Şimdi Ara

Lig mi atlayamıyorsun? Takım mı feedliyor [İÇERİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
4.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabballist
    Öncelikle belirteyim lux ve nidalee support mu diyen soran arkadaşıma kesinlikle support değiller.


    katılmıyorum. lux support özellikle kızgın buhurdanlığı tamamladıktan sonra inanılmaz güç kazanıyor tüm takıma attack speed+onhit 15 dmg vermek özellikle kule,ejder vsvs. alırken zaman kazanmanıza yarıyor

    lanede ise q ile adc'nizi peelleyebilir veya adcnize kill paketleyebilirsiniz. wardlanmamış ottan rakip adc'ye attığınız E'lerin 10undan 9u tutar ve rahatça dürtebilirsiniz. ultisi ise hem ejder/baron çalmada hem de takaslarda dmg üstünlüğü sağlamanıza yarıyor

    ha elbette bir braum'da,thresh'de ustalaşmak lux support'ta ustalaşmaktan daha verimli olur, orası muamma :P



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebani adam -- 14 Ağustos 2015; 3:23:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrCaner


    quote:

    Orijinalden alıntı: cabballist


    quote:

    Orijinalden alıntı: MrCaner

    Helal knk

    Eyv hocam. Uğraşıyoruz daha iyisi için.

    Biraz daha türkçe olsa iyi olur mesela peel ne demek

    Karşı takımın carryne uşaşmasını engellemek demek.
  • Durduk yere feedliyolar bide.Mid istiyo tamam kardeşim al diyoruz ama her dakika ölüyor ya her dakika

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Olof Palme

    Durduk yere feedliyolar bide.Mid istiyo tamam kardeşim al diyoruz ama her dakika ölüyor ya her dakika

    bakın bu dramdır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: La Garde

    Hocam maimim mid diana oynuyorum genellikle ama olmuyor işte 17 2 11 gidiyorum bot feedlıyor solo feedlıyor olmuyor artık bıktım ligim bronz bana taşıcak bir mid karakteri önerirmisin veya da diana ile nasıl taşıncağını öğretirmisin

    O kadar kille ben 3v1 atarim dianayla metanin en op midlerinden
    Op champlari oynayin jungle runbicak zipkin cikilan champlari alin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar, öncelikle günaydın herkese.

    Hiç düşündünüz mü, bu boosterlar benim kanser olduğum yerlerden nasıl bir haftada çıkıyorlar? Bu adamlar n'apıyor? Ne oynuyorlar? Nasıl oynuyorlar?

    İki tip booster vardır beyler. Birincisi script ve drop hack kullanarak lig atlatanlar, ikincisi de oyunu çözmüş, bilgilerini ve beynini kullanarak 1v9 dediğimiz soloq maçlarını taşıyan adamlar. Geçelim diğer soruya, bunlar ne oynuyorlar, nasıl oynuyorlar?

    Soracak arkadaşlar için, boost yapmıyorum ama zamanında yapan birkaç adam tanıdım, oynadığım amatör takımlarda.

    Boosterlar hangi herolarla taşır?
    Her lanede snowball etkisi kuvvetli şampiyonları tercih ediyorlar. Top laneden bot lane'e kadar gidelim.

