Şimdi Ara

Linksys'nin wireless WVC54GCA IP kamerasını internetten izlemek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Linksys'nin wireless WVC54GCA IP amerasını yaklaşık iki yıldan beri kullanmaktayım. Harekete duyarlı sensöre sahip ve atadığım üç e-mail adresine problemsiz resim çekerek gönderiyor. Evde kullanıyorum, evdeki bilgisayarlardan görüntü alabiliyor, kayıt yapabiliyorum. Bunlar bakımından bir problem olmadığı gibi aslında oldukçada memnunum. Ama asıl kullanma amacım uzak bilgisayarlardan internet üzerinden izleme yapabilmektedirki satın aldığımdan beri tüm uğraşmalarıma rağmen bunda bir türlü başarılı olamadım.
    Entegre webbrowser'a sahiptir ve bilgisayara bağımlı olmadan router modem üzerinden IP adresi ile izlenebilmesi gerekir. D-Link T2640 Router özellikli modem kullanmaktayım. IP kameram için gereken portuda açtım(Kameranın yerel ip'sine natladım.) Ama olmuyor, olmuyor.. Uzak bilgisayarlarda ve cep telefonlarında internet üzerinden bir türlü izleme yapamıyorum.
    Bunu becerebilenler varmı ve nasıl? Acaba bilmediğim başka bir ayardamı yapılıyor?







  • Aynı IP kamerayı bende kullanıyorum. Gerekli port ayarlamalarını yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde izleyebildim. Açtığım portları yazayım belki yardımcı olur

    1024 >>> İnternet üzerinde izleyebilmen için açılması gereken port
    554 - 5000 >>> RTSP ve RTP portları cep telefonundan izleyebilmen için
    2242 >>> Audio Port ses aktarımı için
    2240 >>>Video port görünü aktarımı için

    Benim routerda açtığım portlar bu şekilde.

    Onun dışında web arayüzünde Alternate Web Access Port enable ve Multicast RTP/RTSP enable olması gerekiyor.

    Bu şekilde herhangi bir yerden ip adresimi yazıp örn:(http://ip adresin:1024 ) yazıp rahat bir şekilde görüntü ve ses alabiliyorum.

    Yanlış hatırlamıyorsam Linksysnin destek hattı vardı bide. Takıldığın yer olursa oraylada görüşebilirsin




  • Arkadaşlar ben de aynı kamerayı kullanıyorum daha doğrusu 1 senedir yerinde duruyor kullanamıyorum, beceremiyorum.Bu işi beceremedim dün bir sene aradan sonra tekrar deneyeyim dedim fakat bu port açma işlemleri statik ip için tzo ya üye olma işlemleri bir noktada beceremiyorum kilitlendim kaldım bana bu konuda yardımcı olacak arkadasa çok müteşekkir kalacağım bir sene boyunca kamera duvarda asılı kalır mı calısmadan işte kalıyormus dün tekrar deneyeyim dedim 6 saatlik uğrasıdan sonra beynim dönmüş vaziyette tekrar astım yerine. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek herhangi bir arkadas bana şu şu şu adımları izle bunu söyle yap diyebilecek arkadas yok mu yani hiç bilgisi olmayan birisine anlatacaksınız olmadı aynı kamerayı kullanan birisi varsa arayüzden şunları yap bunları yap diyebilecek birisi varsa beraber takip edebileceğim telefonla aradıgımda yardımcı olursa da olabilir çok yardımı olur makbule gecer. Basında sıkıntı cekerim diye modemi de linksys almıstım modem linksys wag160N kamera da linksys wvc54gca olmadı bir türlü şimdi modemi de kurcalayacağım o da gidecek




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.