Şimdi Ara

Liverpool FC Taraftar Ocakları | YNWA (1645. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.901
Cevap
75
Favori
1.049.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16421643164416451646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    aynen Klopp transferde istenen başarıyı elde edemedi. Torres'i Suarez'i görmüş kulüp taraftarı şuanda Nunez ile işkence çekiyo. yeni TD belki hemen kıyım yapamayabilir ama şu hücum hattının 1 senede kökten değişeceği kesin gibi.
  • Klopp Liverpool'u vasata alıştırdı Liverpool'un orta sahası ve hücum hattına bak Salah dışında gerçek anlamda top seviye futbolcu kim var? Kimse. Salah dışında hangi orta saha ve hücum oyuncusu Arsenal'de City'de Bayern'de Real'de 11 oynayabilir? Liverpol en son ne zaman Bellingham,Haaland,Mbappe,Lewandowski vs gibi top seviye bir adamın peşinden koşup ciddi şekilde almaya çalıştı onu bile hatırlamıyorum nerde küçük takımda biraz parlamış ortalama üstü adam varsa onları alma peşindeler

  • dewe34 kullanıcısına yanıt

    Gecen yaz, Caicedo yu bile alamadi. Klopp cok istiyordu. Chelsea kapti.


    Bu sene maçlari izleuenler bilir ki, kili kilina 90 larda kazandigi mac sayisi Arsenali Cityi katladi.


    Bir ara havaya girmisti seriye bagladi ama gecis oyunu futbolu buyuk takimlarda Real M. gibi degilsen tutmuyor cunku orada asiri yetenekli, patlayici oyunvularin olmali, evet Liverpoolda patlayicilik var ama bitiricilik yok. Oyuncularin çapi yetmiyor.


    Mesela Nunez sadece beceriksiz degil, ayni zamanda duşuk IQ lu. Topla cevre kontrolu, ofsayttan kaçma, efektif degerlendirme yok. Sadece dogustan gelen sansla, fizik gucu ve atletizmi var. Defanslar yikamıyor. Sansli ama zeka olmayinca batiriyor. Diaz da bu gruba dahil. Jota çok zeki ama onun da, hizlanmasi vs yetersiz. Zaten bu oyunculara sakatlik falan geldi mi yerine yedekleri de yok. Cityde bi dunya yedek var. Asil adamlardan sira gelmiyor Alvareze, Oscar Boba, gecen sene Cole Palmer maça cikamadi Cityde bu sene adam, Citye hat trick çekti. PLeague gol kralliginda 1.ligi paylaşiyor.


    PLeague tarihinin en buyuk 2 klubunden biri, Chelseaye adam kaptiriyorsa ve ustelik çok cok buyuk bir hocasi oldugunu iddia ediyorsa bu sorgulanmali. Ote yandan city diye bir takım bile surada 10 sene önce yoktu. Adamlar Real M. dişinda her oyuncuyu yarişa girdigi takdirde o takimda Pep oldugu surece alacak itibar sahibi. Buna hoca faktöru deniyor.


    Klopp kesinlikle klass bir hoca, buyuk bir hoca ancak çok buyuk takimlarin hocasi degil. Buyuk takimlari yönetmek başka bir aura gerektiriyor. Taktiksel anlamda Ancelottiden falan daha derin, daha bilgili bir hoca olsa da, Ancelotti, buyuk oyunculari kullanmada, transferi vb bircok konuda daha başarili, winner bir hoca kagit ustunde.


    Her sene sampiyonluk böyle kaciyorsa bunu da sansa baglamamali insanlar. Tesaduf olamaz cunku. Fakir futbolu ile bir yere kadar. Liverpoolda bütçe harvurup harman savruldu.


    Beterin beteri de Chelsea ile Manu dur der susarim. Buna da sükrediyoruz iste. MANU yu resmen 10 senede bitirdiler bir ara dunyanin en prestijli kulubu olarak Madrid ile bir gosteriliyordu dunyada en cok formasi satilan takımdi. Su an, milletin alay konusu oldu 3. sınıf oyuncularin Eriksen, Maguire gibi oyuncularin maskarasi haline geldi vs vs. Bakalim Belki pep doyuma ulaşir gider kulupten o zaman biraz dominasyon kirilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 16 Nisan 2024; 19:38:0 >




  • Out Of Context Football (@nocontextfooty) on Xtwitter
    Out Of Context Football (@nocontextfooty) on X
    https://twitter.com/nocontextfooty/status/1780318706289070103
  • Klasik Klopp Liverpoolu, gene takım sezona birkaç hafta kala havlu atti.

    Gitmeden bu yakişirdi.
  • Darwin yerine Firmino’yu tutsa 8-10 puan koymuştu hocam.
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

    Hakemler adil karar verip doğru düzgün yönetseydi maçlarımızı yine 8-10 puan öndeydik. Çok kıyım yedik bu sezon.


    Kadro ve oyun olarak ne City, ne Arsenal'in yakınında bile değiliz maalesef. İlk 3 başarı. İlerisi için ne kadro müsait, ne de yönetimin böyle bir talep ve isteği var. Buraya kadar iyi bile geldik.

  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

    Son iki yılda liverpool kadar kayrılan takım yoktur. Kaç tane kırmızı kartınız verilmedi.

  • Doom kullanıcısına yanıt

    Bu sezon başından beri hakemler sebebiyle net olarak benim hatırladığım 4 tane 3 puan bıraktığımız maç var. Haksız yere çok kez alakasız kırmızı kartlarda gördük bu sezon. Yanlış hatırlıyor veya karıştırıyorsunuz.

