Şimdi Ara

linksys Adsl2 modem with usb & ethernet (adsl2mue) 'nin usb driver'ları lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, bana linksys Adsl2 modem with usb & ethernet (adsl2mue) 'nin usb driver'ları lazım. nette aradım ama bulamadım. iki tane dosyaydılar. yardımcı olabilir misiniz? hiç olmazsa dosyaların adlarını bulabilsem o bile yetecekti.



  • merhaba, O modemi alıp daha sonra iade etmiştim.Cesitli nedenlerden dolayı (port acmaolmadığından dolayı emule vs. için) geri verdim.O arada nette arastırma yaparken, sanırım firma cisco system olmalı buraya email atmıstım.Ve hemen geri donduler sorumla alakalı..Sizde bence cisco systemsin sitesinde bulabilirsiniz dosyaları..ayrıca türkiyede bu ürünü getiren 3 tane firma olmalı bir arena onu biliyorum diğer iki firmayı googledan linksys türkiye diye aratırsanız karsınıza cıkması lazım...ORadan bir sekilde driverları bulabilirsiniz
  • tavsiyelerin için sağol ama bulamadım bir türlü şu dosyaları. Linksys'nin sayfasından modemi buluyorum ama driver'larını koymamışlar oraya. arkadaşlar yok mu bu modemi kullanan içinizde, kurulum cd'si olan arkadaş, bana usb driver dosyalarını gönderebilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.