Şimdi Ara

Lisede Alan Seçimi [Kararsızlık] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CaptainBT kullanıcısına yanıt
    Sen bu yaz dil seçip full dil çalışsan baya yol katedersin bile :/ bide şey önemli dil seçersen yabancı fdil hocanla annenden babandan daha çok vakit geçirceksin ..

    Okuyacağın okuldaki dil hocası anlayışlı ve iyi bir öğretmen olmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nrunke:
    Emin değilim doğrusu.Aynen sıkıntı çıkarsa zaten biterim ben

    gogogo. :
    Dediğin gibi hevesde olabilir.Rehber öğretmenle daha görüşmedim bi görüşeyim belki yardımı olur.
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Hocam o konuda hiç bir sıkıntım yok işte.
    Hocamla gayet arkadaş/kanka gibiyiz çok seviyorum hatta onun sayesinde iyice yükselttim diyebilirim dili.

    Bide şöyle bir şey var 2 yıldır o giriyor ingilizceye fakat dil seçince başkası girerse nasıl olur bilmem ama sorun olmaz herhalde okuldaki dil hocalarının hepsi bayan ayrıca sevimli hocalar anlaşabileceğim kişiler.
  • CaptainBT kullanıcısına yanıt
    Valla biçilmiş kaftan bence .. Sınıftada bi problem olurda müdüre gidersin rehberlikçiye gidersin bi şekilde başka bi dil sınıfı ( varsa açılırsa ) ona gidersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik kimya biyoloji azcık uğraş zevk alırsın.. Çok merak uyandıran dallar hatta çalışma sadece dersi iyi dinle yine yaparsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkürler inş bakalım ne olucak.
  • Bende dile gideceğim ama Almancam kotu ,dersleri dinlemedim cok sikiciydi hocadan mi kaynaklanıyor bilmiyorum.Ingilizcem iyidir ama umarim sikinti cikmaz Almancayi yaparim herhalde calisirsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi gördüğün ingilizce ile dil bölümündekinin alakası yok, ona göre kararını ver.

    iş konusunda sıkıntı yok.
  • Biz ne ingilizcem iyiciler gorduk dile gelen.İyi demekle olmuyor kardesim dil bolumu sayisaldan daha zordur ilkokulda ya da lise 1 2 de gordugun ingilizceye benzemez incigini boncugunu cikartirsin isin,en berbat en ince ayrintisina kadar girersin gramerde.Yaparim dersen sec agir yuktur dil bolumu pisman olma sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaptainBT

    quote:

    Orijinalden alıntı: ThEagles

    Bilgisayar mühendisliğini ingilizce oku. Hem dil bilmis olursun hemde issiz kalmazsin. Yabanci dil cok onemli. Dil cok iyi olsun ilkokul terk ol baslarsin bi yerde. Ama unutma cok iyi dilin olacak

    Hocam aslında çok güzel olur o şekilde okumak fakat ben ilerde sayısalı yapamazsam diye korkuyorum çok ağır olursa falan diye.Dilimi çok iyi olarak görüyorum tam emin de değilim şuana kadar gördüğümüz kadar işte örnek sınavdan 100 aldım sınıf birincisiyim ama üst düzey ing var mıdır derseniz yok ama dil seçersem olur tabiki.

    Sen adam gibi calisip,kendine guvenirsen her isin altindan kalkarsin. Basarmak icin once inanmak gerekir ama sende bu ozguveni suan goremiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://forum.donanimhaber.com/m_105399016/f_//tm.htm#105401216 konu bu.

    iki cümle söyleyeceğim bilgisayar mühendisi olmak istiyorsan sürekli yeniliğe açık olmalı ve kendini geliştirmelisin. ayrıca bilgisayar mühendisliği programlama ile sınırlı değil.
  • sözele geç işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaptainBT

    Abi eşit ağırlık hiç kafamda yok onu eledim zaten.Ya sayısal ya dil.Notlarım orta derecede o kadar yüksek değil malesef düzenli çalışma konusunda sıkıntı var zaten.Siz hangi bölümü seçtiniz bu arada ?

