Şimdi Ara

Llumar Ön Cam İçin Air80 Fiyat Aldım Sizce Bu Fiyata Değer Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
9.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

    Izmir llumar bayi diye geçen işletmeden fiyat aldım.

  • GAJU kullanıcısına yanıt

    Bilmiyordum bunu çok teşekkür ederim

  • vay be fiyatlara bak. 300 liraya yaptırmıştım air 80 i. felaket pahalı. maliyeti 500 tl bile degğildir uyguluyacağı noktanın. istediği paraya bak.yazık valla.

  • nightbringer kullanıcısına yanıt

    Eğer diğer camlarda filmliyse katkısı yadsınamaz uzun yolda net şekilde faydasını gördüm. söylemeden geçmek olmaz bu film özelinde mi bilmiyorum fakat belirgin şekilde torpido yansıma yapıyor alışana kadar zorluk yaşatabilir. özellikle renkli bişeyler koyarsanız görüş baya gidiyor.

  • nightbringer kullanıcısına yanıt

    Solarguard fiyatını ben de merak ediyorum. Ön cam için bilgi istediğimde şu cevabı vermişlerdi:


    Merhaba Mustafa bey,  

    Ön cam kullanımı için üretilmiş olan ürünümüz Ultra Performance serisidir.

    Bu seri güneşin ısı radyasyonuna karşı termal koruma özellikte olup yüksek ışık geçirgenliğine sahiptir.  

    Gece sürüşlerinde yüksek far parlaklığını ve direk gelen güneş ışığını toplayarak rahat bir görüş ve güvenli sürüş imkanı sağlar.

    Çok açık mavi renk tonu ile trafikte mobeselerde problem yaratmaz.

    Ürünlerimizin üreticisi otomotiv pazarının büyük bir çoğunluğuna cam tedariki sağlayan Saint-Gobain olup bu markayı pek çok aracın ön ve yan camlarındaki küçük yazılarda görebilirsiniz.

    Ürünün kullanımında itibaren garanti süresi 10 yıldır.


    Ayrıca Llumar ile ilgili olarak şu değerlendirmeye dikkat:

    Alıntı

    metni:
    "Aslında muadil değil daha iyi ısı korumasına sahip sorunsuz ürünler. Air80 yıllarca uyguladık ama karşıdan gelen far ışıklarında kırılma ve polarize güneş gözlüğünde renk sorunu şikayetleri olduğu için artık uygulamıyoruz."

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154432225




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 30 Mart 2023; 6:18:39 >




  • Alphace A kullanıcısına yanıt

    Saint Gobain olması çok iyi. Ayrıca ben de air 80 lerin polarize gözlük ile renklenme yaptığını teyit edebilirim. Paylaşım her zaman iyidir teşekkür ederim

  • Aldığınız fiyat Bence uygun. Dört yıl önce SUV aracımın sadece ön camına 700 liraya yaptırmıştım (aynı günlerde 700 liraya tüm camları kaplatan arkadaşlarım vardı!). Hala aynı filmle sorunsuz olarak yola devam ediyorum. Ne yansıma, ne ışıkta kırılma ne de renk. Ön koltuğa oturan hiç kimse (iki kez muayeneden geçti) camda film olduğunu anlamıyor! