Şimdi Ara

Linea vs Nissan 350z. Linea'yı hiç böyle görmediniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • SEMOZA45 kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katiliyorum ama zekasi yerinde olan insanlar diye ayirayim dikkati yuksek ama zeka yerlerdeyse ondan uzak durmak lazim.

    Misal bu insanlar 2 3 araba arkasinda ve onunde kac tane araba var tek bakisla hafizaya alip sonradan olabilecek tehlikelere hazirlikli oluyorlar yani baslarina neler gelebilecegini biliyorlar.adam planjni programuni yapip makasa gececekken ondeki sap durdukyere frene basarsa suc burda makascinun deil o ondeki dengesiz herifin korkusudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SOnuç



    http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=73963.0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 30 Mayıs 2016; 20:39:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alembizim

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Boyle araba kullananlarin cogu eziklik sendromu yasamaktadir .

    Sahiplerine bakin bir kultur birikimi olmayan bos beles adamlardir

    Aslında böyle demek dogru degil bu tür araçları alıp düzgün kullananlarda var.Onlarda arada kaynıyorlar.Doğan/şahin gibi yada gelecegin dogan/şahini linea,Honda civicler bazı Bmv'ler gibi liste uzuyor.

    Kendi hayatları kimsenin umrunda degilde başkasına olan oluyor.Birde bunların kendi içlerinde ünlü olanları var.

    Böyle araba kullananlar derken

    Belli bir marka araba kullanan değil böyle saçma sapan araba kullananları kastettim yani sürüşlerine laf ediyorum markaya değil




  • Bazi adamlar var arka dikiz aynasina bi kere bakiyor unutuyor arkada kim vardi diye birdaha bakiyor yada yan dikiz aynalara kalici olarak bakmiyor oylesine gelisi guzel bakiyor cok yanlis.

    Trafikte arac kullanmak malesef zekaya gore surulmeli.hatta ehliyet sinavlari iq ve tecrubeye gore yapilmali Turkiyedeki egitim sistemi çok kofff.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rosberg53 R kullanıcısına yanıt
    Sen benim kullandigim arabayi kac kere gordun. ? Nasil kullandigimi nerden biliyorsun? 300 lere mi cikiyorum olmayacak yerlerde sence? Bi arabanin zor sigdigi yerden mi makas atiyorum sence? Makas deyince akliniza deli dumrul misali makaslar mi geliyor. Ozaman soyle diyelim cok sIk seris defistiriyorum. Daha ehliyeti alali bir yil olmus 97 li genc delikanli bana trafik dersi veriyor egomu nerde tatmin etmem gerektigini soyluyor. Guler misin aglar misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Haşa ders verme gibi konu yok,benden tecrubelisindir tabi ona lafim yok sadece ben burda makas atma olarak kullanilan surekli serit degistirmenin tehlikeli birsey oldugunu soyluyorum ben bugun sag seritte tin tin giderken onume atlayan araba ben yarim metre daha ilerde olsaydim aracin burnuna carpip beni direge yapistirabilirdi umarim bunlarin onune gecilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene önce istanbulda babamın fırınında ekmek dağıtımı için fırın arabası kullanıyordum araçta doblo maxi idi.Araba hep trafikte kullandığımdan her yeri vuruktu.Bi keresinde bi tane 320 coupe hayvan gibi makas atıyordu.2 cm ile brni sıyırmıştı.Bende dayanamadım verdim gazı bi şekilde bunun önüne geçtim.hemen önümde bi araç daha vardı baktım bu yine aradan geçecek, fren yerine gaza bastım birazda onun tarafa direksiyonu kırdım.Brnim tampona vurdu ama yanlamasına vurduğu için 320 nin tamponu düştü yere sürterek gitti.Son sürat gaza basarak kaçtı.

    Emniyet şeridinde durdum doblonun plastik tamponunda yemin ediyorum biriey yoktu ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar karaktersiz adi insanlar
  • Nefret ediyorum bu tiplerden, kendi canını düşünmüyor, otobandaki aileleri, milletin çoluğunu çocuğunu da düşünmüyor.

    Hepsinin ölmesi gerek.
  • Tam gereken yerde polis yok kayıp, ondan sonrada 59 la radar cezası yazarlar. Oradaki sürücülerin hepsinin ehliyet iptal + araçları süresiz bağlanmalı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.