Şimdi Ara

Lies of P - Day One Game Pass - 19 Eylül 2023 [Xbox] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
5
Favori
6.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kuhleep kullanıcısına yanıt
    Hocam yaş inan fark ettiriyor :) Kabul edemesekte refleksler yavaşlıyor maalesef.Bu arada Wo Long Fallen Dynasty'de güzel oyundu.

    Fırsat bulursanız Sekiro ve Bloodborne'u muhakkak oynayın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sekiro istek listemde ne zamandır Xboxta %50 indirimin altına hiç inmiyor. Bende inat ettim daha yüksek bir indirim olmadan almayacağım diye. Maddi durum yok değil var ama oyuna bu kadar para vermek işte kafama yatmıyor. Sekiro ilk fırsatta oynamak istediğim bir oyun bloodborne platform nedeni ile oynamam zor gibi ama zaman ne gösterir bilemem. Evet refleks işini ben ilk cs go oynarken ölmeye başladığımda hissetmiştim dedim ben bunları önceden vururdum. Ondan sonra zaten konsola geçtim ama ister istemez zevkler kolay kolay değişmediği için rekabet türüne böyle refleks isteyen oyunlara aklım kaçıyor ve oynuyorum. Diğer türde oyunlar maalesef sıkıyor dayanamayıp siliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun başından mad donkey'i kesmem 9 saat sürmüş son güncellemeyle derli toplu olduğunu düşünüyorum yoksa ilerleyemezdim.

  • Oyuna dün akşam başladım. Kısa sürede ilk boss u indirip otele ulaştım. Oynayanlar oyuna zor diyordu ama bana öyle gelmedi, ya oyuna bir güncelleme gelmiş ya da ilerledikçe oyun zorlaşıyor.


    Bu oyunun konusuna da ayrı bir önem verilmiş gibi, merak uyandırıcı duruyor cidden. Konu biraz Atomic Heart tarzı. Şu an için her şey beklediğimden iyi gidiyor

  • Toplam 51 saat içinde bitirdim. Ve hala diyorum ki King Of Pupeti bildiği gibi yapsınlar 😛

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuhleep kullanıcısına yanıt

    Gelen patch fazla mı kolaylaştırmış oyunu acaba.King of Puppets'ı specter ile ilk denemede kestim.Önceki boss'ların da çoğunu tekte kestim.Specter dengeyi bozuyor sanırım.Tek kesmek de parry mekaniği sıkıntılı olduğundan eziyet olacak gibi.Throwing item'da da sınır yok neredeyse , tek savaşta 20 küsür tane atabiliyoruz.Oyunun tam tadını çıkartmak için specter kullanmamak gerekecek galiba.


    Adamlar da yılın oyunu adayı oyun yapmışlar sessiz sedasız resmen.Bitirmediğim souls like oyunu çok az , From Software kafasına en yaklaşan oyun bu olmuş.Bloodborne'u fazla kopyalamışlar ama kaliteli olunca görmezden geliniyor.

  • wither kullanıcısına yanıt

    Gelen güncelleme King Of Puppeti'in 1. fazındaki saçma HP barını bir nebze geri çekti. Ben güncelleme gelmeden önce geçmiştim ama en çok zorlandığım boss burası olmuştu. Spectre önceden dayanıksız hatta gereksiz bir NPC iken güncelleme sonrası işe yarar hale geldi bunlarda etmen olabilir. Oyun aslında zor bir şeyde değil dediğiniz gibi atılabilir, fırlatılabilir olan itemleri kullandığınızda ki oyun buna izin veriyor, o zaman baya bir kolaylaşıyor aslında, ben başlarda bunları kullanmadan dümdüz oynayarak ilerledim sonrasında kullanmaya başladığımda oyun baya bir kolaylaştı. Oyunu bitirme sürem 51 saat biraz yüksek gibi geliyor banada ama gerçekten her anında (King Of Puppet dahil) keyif alarak zevk alarak oynadım. Yeni oyunada bitirir bitirmez başladım ama devam etmem gibi yapanın eline sağlık... Katana   





  • Bitti sonunda, oyundaki her şey harika fakat soulslike denen çöp suyu temelli olduğu için 6/10

  • Kuhleep kullanıcısına yanıt

    Çoğu boss'u tekte geçtim , bir kaçını da iki ya da üçüncü denemede.Patch kolaylaştırmış belli ki.Ama sondaki opsiyonel boss nameless puppet'ı geçemiyorum.Zaten böyle çok seri boss'lar hep zorlamıştır beni.Nefes aldırmıyor ikinci fazda eleman :)


    Oyunun mekan çeşitliliğini de sevdim baya.Benim için yılın oyunlarından biri oldu.