    Top lane snowball heroları: irelia, fizz, riven, akali, hecarim ve tabiki rengar. Bu seçimleri üst düzey streamerlarda da görebilirsiniz. Öncelikle snowball ne demek ordan başlıyalım. Snowball, türkçesi kar topu etkisi, kar topu dediklerimiz ise oyun başında alınan killer. Yani 1-2 kill alınca süper güçlere sahip olan herolar. Fakat şuanki patchte en güçlü üst koridor herosu fizz. Acayip mobil, can değerine göre vuruyor, ultisi ve pırıltı itemiyle inanılmaz hasarlar çıkartıyor. Hem teleport hem ignite kullanıldığı için lane ve harita üzerindeki baskısı tavan düzeyde. Fizzle çok oynadım, hem apsini hem de adsini. Ad dediğimiz fizz aslında hybrid hasara sahip bir şampiyondur, skillerin hepsi ap vuruyor, botrk(mahvolmuş) sayesinde de ad vuruyoruz. Karşımızda hiçbir tank duramıyor, 3lvla kadar renekton dışıda. Fizz'e nasıl bir rün kullanacağız? Ben kırmızılara ad, buyuklere att. Speed sarıların 5i can 4ü zırh, mavilerede cooldown reduction(bekleme suresinde azalma). Kabiliyetlerde 21-9-0 ad att speed ve 2 adette cd den alıyorum. Doran kılıcı, pot başlayıp, kurt kesip pot alıp lane e dönüyorum. Ilk w ikinci e açacağız. Att speed rün ile girdiğimizden dolayı w açıyoruz. Sırayla w-e-q açtıktan sonra w fulluyoruz. Lanede adam minion almaya geldiği an düz-w-düz-q yapıp e ile çıkıyoruz. Aldığımız mana ve can potlarıyla birlikte canımızı manamızı toparlıyoruz. Bu komboyu 2 kere yaptıktan sonra, 3. Yine ayni komboyu yapıp ignite bırakıp killi alıyoruz. 1200 ve daha ustunde paramız varsa ilk olarak sheen(pırıltı) itemini kalan paraylada yakut kristal ve uzun kılıç alabiliriz, pot ve totem almayı unutmayın. Sheeni aldıktan sonra her fırsatta adamla trade'e giriyoruz, bu sırada karşı jungler'a dikkat edin, gorusunuz yoksa veya junglerın nerde olduğunu bilmiyorsanız, kısa tradeler(w açıp adama vurmak gibi) 6 dan sonra zaten adamı rahat kesersiniz. Ulti tutturamam ben diyenler varsa q ile adamın içine girin öyle bırakın ultinizi. Fizze genellikle 3lü ve mahvolmuş kasılır, sonra tank devam edilir.(tabii ezbere build yapmayın) adamı kesip lane i pushladıktan sonra, kuleyi hemen almayın, mid e gank atın, mobil olmanız sayesinde adamın flashı yoksa buyuk ihtimalle mid lanerınızla beraber kesersiniz adamı. Kurtları alıp lane'e tp attıktan sonra tpnizi lane e kullanmamaya çalışın.(istisna olabilir tabiki 2 minion dalgası kuleye dayanmışsa vb) gözünüz bot lane de olsun. Oraya atılacak doğru ışınlan ve alınan 2 kill 1 drake oyunu kazanmanızı sağlayabilir. Tfler başladıktan sonra takımla kalmaya çalışın, tpniz olduğunda lane pushlayın bi olay başlayacaksa atın tpnizi. Team fightlarda karşı carrylere yapışın zaten ultiyle beraber çok rahat çıkarırsınız adamı, sonra da diğer carrye focuslanın. Toteminizi 2li görüş sağlayana büyütün ve baron, ejder gorusu için kullanın.
    Yoruldum arkadaşlar gelince jungle da hangi hero oynanmalı, ve bir heroyu bu şekilde açıklayacağım. Ardından mid, adc ve support ile devam edeceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayvan gibi bir solo top oyuncusuyum, oyunda oynamayı beceremediğim hiçbir hero yok. Solo lanesi her şampiyona açık bir lane ve haliyle çok farklı şampiyonlarla oynuyorsunuz. Bir süre sonra size hiçbir şampiyon farklılık kılamıyor. Nami ile bile solo top yaptım. Midde 5 oyunumdan 3 ünde zed karşısına nami alıp ezdim. Artık oyundan zevk alamaz haldeyim. Ben ne kadar iyi oynasam da 5 kişiye karşı koyamam tek başıma. Bu nedenle cs go oynamaya başladım. Ve orda tek başıma çok rahat oyun taşıyabiliyorum. Hayvan gibi AWP oynuyorum. 5 kişiye tek başıma indirdiğimde oluyor. Bazen benden iyi oyuncular geliyor onlardan birşeyler kapıyorum. Ama şundan eminim. LOL şuana kadarki en kötü eşleştirme sistemine sahip oyun. Berbat bir elo sistemine sahip ve bu sistemde şanslı olan kazanıyor. yani gold seviyesinden plata çıkacaksanız ya diamond seviyesinde oynuyacaksınız ya da çok şanslı olucaksınız. Hele ping sorununuz varsa, bölgede çok elektrik gidiyorsa o işi hepten unutun. 18-7-7 gittiğim maçta elektiriklerin gittiği gibi. Neyse fazla söze gerek yok. LOL bir takım oyunu ve bu devirde plat altı adam gibi takım gelme ihtimalı %0.33 desek yeridir. Ha geldiği olmuyor mu? oluyor tabi ama deidiğim gibi 100 oyundan 2 sinde anca. Oyunu early de bitirecek seviyede bir oyuncu değilim. Ve açıkcası oyunu latede oynamayı daha çok seviyorum. Takımıma güvenmek istiyorum ve her seferinde hüsrana uğruyorum. Yani oyundan zevk almak için oynadığımda kaybediyorum. Bu nedenle oyunu oynamayı sevmiyorum denilebilir. Ayrıca senden daha iyileriyle oynamadıkça sende daha iyiye ulaşamazsın. Bu nedenle berbat bir eşleştirme sistemi. Oyun size serideyken daha iyi rakipler sunmak yerine sizin takımınıza daha berbat oyuncular veriyor. serinin 5 maçından 2 sinde iyi takım geldiği oluyor bazen bazen 1 i iyi geliyor.

