Şimdi Ara

Lisans öğrencilerine uyarı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar önemli !!!!!!

    birçok öğrencinin daha bilgi sahibi olmadığı bir durum var.O da , artık öğrenci işleri 28 yaşından sonra kayıt yenilemiyor.askerlik belgesi istiyor..(bedelliye talebin artırılması için kayıtlar bloke ediliyor.)

    Muhakak ki 1 dönem 2 dönem ,1.5 yılı kalan bu sınırda gezinen arkadaşlar var, veya SEVDİĞİNİZ ARKADAŞLAR var çevrenizde..buradan herkese sesleniyorum ...sizin ve çevrenizdeki sevdiğiniz arkadaşların başına gelecek bir durum bu..okulu bitiremeden 15 ay askere alınacaksınız..24-25 yaşında üniversiteye başlayanları da etkileyen birşey bu.1 yıl sınıfta kaldığınızda bitiremeyeceksiniz..

    Bu aralar askerlik yasası değişti ve 29 yaş sınırın 32 ye çekilmesi için ben ve bir grup öğrenci bu doğrultuda gerek mail bazına gerek fax ve gerek doğrudan tbmm de bu konuda sesimizi gerekli milletvekillerine,milli savunma komisyonuna ulaştırmaya çalışıyoruz..

    facebook grubumuz : 29 yaş üniversite öğrencileri
    internet sitesi :http://www.askerlik29dan32ye.com

    bu durumda binlerce kişi var ama daha bihaberler malesef...

    not : eskiden okul kaydınızı yapıyordu,yaşınız 28 i geçsede.ama milli savunma bakanlığı yazısıyla artık askerlik belgesi istiyor..







  • umarım bu yanlıştan dönülür..

    ben de başka bir şey merak ediyorum..25-26 yaşında olup da(29 yaşını doldurmayan) azami süre olan 7 yılı doldurup 8 veya 9.yılında olanların durumu ne olacak?

    çünkü yökün sitesine baktığımda "azami süreyi dolduranlar okulla ilişiği kesilmese de ders ve sınavlar haricinde öğrencilik haklarından yararlanamazlar" derken,yeni çıkan askerlik kanununda bu konuya değinilmeden;"29 yaşını doldurmamış öğrencilerin askerliği ertelenir" diyor.

    bu konuda tam bilgisi olan var mı??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.