Şimdi Ara

Lies of P (2023) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
9
Favori
8.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Souls-like ve oyun kıtlığı yüzünden bu oyun gereğinden fazla abartıldığını düşünüyorum. Berbat bir vuruş hissi ve sadece blok sistemine dayalı olması. Wo Long'un harika bir mekaniği var çok daha eğlenceli olmasına rağmen kimsenin yüzüne bakmaması üzücü.

  • Souls türüne bayılıyorum sizce wo long vs Lies of p
  • Unchartedxx kullanıcısına yanıt

    Lies Of P bana göre çok daha önde Wo Long'u bir süre sonra sıkılıp bırakmıştım ama Lies Of P bitirene kadar oynadım ve halada arada açıp oynuyorum.

  • Unchartedxx kullanıcısına yanıt

    Wo long daha eğlenceli. Birkaç kez bitirdim. Ama lies of p yi yarıda bıraktım.

  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum. Lies of P biraz abartıldı.

  • Şu 2 bosslu, king of the puppets bossunu bir türlü geçemediğimden oyuna elimi sürmüyorum haftalardır.

    Oyın ne yapmamı bekliyor benden cidden çözemedim.

    Blok, defans sistemi saçma sapan. Kalkan kılıçla souls serisini bayılarak bitiren biri olarak bunun parry'ye zorlaması oyundan soğuttu resmen.

    Severek de oynuyordum ama yok işsiz değilim saatlerimi bir bossa verecek kadar
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Sizi o kadar iyi anlıyorum ki hocam, ben daha ilk bossu bile geçemedim, gerçi ben demek ki pek yatkın değilim bu tarza diyeceğim ama , genel anlamda saçma zorluk durumu var oyunun
  • Wo long parry sistemi kombatı daha keyifli fakat diğer her yönden lies of p önde atmosfer grafik müzik sesler şahabe fakat kombat olarak çok iyi değil
  • Açıkçası oyunu bu kadar iyi beklemiyordum, beklentilerimi aştı. Oyunun en sevdiğim yani bu saçma sapan tuzakların olmaması, bölüm tasarımların anlaşılır olmasıydı. Bone cutting + polis cob unu kullandim hem hızlı hem de güçlü bir silah oldu. Sonlarda ki boss larda biraz zorlandım ama karakteri seviye olarak kasmadım. Özellikle boss savaşlarında zorlananlar, bossların zayıf yönleri oyunun wiki sitesinde yazıyor oraya bakarak daha kolay geçebilirler.
  • Souls türüne yeni yeni alışan biri olarak bu oyuna bayıldım. Grafikleri, mekanikleri, atmosferi, vuruş hissi, çizgiselliği (buna hasretim), gizemli hikayesi harika. Bundan önceki denemelerimin hiçbirinde bir souls oyunu bitiremedim. İnşallah kısmet buna olur. Ayrıca son dönemde çıkan hemen hemen her büyük oyunda optimizasyon yok denecek kadar berbatken, bu oyun mükemmel durumda. RTX 4080 ile 4k'da sabit 120 FPS alıyorum. Helal olsun valla.

  • Nameless Puppet sağolsun. Sildim oyunu. Ortalama bi 50-60 kere öldüm. Çok çaba harcadım fakat elimde yeteri kadar ergo olmadığı için ve de oyunun sonunda ergo kasmak istemediğim için oyunu bıraktım arkadaşlar(cheesy için throwable öneriyorlar).

    Rise of P ile bitirmeyi planlıyordum fakat ilk defa bir souls oyununun son bossunu kesemedim. Sağlık olsun eğlenceli bir oyundu.

    Edit: 1 Gün arayla sonunda yenebildim. Herkese iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 6 Aralık 2023; 18:6:3 >
  • Adamlar sanatsal açıdan da çok güzel bir oyun yapmışlar, ama zorluk konusu çok saçma bir şey, yani zorluk dereceleri koy , zor seven açsın nightmare modu filan, belki de yaşlandım beni aştı e tabi 15 yıl önceki ben değilim haliyle, sildim oyunu pes ettim , herkese bol keyifli oyunlar 😊
  • King of puppetse uzun bir aradan sonra tekte geçtim, en son bataklıktaki bossa geldim, star fragmentlarım bitince burada dayanamayıp sildim oyunu.


    Companion çağırmak için kaynak harcama saçmalığı bile silmek için sebep.


    O kadar zor yap, ne kalkan olsun, ne recharge olsn magic vs olsun, ne sınırsız companion olsun..


    Oyun sanatsal açıdan çok çok iyi ama bu saçmalıklar sinir stres yaptı bende.


    Ne kadar oynamayı istesem de elveda




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 23 Aralık 2023; 13:28:20 >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    biraz zaman geçsin yüklersin yeniden sonra tekte geçersin
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Aynı sebep yüzde yüz olarak hocam benim deneyim
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

    tsuşima ve sekiro gibi doğu kültürü var


    o yüzden yüzüne bakmadım bakmayacağım

  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Hocam görüşünüze saygı duyuyor ama katılmıyorum dünyanın her yerinde bu iki oyun oynandı sevildi yüksek puanlar aldı biri hatta goty seçildi ki benim top 5 listeme girer sekiro. Bence denemediyseniz size şiddetle bu oyunlara şans verminizi öneririm.
  • Oyunu az önce bitirdim, en sevdiğim souls oyunlarından biri oldu. Hatta Bloodborne'dan daha çok sevdim diyebilirim. Vuruş hissi çok iyiydi, atmosfer ve grafikler çok güzeldi, ortalama-iyi bir hikayesi vardı. Sadece zorluk ayarını bazı yerlerde çok dengesiz yapmışlar, son 3 bölümde gereksiz bir zorluk vardı.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.