Şimdi Ara

LİSE MEZUNU UNİVERSİTE OGRENCİSİ KPSS HAKKİNDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar suan lise son ogrencisiyim mâlum 1 hafta sonra mezun olacagim. Universite sinavindan istanbulda bir universite kazanamiyorum ancak yuzde elli burslu neredeyse butun ozel universitelere giriyorum. Universite param yillik yaklasik 10 bin lira olacak aileme yuk olmak yerine bu parayi kendim odemek istiyorum bunun icin kpssye girmeyi dusunuyorum. Bu konuyla ilgili birkac sorum olacak bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim ilgilenen herkese tesekkurler.

    1-) Hem universite okuyup hem devlet memuru olmak nasil olacak? Devlet daireleri 09:00-17:00 arasi calisiyor diye biliyorum ben calisirken universite derslerimle is saatlerim nasil ayarlanacak?

    2-) Anadolu teknik lisesi elektrik elektronik bolumu mezunu olacagim. Atamalarda avantajim olur mu?

    3-) Atanabilmek icin kac puan almam gerekli?

    4-) Diyelim ki istanbulda atanamadik ama baska bir il de devlet dairesine atanabiliyoruz, universitem istanbulda oldugundan dolayi direkt olarak istanbulda bir devlet dairesine alirlar mi beni?

    5-) İkramiyesi carti curtu derken aylik maasim yaklasik ne kadar olur?

    6-) Bu arada universitede muhendislik okumak istiyorum okudugum bolumde isimin belirlenmesinde veya aldigim ucrette rol oynar mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hmcelebi kullanıcısına yanıt
    bende seninle aynı durumdayım meslek lisesi gıda teknolojısı okuyorum tercihrobotundan bölümünün lise 2012 atamalarına bak ordan nasıl atama nerelere kac puanla olmus görebilirsin
  • Hem devlet memuru olup hem de örgün olarak okuma imkanini vereceklerini düşünmüyorum. Ancak aciktan okursun. Mesai saatleri belli sonuçta kişiye göre ayarlama yapılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka fikri olan yok mu arkadaşlar gerçekten fikir almak benim için önemli.
  • Bu işler o kadar kolay olmuyor, lise mezunu olarak atanman için 90 üzeri alman gerekiyor diye biliyorum. Ayrıca kurum sana göre saat falan ayarlamaz, unut bu düşünceyi. Aöf yada 2.öğretim okursun, 2.öğretimde yorucu olabilir iş sonrası.
  • Sağlıkta hem örgün okuyabiliyorsun hemde memurluğuna devam ediyorsun. Diğer memurluklar içinde bi esneklik tanınmış olabilir. İyice bi araştır derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Newells Old Boys

    Sağlıkta hem örgün okuyabiliyorsun hemde memurluğuna devam ediyorsun. Diğer memurluklar içinde bi esneklik tanınmış olabilir. İyice bi araştır derim

    Benim iyi bilen birisinin fikirlerini almam lazım doğru söylüyorsun. Yok mu bu işleri iyi bilen birileri ?
  • hmcelebi kullanıcısına yanıt
    Sağlıkçıdan başkasının bunu ypabilmesi mümkün değil. örgün eğitime devam ederken atanıp çalışmak için çalıştığın alanda nöbet sistemi olması gerekir ve bu yalnızca sağlıkta var. o yüzden senin açından yapılacak bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.