Şimdi Ara

Live'da Msn Sorunsalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    Live'da Msn bağlantısı sağlayamıyorum.Normal bir şekilde Live'da oyunumu oynayabiliyorum ama msne giremiyorum.Nedeni ne olabilir sizce?



  • Ben MSN kullanıldığını bile çok sonra öğrendim. PCde başka bir bilgisayarda oturum açtınız diyip kapanıyor ama liveda Cant Sign to Messenger yazıyor.
  • nesıl yani makinede msn kullanılıyor mu?? Nasıl ve nerden arkadaşlar.
  • Live deme bana
  • Sorunun çözümü konusunda bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan katkılarını bekliyorum.
    teşekkürler.
  • Dostum,yardımcı olamıcam ama,girmeyerek bişey kaybetmiyosun merak etme berbat bişey
  • arkadaşım live'a girmenle msn'e girmen aynı şey değil. yani eğer makineye msn adresinin şifresini kaydetmediysen "can't sign in to messenger" yazar. nedeni de tabii ki senin bir kere bile msn şifreni xbox 360 üstünden girmediğinden kaynaklanır. buradaki msn, gamertag'inize bağlı msn hesabıdır. önünüze gelen msn hesabıyla xbox 360'ta msn'e giremezsiniz. sadece gamertag hesabınıza bağlı msn adresinizi kullanabilirsiniz. dikkat edin bu hesabınızı önüne gelene vermeyin. bi kere şifreyi girdiğinizde her live'a girdiğiniz an msn'e de otomatik olarak girer. sonrasında milletten "yok niye mesaj atmıyorsun" diye triplere girebilirsiniz. bu nedenle bu hesabınızı xbox 360'ta kullandığınızı bilen insanlara vermeniz kesinlikle önerilir.

    msn'e de nerden gireceğinize gelince. öncelikle ilk şartımız live'a bağlanmak. şimdi ben banlandım msn kullanamayacak mıyım diyenler olacaktır. kullanamayacaksınız bu kadar basit. live'a girdikten sonra guide (yani kenarlarında ledler olan üstünde XBox 360'ın X'i olan logolu ortadaki tuş) tuşuna basın. orada Chat & IM diye bir seçenek olacak. buraya basınca karşınıza ilk çıkan ekran Private Chat ekranıdır. Party'ler çıkmadan önce birebir chatte kullanılan tek port olan private chat ekranıdır. ayrıca gold üyeliği biten kişilerin chat mekanıdır :). bu ekranda üst kısımda bir sekme olduğunu göreceksiniz. sağdaki sekme MSN sekmesidir. oraya gelince Sign In yazar. buraya bastığınızda tek seferlik sizden şifrenizi ister. bunu bir kere girmeniz yeterlidir. sonrasında her live'a girdiğinizde msn'e de girer.

    xbox 360'ı olmayan ezik kişiler sizinle bu şekilde bağlantı kurabilir. kız arkadaşınız varsa ona bu hesabı verirseniz ayvayı yersiniz. her oyuna girdiğinizde "hayatım ne yapıyorsun" gibi bir mesaj alırsınız. ayrıca xbox 360 üstünden msn'e girdiğiniz zaman kişisel iletinizde xbox 360 oynadığınıza dair işaretler vardır. Yani mesela benim gamertag MatriXbox360 TR ve diyelim ki Halo 3 oynuyorum. Kişisel iletide: "Xbox 360: Halo 3 (MatriXbox360 TR)" yazar. Bu kişisel iletiyi kız arkadaşınızın size sorması tam bir ölümdür. anlatana kadar "o ne" "bu ne" gibi mesajlar alırsınız. bu hesabı kız arkadaşınıza verdiğinize lanet edersiniz ama iş işten geçmiştir. hesabınızın şifresini kız arkadaşınızın istemesi de tam bir ölümdür. bunun şifrenizi vermeniz durumunda o sizin hesaba girdiği anda sizin xbox 360 üstünden kurduğunuz msn özelliği kapanmakta ve o kapatmadan girememektesiniz. bu nedenle de sizin xbox 360 oynarken, xbox 360'ı olmayan eziklerle bağlantı kurmanız güçleşir. bu nedenle bu hesaptan hiçbi şekilde kız arkadaşınızı haberdar etmeyin. bırakın telefonla konuşun onunla. oyununuzun keyfini kaçırmasın.

    başka soru var mıydı :D. öf coştum be. tam gaz devam :D




  • dostum açıklamaların için teşekkürler :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.