    Demek istediğim bu oyundn senden daha kötülerle oynayıp kazanarak lig atlamaya haklı olduğunu kanıtlamak saçmalık. Olması gereken senden daha iyilerle oynamak. Ancak bunu riotun kafasına sokmak imkansız. Bizden daha iyilerle oynamadıkça kendimizi geliştiremeyiz. Ha ne var ki saolsun bizden daha iyi oynayanlar yayın açıyor allah razı olsun. Onlar da olmasa biz hiçbirşey öğrenemeyeceğiz..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark_Knife

    Hayvan gibi bir solo top oyuncusuyum, oyunda oynamayı beceremediğim hiçbir hero yok. Solo lanesi her şampiyona açık bir lane ve haliyle çok farklı şampiyonlarla oynuyorsunuz. Bir süre sonra size hiçbir şampiyon farklılık kılamıyor. Nami ile bile solo top yaptım. Midde 5 oyunumdan 3 ünde zed karşısına nami alıp ezdim. Artık oyundan zevk alamaz haldeyim. Ben ne kadar iyi oynasam da 5 kişiye karşı koyamam tek başıma. Bu nedenle cs go oynamaya başladım. Ve orda tek başıma çok rahat oyun taşıyabiliyorum. Hayvan gibi AWP oynuyorum. 5 kişiye tek başıma indirdiğimde oluyor. Bazen benden iyi oyuncular geliyor onlardan birşeyler kapıyorum. Ama şundan eminim. LOL şuana kadarki en kötü eşleştirme sistemine sahip oyun. Berbat bir elo sistemine sahip ve bu sistemde şanslı olan kazanıyor. yani gold seviyesinden plata çıkacaksanız ya diamond seviyesinde oynuyacaksınız ya da çok şanslı olucaksınız. Hele ping sorununuz varsa, bölgede çok elektrik gidiyorsa o işi hepten unutun. 18-7-7 gittiğim maçta elektiriklerin gittiği gibi. Neyse fazla söze gerek yok. LOL bir takım oyunu ve bu devirde plat altı adam gibi takım gelme ihtimalı %0.33 desek yeridir. Ha geldiği olmuyor mu? oluyor tabi ama deidiğim gibi 100 oyundan 2 sinde anca. Oyunu early de bitirecek seviyede bir oyuncu değilim. Ve açıkcası oyunu latede oynamayı daha çok seviyorum. Takımıma güvenmek istiyorum ve her seferinde hüsrana uğruyorum. Yani oyundan zevk almak için oynadığımda kaybediyorum. Bu nedenle oyunu oynamayı sevmiyorum denilebilir. Ayrıca senden daha iyileriyle oynamadıkça sende daha iyiye ulaşamazsın. Bu nedenle berbat bir eşleştirme sistemi. Oyun size serideyken daha iyi rakipler sunmak yerine sizin takımınıza daha berbat oyuncular veriyor. serinin 5 maçından 2 sinde iyi takım geldiği oluyor bazen bazen 1 i iyi geliyor.

    Demek istediğim bu oyundn senden daha kötülerle oynayıp kazanarak lig atlamaya haklı olduğunu kanıtlamak saçmalık. Olması gereken senden daha iyilerle oynamak. Ancak bunu riotun kafasına sokmak imkansız. Bizden daha iyilerle oynamadıkça kendimizi geliştiremeyiz. Ha ne var ki saolsun bizden daha iyi oynayanlar yayın açıyor allah razı olsun. Onlar da olmasa biz hiçbirşey öğrenemeyeceğiz..

