Şimdi Ara

Lider Olmak mı istiyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lider olmanın kimi yükümlülükleri vardır. İster Türkiye'nin en kocaman şirketinde lider olun arzu eder dost çevrenizle meydana getirdiğiniz bir grupta lider olabilmek sorumluluk arzu eder. Kriz, ciddi anlarında ne yapmanız gerektiğini iyi bilmelisiniz. Liderler personelinin mutluluklarını muayene ederler, zira personelinin sevinçli ve keyifli olması işe bağlılıklarını ve işlerindeki verimi arttırır. En olmazsa olmaz emin olmaktır. Emin, düzmece gülüşlerden ve tavırlardan kaçının. Kendinizden emin olun.

    Güncel olarak bütün gelişmeleri, teknolojiyi takip edin. Araştırmalar yapın. Liderler ekiplerindeki kişileri hiçbir zaman küçümsememelidir. Ekibinizdeki kişileri dinlemeye itina göstermelisiniz bu sizlere yepyeni fikirler üretebilme, eksikliklerinizi giderebilme benzeri kazanımlar olanağı sağlar. Sıksık ekibinizdekilerle vaziyet çalışması yapabilirsiniz. Hitap yeteneğinizi kesinlikle geliştirin, işler iyiye gitse de kötüye gitse de hitabınızı düzeltin.

    Lider bilhassa güzel bir lider ne özellikler taşımalı bahsettik. Unutmamanız gerekir ki önderlik deneyim ve haber birikimi gerektirir. Lider olmayı hedeflediğiniz müessesede bu özellikleriniz ile öne çıkıp kendinizi kanıtlarsanız lider olabilirsiniz. Burada öncülüğün yabancı bir özelliği meydana gelen atılgan olma, kendini ön tasarıya çıkarmayı bilme özelliğini de görmüş olduk.

    Kaynak: Lider Nasıl Olunur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombieonline -- 6 Ağustos 2017; 14:33:5 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.