Şimdi Ara

'Lincoln gitmek istiyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sezon öncesi uzun uğraşlar sonucu Galatasaray'a transfer edilen Lincoln, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sarı kırmızılı takımı birçok maçta yalnız bıraktı. Özellikle Beşiktaş derbisi öncesi kadro dışı kalması, O’nu uzun süre gündemde tuttu ve sakatlığının altında birçok neden arandı: "Lincoln gitmek mi istiyor? Lincoln mutsuz mu?"

    Ajansspor.com internet sitesinden Fatih Demireli'nin haberine göre, bu soruları Almanya'da top koşturan ve Lincoln’ün çok yakın arkadaşı olan Borussia Dortmund'lu Dede yanıtladı.

    "Lincoln Bundesliga'ya dönmek istiyor"
    Almanya’nın yüksek tirajlı BILD gazetesine konuşan Brezilyalı oyuncu, bir oyun kurucuya ihtiyaçlarının olduğunu ifade ederek, "Bu mevkiide Bundesliga'da Diego ve Van der Vaart dışında Lincoln'den daha iyi oyuncu yok" açıklamasını yaptı.

    Tatilini her yıl olduğu gibi Lincoln ile beraber geçiren Dede, Lincoln'un Türkiye'de çok fazla mutlu olmadığını doğrulayarak, "Almanya onun için farklı" dedi.

    Çocukluk arkadaşı olan Lincoln'un Dortmund'a transfer olmasını çok istediğini söyleyen Brezilyali yıldız, "Müthiş olur ama onu devre arasında transfer etmek zor olsa da Dortmund'un bunu denemesi gerekiyor" ifadesini kullandı.

    Bonservis sorunu yaşamayacaklarına inandığını söyleyen Dede'nin, "Türklerde bu konular çabuk gelişiyor. Baştan 20 Milyon Euro isterler, göndermek istediklerinde çok ucuza satarlar. Belki 1 Milyon Euro'ya bile alabilirsin", sözleri dikkat çekiciydi.

    BILD gazetesi Dortmund'un Lincoln ile ilgilendiğini, bu transferin olmaması halinde, Bulgar Stilian Petrov'a yöneleceğini bildirdi.

    Borussia Dortmund, Lincoln'ü daha önce transfer etmek istemiş, ancak ezeli rakibi olan Schalke'nin bu futbolcuyu bu takıma göndermek istememesi nedeniyle, transfer konusunda başarı gösterememişti. Lincoln'ün Dortmund'ta devamlı gündeme gelmesi, şimdi olduğu gibi Dede'den kaynaklanıyor. Futbola Brezilya'da beraber başlayan ikili, aynı okula gidip, daha sonra aynı dönemde Almanya'ya transfer olmuştu. Bu iki futbolcu yaptıkları birçok röportajda, bir gün yine aynı takımda oynamak istediklerini dile getirmişlerdi.. umarım doğru değildir bu haber..







  • Nereye gidyor yav.

    Daha karpuz keseceğdik. Ayrıca FB'ye bol bol goller atacaktı.


    Bild gazetesi de Almanya'nın Fotomaç'ı mıydı yoksa ben mi yanlış biliyorum ?

    Haber büyük ihtimalle uydurmadır.
  • Dede konuşsun

    Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Cassio Lincoln, dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde antrenmanlara başladı. Şık hareketleri ile yine dikkat çeken Brezilyalı futbolcu, bir pozisyon sonrası Kalli’yi de çalımlamaya kalkınca, kendini yerde buldu! Alman hoca, Sambacı’yla bir süre özel bir görüşme gerçekleştirdi. Antrenman sonrası Lincoln’un, kaleci Orkun’la beraber 15 dakika frikik çalıştığı ve gayet neşeli olduğu öğrenildi.

    Kaynak: Fanatik
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cdemir

    Nereye gidyor yav.

    Daha karpuz keseceğdik. Ayrıca FB'ye bol bol goller atacaktı.


    bir laf vardır bilir misin?kaşınanı kaşırlar diye..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maverick84


    quote:

    Orjinalden alıntı: cdemir

    Nereye gidyor yav.

    Daha karpuz keseceğdik. Ayrıca FB'ye bol bol goller atacaktı.


    bir laf vardır bilir misin?kaşınanı kaşırlar diye..


    Bende onu diyorum gitmeden yada sakat olmadığı zamanda FB maçı oynasın goller atsında stresten kurtulun azıcık. Çevremdeki GS'lı arkadaşlardan daha fazla daral yaptı bana GS'a karşı olan üstünlüğümüz. Onlar için üzülüyorum. Biraz da onlar sevinsinler dimi ama.




  • madem lıncoln le bırlıkte olmak ıstıyor verelım 1 mılyon euro onuda alalım


    not: birlikte olmak istyor cümlesi saptırmayalım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BaRoS_35

    çoktan yalanlanmış.

    lincoln e de bu yakısır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.