    Güzel ego :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • @Dark_Knife hocam dediklerinin bir kısmına katılıyorum. Özellikle promotion(seri) maçlarında normalde gelenlerden daha kötü takım geliyor. Evet haksız bir durum işte burda ben devreye giriyorum size entrylerimde ne yapmanız gerektiğini her detayıyla anlatıyorum, onları nasıl taşıyacağınızı vs. Yakında ben de streamlere başlayacağım, öğretmeye topluluğu geliştirmeye çalışacağız.

    Ee, beyler nasıl buldunuz anlatımı? Dili nasıl eleştirileriniz var mı şöyle snlatsan daha iyi olur gibi vs . Bu seriden sonra sorularınızı alıntılayıp cevaplamaya devam edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle jax ve vi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Olof Palme


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dark_Knife

    Hayvan gibi bir solo top oyuncusuyum, oyunda oynamayı beceremediğim hiçbir hero yok. Solo lanesi her şampiyona açık bir lane ve haliyle çok farklı şampiyonlarla oynuyorsunuz. Bir süre sonra size hiçbir şampiyon farklılık kılamıyor. Nami ile bile solo top yaptım. Midde 5 oyunumdan 3 ünde zed karşısına nami alıp ezdim. Artık oyundan zevk alamaz haldeyim. Ben ne kadar iyi oynasam da 5 kişiye karşı koyamam tek başıma. Bu nedenle cs go oynamaya başladım. Ve orda tek başıma çok rahat oyun taşıyabiliyorum. Hayvan gibi AWP oynuyorum. 5 kişiye tek başıma indirdiğimde oluyor. Bazen benden iyi oyuncular geliyor onlardan birşeyler kapıyorum. Ama şundan eminim. LOL şuana kadarki en kötü eşleştirme sistemine sahip oyun. Berbat bir elo sistemine sahip ve bu sistemde şanslı olan kazanıyor. yani gold seviyesinden plata çıkacaksanız ya diamond seviyesinde oynuyacaksınız ya da çok şanslı olucaksınız. Hele ping sorununuz varsa, bölgede çok elektrik gidiyorsa o işi hepten unutun. 18-7-7 gittiğim maçta elektiriklerin gittiği gibi. Neyse fazla söze gerek yok. LOL bir takım oyunu ve bu devirde plat altı adam gibi takım gelme ihtimalı %0.33 desek yeridir. Ha geldiği olmuyor mu? oluyor tabi ama deidiğim gibi 100 oyundan 2 sinde anca. Oyunu early de bitirecek seviyede bir oyuncu değilim. Ve açıkcası oyunu latede oynamayı daha çok seviyorum. Takımıma güvenmek istiyorum ve her seferinde hüsrana uğruyorum. Yani oyundan zevk almak için oynadığımda kaybediyorum. Bu nedenle oyunu oynamayı sevmiyorum denilebilir. Ayrıca senden daha iyileriyle oynamadıkça sende daha iyiye ulaşamazsın. Bu nedenle berbat bir eşleştirme sistemi. Oyun size serideyken daha iyi rakipler sunmak yerine sizin takımınıza daha berbat oyuncular veriyor. serinin 5 maçından 2 sinde iyi takım geldiği oluyor bazen bazen 1 i iyi geliyor.

    Demek istediğim bu oyundn senden daha kötülerle oynayıp kazanarak lig atlamaya haklı olduğunu kanıtlamak saçmalık. Olması gereken senden daha iyilerle oynamak. Ancak bunu riotun kafasına sokmak imkansız. Bizden daha iyilerle oynamadıkça kendimizi geliştiremeyiz. Ha ne var ki saolsun bizden daha iyi oynayanlar yayın açıyor allah razı olsun. Onlar da olmasa biz hiçbirşey öğrenemeyeceğiz..

    Güzel ego :)

    Eşleştirme sisteminin saçmalığını ön plana vurmak için egolu yazdım biraz. Ama haksız da sayılmam dimi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabballist

    @Dark_Knife hocam dediklerinin bir kısmına katılıyorum. Özellikle promotion(seri) maçlarında normalde gelenlerden daha kötü takım geliyor. Evet haksız bir durum işte burda ben devreye giriyorum size entrylerimde ne yapmanız gerektiğini her detayıyla anlatıyorum, onları nasıl taşıyacağınızı vs. Yakında ben de streamlere başlayacağım, öğretmeye topluluğu geliştirmeye çalışacağız.

