Şimdi Ara

Lincoln'ün Gs ye gelmesini Carlos kolaylaştırdı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Carlos futbolu takip eden herkesin yakından tanıdıgı meshur bir oyuncu. Sizce bu oyuncunun Türkiye ye gelmesi Lincoln ün (ve diger yıldız yabancıların) Türkiye yi tercih etmesinde rol oynamış mıdır?



  • quote:

    Orjinalden alıntı: kabrero


    Carlos futbolu takip eden herkesin yakından tanıdıgı meshur bir oyuncu. Sizce bu oyuncunun Türkiye ye gelmesi Lincoln ün (ve diger yıldız yabancıların) Türkiye yi tercih etmesinde rol oynamış mıdır?

    sadece gülüyorum:) öyle bişey olsa türkiyede cihan haspolatlı ,baki mercimek, deniz barıs var diye afrikadan bile oyunucu gelmemesi lazım
  • olma ihtimali yüksek
  • Lincoln ile çok önceden bir şeyler ayarlanmıştır zaten.

    Ama bundan sonraki transferleri kolaylaştıracak bence. Sadece Carlos da değil, kabul etmek gerekir ki Kezman ve Appiah da Türkiye'de herhangi bir kulübe yapılacak transferleri kolaylaştırıyordur.
  • Gelmez lincoln mincoln ya... kulübü bırakmaz kesin...
  • 1 haftadır süründüolar kesin bişi yok zaten daha
  • etkisi olmamıştır diyen hazımsızın önde gidenidir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MTC

    etkisi olmamıştır diyen hazımsızın önde gidenidir


    Ağzımla gülmüyorum şu an.
  • Kleberson da, Ailton da, Rico da, Ribery de, Jardel de, Hagi de, Taffarel de, DeBoer de Carlos Türkiyede oynayacağı için gelmişti zaten.
  • Selamlar ;

    Saydığınız ve saymadığınız çoğu yıldızın ve büyük transferin Türkiye tercihindeki baş aktör tartışmasız ve yorumsuz Galatasaray'dır.

    Saygılarımla.
  • 'Lincoln işi birazdan biter'
    Galatasaray İkinci Başkanı Polat: Aramızda engel kalmadı. Kulübüyle pazarlıklarımız sürüyor. Bu transfer biraz sonra bile bitebilir YİNE

    GALATASARAY İkinci Başkanı Adnan Polat, Roberto Carlos transferinin çok önemli olduğunu söyleyerek, "Çok önemli yabancı futbolcular Türkiye'ye gelmekte tereddüt ediyorlar. Roberto Carlos'un isminin Türkiye ile anılacak olması nedeniyle bu tereddütleri de ortadan kalkacağını düşünüyorum" dedi.



    ÇIKAN HABERLERİ YALANLADI
    Basında yer alan Rommedahl, Lima, Biano gibi oyunculardan haberi olmadığını söyleyen Adnan Polat, bu transferleri gıyabında yapıldığını belirterek çıkan haberleri yalanladı. Bitirdikleri transferleri de açıklamak istemediklerini söyleyen Polat, Fenerbahçe'nin renklerine bağladığı Roberto Carlos'un Türkiye'nin önünü açtığını kaydederek şöyle konuştu.

    "Lincoln bence çok önemli bir futbolcu, büyük bir yıldız. Özellikle de genç bir oyuncu. Roberto Carlos isim olarak ve kariyer olarak dünya futbolunda çok önemli bir isim. Fenerbahçe takımına hayırlı olsun. Fenerbahçe'ye katkılarını ancak lig başladığında görebileceğiz. Ama bana göre Carlos'un şöyle bir konuda faydası oluyor. Roberto Carlos ismi çok büyük. Çok önemli yabancı futbolcular Türkiye'ye gelmekte tereddüt ediyorlar. Roberto Carlos'un isminin Türkiye ile anılacak olması nedeniyle bu tereddütlerin de ortadan kalkacağını düşünüyorum."




  • kaynak : vatan gazetesi

    link :http://www4.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=20.06.2007&Newsid=124495&Categoryid=45

    transfer işlerinin içinde olan adnan polat ezeli rakibin transferi konusunda önemli hususu belirtme geregi duymus. aynen katılıyorum
  • İşte bunu anlamıyorsunuz Carlos gelip bir maç bile yararlı olmasa dahi ismiyle Türkiye'ye gelecek yeni yabancılara yol açıyor. Tıpkı Anelka, PVH, Alex, Kezman, Appiah... gibi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fuzbing

    İşte bunu anlamıyorsunuz Carlos gelip bir maç bile yararlı olmasa dahi ismiyle Türkiye'ye gelecek yeni yabancılara yol açıyor. Tıpkı Anelka, PVH, Alex, Kezman, Appiah... gibi.


    Taffarel, Popescu, Hagi, Ilie, Jardel gibi
  • lincoln ile corlos transferinden once anlaşılmıstı kulubu ile pazarlıklar suruyor bundan sonrkiler için etken olacaktır elbette gs avrupa basarıları nasıl etken olmussa
  • Hmmmmm.... Lincoln, Roberto Carlos'un transferini duydu diye geldi veya gelme isteği arttı demek...

    Peki Roberto Carlos kimin için geldi ya da gelişini ne kolaylaştırdı o zaman? Aziz mi? Fenerbahçe'nin tarif edilemez büyüklüğü mü? Zico mu? Yoksa para mı?..

    Hala Real Madrid'den ayrılmak istemiyordum, ayrıldığıma hala inanamıyorum diyen bir futbolcu (diğer futbolcular gibi) bence para için gelmiştir...

    Tüh, şimdi hazımsız oldum Fenerbahçelilere göre...
  • bence gelmesini r. carlos zora sokmus olabilir adamın carlosa karşı garezi varsa onun oldugu ülkede ben yokum diyebilir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fuzbing

    İşte bunu anlamıyorsunuz Carlos gelip bir maç bile yararlı olmasa dahi ismiyle Türkiye'ye gelecek yeni yabancılara yol açıyor. Tıpkı Anelka, PVH, Alex, Kezman, Appiah... gibi.
    quote:

    Carlos gelip bir maç bile yararlı olmasa dahi ismiyle Türkiye'ye gelecek yeni yabancılara yol açıyor.
    demişsin ve boşa yazıyorsun
    bu ülkeye gelen oyuncu şampiyonlar ligindemi uefadamı oynucak diye ilk önce bakar sonra alcağı paraya bakar eğer kariyer yapcaksa ve parlak bir yıldızsa tr hayatta gelmez onlar avrupadan tr yeye 3cü dünya ülkesi gözüyle bakıyor
    örnek milan 4milyon dolar yada chelsea 4milyon dolar, fb 4milyon dolar verse bu dediğin carlos kime gider bunun cevabını herkes biliyor ama sen kendini kandır




  • Tabii ki iyi izlenimlerle ayrılan ya da hali hazırda oynayan futbolcuların diğerlerinin gelmesinde rolü olabilir ama linlcoln mü önce evet demiş yoksa carlos mu?

    Desenize bu sezon tüm dünya starları Türkiye'ye gelmek için can atacaklar...
  • Lincoln inşallah gelir. Eğer lincoln'ün transferi daha önce gerçekleşseydi bence r.carlos gelmek istemezdi, lincoln gibi bir futbolcunun karizma ve kalitesinin altında ezilmek istemezdi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.