Şimdi Ara

Lightning'i USB'ye dönüştüren bir aparat var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese sağlıklı günler dilerim. Tuhaf bir sorunum var.

    Elimde Apple ürünleriyle uyumlu ikinci el olarak satın aldığım bir midi klavye var. Bu ürünün sadece Mini Din'den Lightning'e çeviren yani telefon ve tabletlerle uyumlu bir kablosu var elimde. Ancak ben bunu USB aracılığıyla Macbook'uma bağlamak istiyorum.

    Lightning'i USB'ye dönüştüren bir aparat var mı?



    Lightning'i USB'ye dönüştüren bir aparat var mı?


    Elimdeki kablo bu. Orijinal Mini Din'den Usb'ye çeviren kablosu yurt dışı menşeili sitelerde 40 euro gibi saçma fiyatlara satılıyor. Ben bunu en uygun şekilde nasıl Mac'e bağlayabilirim?

    Aslında işimi göreceğini düşündüğüm aparat lightningi usb 3.0'a çevirecek bir şey olması gerek ama piyasada böyle tek bir ürün var, o da usb 2.0'a dönüştürüyor ve ona da güvenemedim. O ürün şu:
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/benks-u33-usb-2-0-typce-donusturucu_pdp_569732415

    Başka alternatif sunacak, tecrübesi ve fikri olanlar var mı? Apple'ın kendi sitesinde de bulamadım bu arada. Çok sinir bozucu.







  • Selam ben de müzik ile uğraşıyorum. Tam olarak anlayamadım ama bu kabloya bağımlı kalmak durumunda değilsiniz. Midi klavyenizde direkt olarak midi çıkışı yok mu? Midi-usb kablosu ile direkt olarak cihazınızı macbookunuza bağlayabilirsiniz.

  • Yılmaz kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Maalesef sadece 7 pin midi-din çıkışı var. Alet iRig 25 I/O modeli. Çin menşeili bi siteden küçük bir usb dönüştürücü aparat aldım. Geldiğinde onu deneyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.