    Ee, beyler nasıl buldunuz anlatımı? Dili nasıl eleştirileriniz var mı şöyle snlatsan daha iyi olur gibi vs . Bu seriden sonra sorularınızı alıntılayıp cevaplamaya devam edeceğim.

    ilk önce forumu kullanmayı öğrensen iyi olur

    senin yorumunu görmesem haberim olmuyacak. Haberdar et kısmına beni eklemen gerekiyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark_Knife

    Hayvan gibi bir solo top oyuncusuyum, oyunda oynamayı beceremediğim hiçbir hero yok. Solo lanesi her şampiyona açık bir lane ve haliyle çok farklı şampiyonlarla oynuyorsunuz. Bir süre sonra size hiçbir şampiyon farklılık kılamıyor. Nami ile bile solo top yaptım. Midde 5 oyunumdan 3 ünde zed karşısına nami alıp ezdim. Artık oyundan zevk alamaz haldeyim. Ben ne kadar iyi oynasam da 5 kişiye karşı koyamam tek başıma. Bu nedenle cs go oynamaya başladım. Ve orda tek başıma çok rahat oyun taşıyabiliyorum. Hayvan gibi AWP oynuyorum. 5 kişiye tek başıma indirdiğimde oluyor. Bazen benden iyi oyuncular geliyor onlardan birşeyler kapıyorum. Ama şundan eminim. LOL şuana kadarki en kötü eşleştirme sistemine sahip oyun. Berbat bir elo sistemine sahip ve bu sistemde şanslı olan kazanıyor. yani gold seviyesinden plata çıkacaksanız ya diamond seviyesinde oynuyacaksınız ya da çok şanslı olucaksınız. Hele ping sorununuz varsa, bölgede çok elektrik gidiyorsa o işi hepten unutun. 18-7-7 gittiğim maçta elektiriklerin gittiği gibi. Neyse fazla söze gerek yok. LOL bir takım oyunu ve bu devirde plat altı adam gibi takım gelme ihtimalı %0.33 desek yeridir. Ha geldiği olmuyor mu? oluyor tabi ama deidiğim gibi 100 oyundan 2 sinde anca. Oyunu early de bitirecek seviyede bir oyuncu değilim. Ve açıkcası oyunu latede oynamayı daha çok seviyorum. Takımıma güvenmek istiyorum ve her seferinde hüsrana uğruyorum. Yani oyundan zevk almak için oynadığımda kaybediyorum. Bu nedenle oyunu oynamayı sevmiyorum denilebilir. Ayrıca senden daha iyileriyle oynamadıkça sende daha iyiye ulaşamazsın. Bu nedenle berbat bir eşleştirme sistemi. Oyun size serideyken daha iyi rakipler sunmak yerine sizin takımınıza daha berbat oyuncular veriyor. serinin 5 maçından 2 sinde iyi takım geldiği oluyor bazen bazen 1 i iyi geliyor.

    Demek istediğim bu oyundn senden daha kötülerle oynayıp kazanarak lig atlamaya haklı olduğunu kanıtlamak saçmalık. Olması gereken senden daha iyilerle oynamak. Ancak bunu riotun kafasına sokmak imkansız. Bizden daha iyilerle oynamadıkça kendimizi geliştiremeyiz. Ha ne var ki saolsun bizden daha iyi oynayanlar yayın açıyor allah razı olsun. Onlar da olmasa biz hiçbirşey öğrenemeyeceğiz..

    Solo lanesinden sonrasını okumadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanalpencee

    Knka elo ne olursa olsun soyle bir durum oluyor.bir kisi dakika 40 ta tek yakalaniyor.ve ben support olarak onu korumak icin mesela janna ile mikael ve ultimi harcamak zorunda kaliyorum.tflerde mikael ve ulti olmadigi icin oyunu veriyoruz.sunu merak ediyorum.
    Tek yakalanan adami birakayim tek yesin.tflerde mi harcayayim herseyi? Yoksa tek yakalanan adami kurtarmaya devam mi?
    Qq degildir xd

    Tek yakalanan adamina cd si dusuk olan yeteneklerini at kacarsa kacar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark_Knife

    quote:

