Şimdi Ara

Lise'de Bilişim teknolojileri Bölümüne giden yada gitmekte olanlar. Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler iyi geceler. Bu sene Lise 2'e geçtimde, Düz lisede yapamıyacağımı anladığımdan Meslek Lisesinde Bilişim teknolojileri bölümüne geçmek istiyorum. Ama bölümde hangi derslerin görüldüğünü, nelerin yapıldığı hakkında hiç bi fikrim yok. Şu an Bilişim Teknolojisinde okuyan yada mezun olmuş biri varsa Bana yardım edebilir mi?



  • anadolu tekniğe geçebilir misin bilmiyorum ama ben lisedeyken. bildiğin anadolu lisesi müfredatını görüyorduk. artı olarak ise mesleki olarak programlama dersleri, office uygulamalrı, web tasarım, mikroişlemciler, işletim sistemleri, ağ kurulumu filan falan.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ertanunver

    anadolu tekniğe geçebilir misin bilmiyorum ama ben lisedeyken. bildiğin anadolu lisesi müfredatını görüyorduk. artı olarak ise mesleki olarak programlama dersleri, office uygulamalrı, web tasarım, mikroişlemciler, işletim sistemleri, ağ kurulumu filan falan.



    Yardım için saol Bişi daha sorucam. Peki bu bölüm için Matematiğinin Çok iyi olması şartmı
  • anadolu tekniğe düz liseden geçiş yok malesef ancak ensdüstri bölümünün bilişim teknolojisine gidebilirsin.Matematiğin hemen hemen iyi olması lazım.Zaten 9. ve 10. sınıflarda bilişim dersi pek alınmıyor aslında küçük bilindik bilgiler ama lise 3 ve lise 4 te arkadaşımızın söylediği gibi konular veriliyor.
  • Anadolu bölümünde olduğum için direk yazılım bölümüne geçtim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: -HaYaL_ET-

    anadolu tekniğe düz liseden geçiş yok malesef ancak ensdüstri bölümünün bilişim teknolojisine gidebilirsin.Matematiğin hemen hemen iyi olması lazım.Zaten 9. ve 10. sınıflarda bilişim dersi pek alınmıyor aslında küçük bilindik bilgiler ama lise 3 ve lise 4 te arkadaşımızın söylediği gibi konular veriliyor.

    matematik dersi yok ama matematigin iyi olması gerek programcılık için
    web tasarım
    ağ temelleri
    açık kaynok kadlu işletim sistemi (sadece lafta :D)
    ve asıl dersimiz PHP
  • Matematik bilgisinden ziyade matematiksel zeka önemlidir. Özellikle yazılım matematiksel düşünce gerektirir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.