Şimdi Ara

Lipoliz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lipoliz (Lipolysis) nedir?
    Lipoliz; narkoz almadan vücuda herhangi bir bıçak darbesi vurulmadan vücut ve yüz bölgesindeki yağ birikimlerini yok eden bir tedavi yöntemidir. Lipoliz tedavisinin en önemli özelliği ameliyat gerektirmeden yağlardan kurtulma olanağı vermesidir.

    Lipoliz hangi amaçlarla kullanılır?
    Lipoterapi yağlanmaya bağlı şekil bozuklukları Selülit tedavisi jinekomasti lipom ve göz etrafındaki yağların giderilmesinde gözaltı torbalanmalarında kullanılmaktadır. Özellikle selülitin meydana getirdiği portakal kabuğu görünümünün yok edilmesinde çok etkilidir. Lipoliz, Erkeklerin sırt yağ birikintilerinin tedavisinde alternatifsizdir.

    Lipoliz hangi bölgelerde etkilidir ve kaç seans gereklidir?
    Lipoliz vücuttaki yağlar dışında gıdı çene altındaki yağları ya da gözaltındaki torbaları da azaltabiliyor. Liposuction yapılması zor olan koltuk altı bölgesinde de oldukça etkilidir. Ayrıca kollar karın bel kalça basen ve bacak bölgesinde uygulanabilmektedir. Dengeli beslenme uygulandığı ve egzersizle desteklendiği sürece sonuçlar uzun sürelidir. Beklenilen kozmetik sonuçlar 4–8 seans arasında gerçekleşmektedir.

    Lipolizin avantajları nelerdir?
    Lipoliz tedavisinin birçok avantajı bulunmaktadır. Öncelikle uygulama sırasında genel anestezi gerekmediği için oldukça güvenlidir. Acı vermediği için de çok kolaydır. İyileşme süreci hızlı uygulamadan sonra kişinin hastanede kalması da gerekmiyor. Ayrıca hastanın vücudunda iz bırakmıyor. Sadece operasyondan sonra uygulanan yerde hafif kızarıklıklar meydana geliyor. Lipoliz Diğer yağ alma yöntemlerine göreyse oldukça hesaplıdır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.