpe atıp 1500 ₺ yeni sistem toplamak bana mantıksız geliyor. 400 lira nere 1500 ₺ nere :)
  • Beyler benimde core2 quuad 6600 işlemci bunu adam etmem mümkünmü? ram 2gb maksimum 4 destekliyor ram ve ekran kartı takviyesi ile en azından film ve fifa için kullanabilirmiyim bütçem dar çünkü..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.