Şimdi Ara

live bağlantı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar live bağlantı sorunu yaşıyorum..

    live bağlantı auto olarak ayarlı.cihazı açtıktan snr "1 porfil found" uyarısı veriyor ve profile bile otomatik girmiyor.ne kadar süre içinde kendi kendine otomatik profil girişi yapması gerek?siz de bu süre ne kadar?

    ben otomatik bağlantıyı beklemeden 1 profil found a tıklayıp live a girmesini bekliyorum..ama bir türlü bağlantı sağlıyamıyor cihaz"test conneciton" ve "cancel" ibareleri beliriyor.hangisini seçersem seçeyim yanda açılan pencere bir süre o şekilde kalıyor..bir süre snr normale dönüyor cihaz..

    sorun cihazdamı modemdemi anlıyamadım.pc ve xbox tek modemden ethernet ile bağlı.modemim zoom X5.cvpler için teşekkürler..

    üst başlık olan SSS de yazdım sorunumu ama cvp alamadığım için konu açmak zorunda kaldım..



  • Normalde konsol açılır açılmaz, otomatik olarak hesaba giriş yapar ve birkaç saniye içinde de online olursun. Büyük ihtimalle bağlantılarında bir sorun var. Konsolun ayarlarına ve ardından da modem ve ethernet ayarlarında kontrol yapmalısın. En son ne zaman bağlantının sağlıklı olarak kurulduğunu ve sonra ne gibi değişiklikler yaptığını hatırlamaya çalış. Gözünden kaçırdığın bir ayarı değiştirmiş olabilirsin.

    Konsolu PC'den bağımsız olarak direk modeme bağlayarak bir deneme yapabilirsin. Sorunun nereden kaynaklandığını bulman kolaylaşır böylece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 8 Eylül 2007; 10:44:11 >
  • cihazı aldıktan snr hiç bir bağlantı ayarı yapmadım..direk ethernetten bağladım xbox ı ve herşeyi otomatik olarak algıladı..ayarlarında da hiç bir değişiklik yapmadım.modem in yazılımına girerek sortun aradım ama herşey normal..

    pc nin bağlantısını kesip tek xbox ile de denedim ama sonuç aynı..modem ile xbox arasında bir eşleşme gibi bir şey yapılması gerekiyormu?yani modemi xbox a tanıtmak ,pc de olduğu gibi?
  • yokmu arkadaşlar başka bir yorumu olan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.