  • mad clown puppet ömrümü yedi

  • Souls oyunlarına karşı önyargılıyım , zor oyunu sevmiyorum ama bir yandan da oyunda müthiş sanatsal görseller var , oynamakta istiyorum .... Kararsizim yükleyip silersem boşa indirmiş olacağım... Çok zor mu oyun hiç souls oynamamış biri olarak soruyorum... Alakasız olacak ama Parry dodge yapmayı seviyorum ama Ac odyssey kıvamındaki 😂 bu oyuna bi faydası olur mu o el alışkanlığım oynasam mi bilemedim,😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 15 Ekim 2023; 2:43:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Xboxta oluyor mu kolay mod ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asus1981

    Hocam bu Xboxta oluyor mu kolay mod ?
    Malesef hocam sadece pc

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk kez bir soulslike oyunu oynayacaksaniz bu Lies of P olmasin.

    Elden Ring ile başlamanız daha uygun olur, ilk deneyim için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mariano kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam çok araştırdım ama hangisinin en kolay olduğu da muamma, kimisi demons soul kolay demiş, kimisi dark souls remastered demiş,kimi sekiro kimi elden ring demiş, açıkçası kişiden kişiye değişiyor sanırım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt
    Demons Souls, Dark Souls, Bloodborne ve Elden ring'den başla diyenleri anlarım ama Sekiro'dan başla diyenler, bilemedim

    Hepsini bitirmiş birisi olarak kesinlikle en zoru bana göre Sekiro'dur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mariano kullanıcısına yanıt
    Lies of p diğerlerinden daha zor mu diosunuz hocam o zaman uzak durayım şimdilik

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam, Lies of P Fromsoftware oyunlarina benzer mekanikleri kullanıyor ama isleyiste bana göre sıkıntılı.

    Daha öncede burda bir arkadaşla konuşmuştuk bu konuyu. En önemli iki mekanik parry ve dodge ve bu ikiside tam olarak oyunda bana göre sıkıntılı. Parry yapma süresi inanilmaz kısa tutturmak zor. Dodge ise genelde işe yaramıyor bir iki boss dışında.

    Elden Ring dememin sebebide bu oyun açık dünya. Zorlandığınız, kesemediginiz mini boss veya turevlerini pass geçebilirsiniz.Kolay moblardan level kasıp daha güçlü bir sekilde gelip Boss ve minibosslari kesebilirsiniz. İsterseniz mini bosslara dokunmazsiniz bile.

    Diğer saydığım oyunlar koridor mantığı oyunlar. Yani o mini boss veya güçlü diğer moblari kesmeniz gerekiyor. Lies of P de bu miniboss ve güçlü moblarin sayisida bir hayli fazla. Hatta Fromsoftware oyunlarindakinden daha fazla :)

    Tabiki karar sizin istediğiniz oyundan başlayın, ben sadece kendime göre olan durumu sizin öneriniz üzerine açıklama yaptım. İyi oyunlar şimdiden. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Oyunu bitirdim , sondaki nameless puppet'ta boşuna kasmışım.2. fazı full throwing item atıp + falcon eyes ile çok rahat geçiliyormuş.


    Oyunun parry mekaniğindeki sıkıntı , düşmanların aksak ritmle saldırması bence.Vuracak zannerken vuruşu yarım saniye bekletiyor , ardından peş peşe 4 kere vuruyor vs.Kestiremiyorsun bir türlü saldırı hareketlerini.Oyunun tek eksisi de bu bence.


    Ama firmayı takdir ettim , çünkü hiç perfect guard mekaniğini kullanmadan , Bloodborne oynanışı ile de oyunu bitirmene izin vermişler.Wo Long: Fallen Dynasty oyununda en azından Lu Bu boss'unu geçmek için mecburen deflect mekaniğini öğrenmeniz gerekiyordu.Bu oyunda oyuncuya o özgürlüğü vermişler.Kimsenin tanımadığı stüdyodan adamlar ne oyun çıkartmış helal olsun.

  • Oyun benim için çok iyi gidiyordu taaa ki King's Flame Fuoco boss una kadar. Hayatımda ilk defa spamcı bir boss görüyorum :) Kesecem ama inat ettim az kaldı :)

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.