Şimdi Ara

Limitsiz Adsl Hesabı Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi arkadaşlar şöyle bir durum var; benim evde kullandığım hesap 3 gb kotalı 256 kb.Ben Ankara'dayım.Babam ise İstanbul'da ve limitsiz 256'lık kullanıyor.Ben onun şifresiyle sorunsuz bağlanabiliyorum, hatta aynı anda bağlandığımızda bir problem olmadı.

    Sorum şu olacak, ben onun şifresiyle bağlandığımda yaptığım dowload/upload onun hesabına mı işleniyor yoksa benim hesabıma mı?Bu şekilde kullanırsak bir sorun çıkma olasılığı var mıdır?



  • Sorun çıkmayabilir ama etik olmaz yani

    ( gerçi telekomun attığı kazıklar yanında etik metik hikaye valla )
  • Bağlantıyı nasıl kullanıyorsun? ben aynı ilçede bulunduğum kafenin (512K ADSL) şifresiyle bile bağlanamazken.
  • Senin download upload miktarına yazılıyo. Çünkü adsl şifre üzerinden değil port(tel. hattı) uzerinden dağıtılır. Evinde adsl hizmeti olmayan bir arkadaşından senin şifrenle girmeyi dene. Giremezsin. Çünkü baştan da söylediğim gibi port... Şifre Formalite.
  • @doobly90
    Bir yerlerde kotalı kullanıcıların şifrelerini iyi saklamalarını çünkü kota hesabının kullanıcı adı/şifreye göre yapıldığını okumuştum.O konuda emin misin?

    @synx0r
    Herhangi bir fikrim yok, denedim ve oldu.

    @arkadaş
    Babamın, limitsiz hesapla download'u ayda 300-500 mb arası gözüküyor.Tembel ve üşengeç bir adam olduğu için de gidip kotalı tarifeye geçmiyor.Eh bende limitsiz tarifeye geçmeyi düşünüyordum, aradan telekom'u çıkarmış olduk sadece :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.