    Orijinalden alıntı: Olof Palme


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dark_Knife

    Hayvan gibi bir solo top oyuncusuyum, oyunda oynamayı beceremediğim hiçbir hero yok. Solo lanesi her şampiyona açık bir lane ve haliyle çok farklı şampiyonlarla oynuyorsunuz. Bir süre sonra size hiçbir şampiyon farklılık kılamıyor. Nami ile bile solo top yaptım. Midde 5 oyunumdan 3 ünde zed karşısına nami alıp ezdim. Artık oyundan zevk alamaz haldeyim. Ben ne kadar iyi oynasam da 5 kişiye karşı koyamam tek başıma. Bu nedenle cs go oynamaya başladım. Ve orda tek başıma çok rahat oyun taşıyabiliyorum. Hayvan gibi AWP oynuyorum. 5 kişiye tek başıma indirdiğimde oluyor. Bazen benden iyi oyuncular geliyor onlardan birşeyler kapıyorum. Ama şundan eminim. LOL şuana kadarki en kötü eşleştirme sistemine sahip oyun. Berbat bir elo sistemine sahip ve bu sistemde şanslı olan kazanıyor. yani gold seviyesinden plata çıkacaksanız ya diamond seviyesinde oynuyacaksınız ya da çok şanslı olucaksınız. Hele ping sorununuz varsa, bölgede çok elektrik gidiyorsa o işi hepten unutun. 18-7-7 gittiğim maçta elektiriklerin gittiği gibi. Neyse fazla söze gerek yok. LOL bir takım oyunu ve bu devirde plat altı adam gibi takım gelme ihtimalı %0.33 desek yeridir. Ha geldiği olmuyor mu? oluyor tabi ama deidiğim gibi 100 oyundan 2 sinde anca. Oyunu early de bitirecek seviyede bir oyuncu değilim. Ve açıkcası oyunu latede oynamayı daha çok seviyorum. Takımıma güvenmek istiyorum ve her seferinde hüsrana uğruyorum. Yani oyundan zevk almak için oynadığımda kaybediyorum. Bu nedenle oyunu oynamayı sevmiyorum denilebilir. Ayrıca senden daha iyileriyle oynamadıkça sende daha iyiye ulaşamazsın. Bu nedenle berbat bir eşleştirme sistemi. Oyun size serideyken daha iyi rakipler sunmak yerine sizin takımınıza daha berbat oyuncular veriyor. serinin 5 maçından 2 sinde iyi takım geldiği oluyor bazen bazen 1 i iyi geliyor.

    Demek istediğim bu oyundn senden daha kötülerle oynayıp kazanarak lig atlamaya haklı olduğunu kanıtlamak saçmalık. Olması gereken senden daha iyilerle oynamak. Ancak bunu riotun kafasına sokmak imkansız. Bizden daha iyilerle oynamadıkça kendimizi geliştiremeyiz. Ha ne var ki saolsun bizden daha iyi oynayanlar yayın açıyor allah razı olsun. Onlar da olmasa biz hiçbirşey öğrenemeyeceğiz..

    Güzel ego :)

    Eşleştirme sisteminin saçmalığını ön plana vurmak için egolu yazdım biraz. Ama haksız da sayılmam dimi?

    Doğru.Haklısın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Everett

    Adc ile pozisyon almayı, kite yapmayı öğrenmek güzel olur aslında
    Graves oynayabiliyorum sadece birazcık da Ezrael. Hangilerini önerirsin?

    Tristana ve cait öğren oynaması kolaydir. Tristana ile kill veya asist aldığında w resetlenir. Cait ultisi ile kaçanları rahatlıkla alırsın. 600 range ile harras yemeden farm yaparsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabballist

    Uzun zamandır forumunuzu okuyorum. Herkes takımından, bot prelerden, main solo yazıp darius kitleyip feedleyenlerden, gank atmayan veya gank atarken neredeyse koridora cansız gelen junglerlardan rahatsız. Birçoğunuz da koridoru kazanıyorum ama orta koridordaki adam 0-6-0 oynuyor karşısındaki adamı ilah ediyor, taşınmıyir diyorsunuzdur, değil mi?

    Öncelikle kendimden ve bu yazıyı neden dh'de kaleme aldığımdan bahsetmek istiyorum.
    2010 yılında inci sözlükte yazarlık yaparken, giderek artan yozlaşmadan dolayı orada yazmayı bıraktım ve ekşi sözlük'te yazmaya başladım. Ekşi de dolaşırken LoL başlığına geldim ve okudum entryleri, eskiden dota maceram olduğu için kanım kaynadı birden oyuna, indirdim sezon 3'ün sonlarında, o günden bugüne devam ediyor.