  • Doom kullanıcısına yanıt

    Bu sezon direkt Arsenal, Manu ve City ve Tottenham maçlarinda doğrama var.


    liverpool çöp bir oyuna sahip ancak dogrudan şike incelemesi yapilmasi gereken maçlar oldu.


    Tarafsiz isen, açip özetlere bakabilirsin.


    Arsenal macinda odegaard el ile salahin topunu kesti penalti karari verilmedi. kollar açikti.


    Tottenhamda ofsayt cizgisini yanliş cektiler.


    Cityde adam gogus kafesine mcalissterin tekme atti, doku idi sanirim. penalti arti sari karti es gecti.


    Manuda da benzer bir sey olmuştu.


    Bunlarin hepsi dogrudan rakip arsenal ve cityden sadce 3 puan kaybetmiyorsun bir de 3 puan rakibe gitmiş gibi oluyor.


    Premier League de kimse hakemleri ele almiyor ancak, şaibe var.

  • Liverpool ile Feyenoord anlaşma sağladı. Arne Slot, yeni sezonda Liverpool'un teknik direktörü olacak. [Fabrizio Romano]

    Son yıllarda Erik Ten Hag, Peter Bosz, Philip Cocu gibi nispeten daha üst seviyelerde tutunamayacak hocaları çıkartan bir lig. Slot da tutmazsa daha kimse hoca moca almaz bunlardan.
  • Arne Slot geldi. Hayırlı olsun.

  • MANU nun hali ortada, Hollandalilarin ne yaptiği belli, gittikleri yere kendi lobilerini doldurup, curutuyorlar. Bir tane başarili Hollandali TD yok. Van Gaal falan taş devrinde kaldi.

    Umarim yanilırim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 27 Nisan 2024; 2:32:29 >
  • Doom kullanıcısına yanıt

    VAR sampiyonlugunu unutmuslar takimin adi liVARpool'a ciktimisti


    Doku'nun pozisyonunu 10 yil konusurlar artik. Yillardir Anfielda kazanilan haksiz galibiyetlere saysinlar

  • Hem kel hem hollandalı geçmiş olsun. Ama United'ın aksine Liv'de ki düzen iyi ve iyi yönetiliyor saçmalaması için ekstra mal olması lazım.

  • Football Critix (@footballcritix) on Xtwitter
    😱 Mohamed Salah, oyuna girerken Klopp ile tartışıp parmak salladı!
    https://twitter.com/footballcritix/status/1784209332373971427

    Vasat herif sonunda Salah'ı bile çileden çıkarttı

  • ah be hocam orta seviye oyuncular bu sefer düzgün çıkmayınca paket oldun, ne hayallerin vardı nunez'den ne cevherler çıkaracaktın halandı tokatlayacaktı falan ama olmadı canın sağ olsun milan gibi tarihin tozlu raflarına gitmekten kurtarıp büyük kulüp hüviyetine büründürdün yine bu takımı. ferguson döneminde olsan sen varken ferguson anılmazdı

  • Elric. kullanıcısına yanıt

    City ile benzer bütçen var, PL gelirleri neredeyse ayni, yayincilik zart zurt. City dedigin klup 10 sene önceye kadar adi bile yoktu.


    Simdi olay şu, City Grealishi, Haalandi, Rodriyi, Bernardoyu, Dokuyu aliyor. Bunlar R.Madride bile diz çokturecek sekilde oyun oynatiyor ayni paraya Klöpp, Nuneze 80, Szoboslaiye benzer sekilde 60 m falan veriyorsun. Diazi vs aliyorsun, sonra vasat kadro deniyor. Abi bu adamlari ben mi aldim klube? Butçe olarak benzersin, prestij olarak daha da iyi bir kulupsun ama ne hikmetse vasat adamlari aliyorsun.


    Burada bir mantik hatasi yok mu?


    Klöpp gittigi için çok da uzulmuyorum. Vadesi ziyadesiyle dolmuştu. 10 senedir kulubun başinda 1 kez sampiyon olmakla başarili olarak anilmasi, buyuk bir haksizlik.

  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    10 senedir kulubun başinda 1 kez sampiyon olmakla başarili olarak anilmasi, buyuk bir haksizlik.


    Önümüzde City gibi, Pep gibi bir canavar olmasa City şampiyonlukları yerine rahatlıkla bizim şampiyonluklarımız yazılabilirdi.


    Geldiği ilk günden bu yana kulübe sürekli artı değer kattı. Rekor üstüne rekor kırdı. Uluslararası, ulusal, yerel tüm kupaları kazandı. Söz verdiği, hayalini kurduğumuz her şeyi fazlasıyla yaptı. Şahane futbol izletti. Her şeye fazlasıyla doyduk. Bu adam hakkında kötü şeyler konuşamayız. Kötü şeyler diyemeyiz. Liverpool tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır. Sonuna kadar hak edilmiş bir efsane ünvanını almıştır. Her şey için teşekkür etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.

  • Klopp uzun vadede başarılı sayılır mı bilmem ama adamın kulübü çıkardığı zirve seviye çılgındı. kolay kolay hiçbir teknik direktör, özellikle de EPL'de, bir kulübü o seviyeye çıkaramaz.

    1 şampiyonluk kazandı eleştirisine katılmıyorum çünkü adam rekor puan yapıp gene azman takinab1-2 puanla şampiyonluk verdi. hani gören de şey sanacak, takım her sene vasattı da bi sezonda zar zor şampiyon oldu sanacak.
  • 
Sayfa: önceki 16421643164416451646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.