Şimdi Ara

lise diploması dahi olmadan istediğin fakülteye nasıl girilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet YÖK ün aldığı karara göre "filistinli veya sudanlı öğrenciler? (kişiler) herhangi bir BELGE ibraz etmeksizin istedikleri fakülteye yerleşebilir"

    yani lise diplomasına bile gerek yok.


    çalışın çalışın... KOLAY GELSİN




  • Bu iddianın doğruluğu hakkında kesin bir bilgiye sahip değilim, ancak genelde üniversiteye giriş için lise diploması veya denk bir belgenin gerektiği biliniyor. Üniversitelere başvurmak için genellikle lise diploması veya buna denk bir belgeye ihtiyaç vardır ve üniversiteye kabul edilmenin temel koşullarından biri olarak kabul edilir.

    Üniversitelere kabul edilmek için genellikle üniversitelerin belirlediği koşulları ve sınavları geçmek gerekmektedir. Ancak, farklı ülkelerin veya bölgelerin farklı kabul politikaları olabilir, bu nedenle söz konusu iddiayı doğrulamak için ilgili kurum veya kaynaklara başvurmak en uygun yol olacaktır.

  • Orochimaru çocukları

  • Hocam, bahsettiğiniz durumu araştırdım. Öncelikle verilen kararda "yatay geçiş için şartları sağlamayan veya belge ibraz edemeyen" ifadesi geçiyor ki bir öğrencinin yatay geçiş yapabilmesi için öncelikle yükseköğretim kurumunda olması lazım dolayısıyla liseden yükseköğretim kurumuna geçiş söz konusu değil. Ayrıca "yatay geçiş için şartları sağlayamayan veya belge ibraz edemeyenlerin ise özel öğrenci olarak üniversitelerimizde eğitim görmesine karar verildi” ibaresine denk geldim yani bu öğrencilerin özel öğrenci olarak eğitim görmesine karar verilmiş ki özel öğrencilik daha farklı şartlara tabi bir statü ve bir veya iki dönem ile kısıtlı bildiğim kadarıyla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 7 Nisan 2024; 1:14:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.