Şimdi Ara

Linkteki PS Vita son versiyon mudur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/psv%C4%B1ta-aksiyon-mega-paket//oyun-konsollari/psv%C4%B1ta/urunno=0000000638318

    Arkadaşlar, ben bir Nintendo 3DS kullanıcısıyım. Çok da memnunum ama bir tane de PS Vita alsam mı diye düşünüyorum. Linkte gördüğünüz paketin PS Vita'nın son versiyon olup olmadığını nasıl anlarsınız? Sanırım 2000 serisi diye geçiyormuş.

    Şimdiden teşekkürler.



  • Mega packte slim versiyona çıktı.Kutunun üstünde pch 2016 yazıyo yani yeni versiyon.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Voidian

    Mega packte slim versiyona çıktı.Kutunun üstünde pch 2016 yazıyo yani yeni versiyon.

    Çok teşekkürler bilgi için. Ben de kararsızım. Evde Nintendo Wii U ve New Nintendo 3DS var. PC'mde kuvvetli. PC'de gerçi çok vakit geçirmiyorum. Ama eve PS Vita mı almalı yoksa PS4 mü bilemedim. Kararsızım bu aralar.

    Bir de bu bundle daki oyunlar pek ilgimi çekmiyor malesef :(
  • dwain D kullanıcısına yanıt
    Ben alacaksanız 2. el vita almanızı öneririm.Jrpg sever misiniz anime tarzı oyunları sever misiniz?Bunlara evet diyosanız almalısınız.Ama aaa oyunsuz olmaz diyosanız hiç düşünmeden ps4 alın derim.
  • Ps4 de var aklımda. Hatta yurtdışı forumları okuduğumda PS Vita ile remote play özelliğini kullanarak iyi bir ikili olduğunu da söylüyorlar.

    Ya PC'nin ekran kartını güncelleyeceğim, ya da PS4 ve Ps Vita bundle ını düşüneceğim. Ben sadece FPS oyunlarda mouse olmadan PS kollarıyla nişan almakta zorlanıyorum. Tek derdim bu PS konsollarda. :)
  • dwain D kullanıcısına yanıt
    İmkanınız varsa ikisini birlikte alın.Remote play muhteşem bi özellik hatta ben kendi ekranından çok remote playle ps4 oynuyorum, evde bile daha iyi geliyo bana remote playle oynamak.

    Bu arada fpste gamepad hiç bi zaman mouse un yerini tutamaz ben cod bf gibi oyunları ps4 te hiç oynayamıyorum ama sadece konsola çıkan fpsleri(destiny,killzone gibi) gamepadle oynamak oldukça rahat.
  • Anladım :) Ben en çok Battlefront oyununu merak ediyorum bu aralar. PC'de oynamak rahat olacaktır ama PS4'te nasıl olur bilmiyorum. Neyse tekrar teşekkürler bilgi paylaşımı için.

    Görüşmek üzere...
  • Ben bir soru daha soracağım. PS4 ve PS Vita'yı Amerika'dan almam benim için herhangi bir şey değiştirir mi? Buraya geldiğimde yapmam gereken sadece fiş kablolarını değiştirmek veya uçlarına çevirici küçük fiş takmak olmalı diye düşünüyorum. Ama yine de sorayım istedim.

    Not:

    Ps Vita sadece Wifi desteğine sahip olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.