    Kardesim dil hakkinda bilgim yok.Oncelikle çalisma aliskanligini kazanman gerekli.Sayisalda tmde olsan calismalisin.Eger çalısacaksan sayisala oyle geciceksin.Cunku o lys kimya ve lys fizik derslerini kaldirmak kolay degil.Benim 9. siniftayken edebiyat 5 dil anlatim 5 fizik kimya biyoloji 1ken ben sayisal sectim.Mudur ve ogretmenlerim o kadar yalvardi ben dinlemedim.Birde sayisal secip yiginla calismayan öğrenci var.Ben sana surda yaziyorum memnun olmadigin bolumde,memnun olmadigin sehirde yasayabilirsin.Bunun yiginla ornegi var.Ben ve cogu arkadasim tm secmedigimize pisman olduk.Calisacaksan sayisal sececeksin ve harbi harbi çalısacaksin.Tm secsen yine calisacaksin ama sayisaldaki kadar efor gerektirmez.Sayisal matematik geometriden ibaret degil.Ben iyi bir liseden bos bir öğrenci olarak mezun oldum ama ayni hatayi universitede asla yapmam.Bilgisayar muhendisi olsanda isin cok zor.Kendini deli gibi gelistirmen ve deli gibi calisman lazim.Stajlara,erasmusa,yuksek lisansa,dil ogrenmene dikkat etmen lazim.Iyi universite kazanman lazim ilk 30 bine girmen lazim.Istihdam unilerinde okumalisin.Cok fazla rekabet var.Gorulmeyeni gorup yasitlarindan one gecmen lazim.Sayisal zordur.Çalısmayip esek muhabbeti yapacaksan secme.Tm sececeksen yine calisacaksin ama mf kadar ağır degil.Dil hakkinda bilgim yok.
    Okulumuza sonlarda giren duzenli çalısan arkadaslarimiz tipa gittiler.Cogu iyi dereceyle giren ve duzenli calismayan kisi pek birsey yapamadi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsızsüvari -- 4 Mayıs 2015; 7:42:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Matematikten bıkmak aptallık olur. Zira tm seçsen bile matematik yapmak zorundasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam doğru diyorsunuz.Biyolojiden zevk alıyorum ve yapıyorumda kimya orta düzeyde diyelim anlama kabiliyetim var ondada ama iş fiziğe gelince hele şu kuvvet ve hareket midir nedir hayatın işkencesi yani 13 almıştım sınavdan
  • Dil konusunda sıkıntım yok hocam kendime güvenim tam yaparım her türlü.

    İş konusunda aslında biraz bilgilendirilsem hani yurt dışı falan olayları iyi olurdu.
  • Sevdiğin bir işi yap gerisi önemli değil
  • ThEagles kullanıcısına yanıt
    İşte abi sorunum da o acaba çalışma ve özgüven konusunda işte destek alsam falan olur mu diyorum.Çalışma azmi yok bende hemen bir soru yapamasam kitabı kapatırım.
  • Para kazandıran mesleklerin çoğu sayısalda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaptainBT

    Dil konusunda sıkıntım yok hocam kendime güvenim tam yaparım her türlü.

    İş konusunda aslında biraz bilgilendirilsem hani yurt dışı falan olayları iyi olurdu.

    önce hangi dili okuyup uzmanlaşmak istiyorsun?

    ben rusçayı seçtim, iş imkanı fazla. bürolarda çevirmen, şirketlerde satış pazarlama vesaire yapabilirsin. öğretmen olabilirsin, genellikle aynı işi farklı farklı yerlerde yapıyorsun.

    yurtdışına kapağı nasıl atarsın? bir çok dil öğrenip kendini geliştirirsin yabancı firmalara iletişime geçersin kabul edilirsen gidip çalışırsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.