    Aslında başka mecralarda yazacaktım fakat dh en çok tıklanan forumlardan biri olduğu için ve sürekli şikayet konuları açıldığı için en uygun yer olarak burayı gördüm.

    Sizlere, hangi rolde, soloq'da neler yapmanız gerektiği, ilk paragraftaki gibi sorunları nasıl aşacağımızı hangi heroları picklememiz gerektiği, roamın, önemini, gank atmayı, adcde pozisyon almayı, kite nasıl yapılırın cevabını ve supportla nasıl oyun taşınacağını birer birer örneklerle ve herolarla açıklayacağım.

    Sizden tek ricam, konuyla ilgili post atmanız ve sorularınızı sormanız.

    Inciden Eksiye Gectigin kısma kadar okudum burda cok sey soylemek isterdim ama lanet olasi bir ban sistemi var o yuzden icinden saydirdim sen yuzune soylemisim gibi hisset

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Söz verdiğim gibi geldim beyler.
    Soloq canavarı olan taşıma, taşıttırma kapasitesi olan ormancıları anlatmaya.
    Gelelim listeye; "master yi, elise, kayle, gragas, fizz ve shaco reis" seçim ekranında takımıza uygun pick yapamayı daha önce anlatmıştım.
    Kayle dışındaki heroları oynayan adamları twitchte bulabilirsiniz. O yüzden sizleri kayle jungle rolünde nasıl oynanmalı sorusunun cevabını vereceğim.
    Kayle'da tercih ettiğim rün:
    +Kırmızılar att speed
    +Büyükler ap
    +Sarılar zırh
    +Maviler ap
    Tercih ettiğim kabiliyetler:
    21-9-0
    Ormancı ap att speed kabiliyeti.
    Gelelim itemlara:
    Kayle buildi 2 türlü birincisi ap ağırlıklı ikincisi ise on-hit-effect build.
    Ap build: saldırı hızı jungle itemi(mor kırmızı)-nashor dişi-zhonya-rabadon-hiçlik değneği-saldırı hızı botu.
    On-hit-effect build: saldırı hızı jungle itemi(rengini siz tercih edi)-nashor dişi-aklın sonu-mahvulmuş-zhonya-saldırı hızı botu. Bu itemlerle 2.3 civarı saldırı hızınızla inanılmaz dmgler çıkarıyorsunuz.
    Kayle jungle rotasyonu:
    Bu da iki türlüdür.
    Gromp-mavi-yengeç-olası gank için map kontrolü-red-map kontrolü-kayacıl.
    Diğeri ise;
    Kayacıl-red-yengeç-map-blue-gromp.
    Kayle da kritik nokta blueyu buga sokup can gitmeden kesip, w ile surekli can yenilemektir. Kayle oynarken, takiminiza adam birak ittirsin diyin. Karşı team ittirince q slow+red sayesinde adam hareket edemeyecek gibi olduğu için kill alma ihtimaliniz çok yüksektir. Ama kayle'ın potansiyeli counter ganktir. Bot lane'in ittirdiğini farz edin, karşı jungle ağzı sulanarak bot lane'e gözünü dikecektir. Sizinde o sularda yüzmeniz gerekiyor, heleki 6 lvdan sonra. Kayle ultisini tryndamere'inki gibi kullanmayın. Takım carryniz focuslandığı zaman kullanın.(canı gitmeden özellikle)Daha canı gitmeden. Rakip, ulti, ignite vb. Ne varsa fırlatacaktır adamın üstüne bu sayede rakibin hasar kaynağı boşa gitmiş olacak. Ultiniz ve w'nuz sayesinde dive attıldığı/attığınız zaman kimseyi kaybetmeden çıkarsınız. Team fightlarda önde durmayın beyler, çakal olun ters pozisyonda biri kaldığı zaman ona çullanın. Zaten westte elisela birlikte banlanan en çok iki şampiyon arasında. Alıştıktan sonra free elo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaş yorumlarınız önemli sizin için yazıyorum. Okuyup gidiyorsunuz, bari kucukte olsa tesekkur edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zhonya yerine rylai daha iyi olmaz mı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.