Şimdi Ara

LGS senem battıkça batıyor ve yardımınıza ihtiyacım var :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,


    Kısaca konuya değinmek istersem, lgs senem battıkça batıyor, bende durduramıyorum


    şikayetlerim şunlardır;


    -matematikte zorlanıyorum (klasik öğrenci şikayeti) ve soruların istediğini anlıyorum, ancak nasıl bir yol çizeceğimi bilemiyorum. Evet, yapamadıklarımı dinliyorum ancak mesela fenomen B çözdüğümde 5 sorunun 3 sorusu boş 1 sorusu yanlış diğer soru doğru oluyor, bu nedenle hem bir şey olmadığına biraz inanmaya başladım, hem de artık anlayıp öğrenmekten ziyade sadece soru çözüyorum gibi oluyor, aynı zamanda saçma sapan (çok basit) yanlışlar yapıyorum, bunların hepsinin toplamı zaten matematiğimi düşürüyor, ve soru çözümü dinledim ama sonra farklı versiyonunu yapamıyorum.


    -fen ve türkçe derslerinde bazen soruları kaçırıyorum, çünkü orada olan bilgiyi tam bilmiyorum, ancak konu tekrarı yaptığımda o sorunun ince ayrıntı bilgisini bulamıyorum, bunun için özet notları veya önemli kısımları özet geçen online veya kağıt üzerinde not tarzında malzeme var mı? Varsa ulaşabileceğim bir yer, yoksa bu problemi nasıl çözebilirim?


    -tam bir ders programı oluşturamıyorum, çünkü yukarıda söylediklerim bilgiler gibi, zaten sürekli yanlış boş vs. çıkıyor (en basit konularda bile çıkıyor) bu sefer zaten ister 10 ister 100 soru yap aynı netler ve aynı sonuçlar çıkıyor, bu sıkıntı hem benim akademik açıdan bir darboğaz noktasına getiriyor (çünkü gelişme hiç göstermiyorum) hem de kendime yeni bilgiler katıp yeni soru tipleri çatısı altında öğrenmek fiili olmuyor, sadece soru çözmek için soru çözüyorum gibi hissediyorum, aslında bir koç ile bu sıkıntıyı gidermeye çalıştım, ancak koç bulamadım :( o yüzden de ne kadar soru çözsem bile sürekli aynı şeyleri taklit etmek oluyor artık. (bu arada iyi bir koç hizmeti almış biri varsa, bir bağlantı veya aktarma için gerekli bilgileri verebilir mi?)


    -3. madde gibi bu sefer de çalıştığım zaman ne verim alabiliyorum, bide şu sorunu/sıkıntıyı yaşıyorum, ders çalışma anında sanki derse tam %100 odaklanamıyorum, o ders çalışma hissiyatı olmuyor veya o anda ders çalışıp bir şeyi katamıyorum, sadece otopilot gibi soru çözüyormuşum gibi oluyor, bunu hisseden var mı? Eğer varsa nasıl bu histen arınabilirim, veya yoksa ne yapmalıyım?


    valla anayasa gibi şikayetlerim var :(, ancak bu konuda yardım edebilirseniz çok sevinirim.


    Teşekkürler  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitoX123 -- 21 Şubat 2024; 20:15:25 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.