Şimdi Ara

Lig yerleştirmesi için YarDıM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce 30 oldum yalnız dereceli 10 oyun tamamlamadığım için ligim yok. Tamamlamama sebebim ise klasik mid solo kavgası sebebiyle bi takım düzeni oluşmayıp 5-0 çekmemdi.Şimdi tekrar başladım son maçı da kazanırsam 10 da 3 olcak ve beni bi lige atacak.Bu aşamadan sonra benim lig atlamam daha zor mu olacak yoksa ligimin düşük olması bi önem arz etmeden her galibiyet sabit olarak bana puan mı getirecek. Şimdiden tşk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Lp eloyla alakali onceki sezonlarda elo vardi eloya gore siralaniyordu simdi ligler ve kumelerle siralaniyor ve elo gizli halde suan bizim goremedigimiz bi elomuz var buna gizli elo deniyor.
    Sizin takim elo ortalamaniz karsi takimdan yuksekse ve kazanirsaniz az lp
    Eger kaybederseniz cok lp gider
    Sizin takim elo ortalamasi karsi takimin elosundan dusukse ve kazaniirsaniz cok lp eger kaybederseniz az lp gider benim bildigim bu sekil internetten daha ayrintili bilgiler ogrenebilirsin.Buyuk ijtimal cok karisik oldu ama yeniyiz forumda a yavas yavas alisicaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ingrosso23

    Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce 30 oldum yalnız dereceli 10 oyun tamamlamadığım için ligim yok. Tamamlamama sebebim ise klasik mid solo kavgası sebebiyle bi takım düzeni oluşmayıp 5-0 çekmemdi.Şimdi tekrar başladım son maçı da kazanırsam 10 da 3 olcak ve beni bi lige atacak.Bu aşamadan sonra benim lig atlamam daha zor mu olacak yoksa ligimin düşük olması bi önem arz etmeden her galibiyet sabit olarak bana puan mı getirecek. Şimdiden tşk.

    ne başlarsan başla, buna bronz 5 dahil ; nötr mmr la başlarsın ve taze kan olursun. yani, ligin belli olduğunda aldığın ilk maç yanılmıyorsam 25-26 puan getirecek. ligin belirlendiği andan itibaren ne kadar çok kazanıp kaybettiğine bağlı olarak bu gelen puan-giden puan değişecek. ligin belirlendikten sonra win streak yaparsan çok rahat edersin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.