Şimdi Ara

Linux Mint XFCE Tema Yükleme HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.Linux Mint XFCE denemeye başladım bugün.Tema yüklemek istiyorum bu sebeple ana dizine .themes adlı klasörü açtım ve gnome-look sitesinden GTK2 temaları indirdim. .themes klasörüne atıyorum ve Görünüm adlı uygulamadan temayı değiştirmeye gelince tema gözükmüyor.Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.


    Bir de kullanmadığım programları sudo apt-get remove ve yazılım merkezi haricinde kaldırmanın bir yolu var mı basit bir şekilde?Mesela "alan adı engelleyici" programı



  • Unity ve Gnome için gnome-look'a, Xfce için xfce-look.org 'a bakabilirsin.

    apt-get ile yüklemediğin uyguları apt-get ile silemezsin, o sistemle yüklü geliyor. Synaptic Package Manager'ı aç, arama ikonuna tıklayıp domain-blocker yaz, mintnany adına bir yazılım olması gerekir (adı böyle olmasada, açıklama kısmında doman-blocker yazması lazım) sağ tıklayıp mark for complete removal'a tıkla. Türkçesi ne bilmiyorum :(. Ardından sol üstte Apply Türkçe karşılı ile Uygula adındaki simgeye tıkla, yazılım silinecektir.
  • Bazı yazılımların bağımlılığı olduğu için hiç beklemedik hatalar alabilirsiniz. Zaten olabildiğince minimal boyutlarda geliyor varsayılan sistem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.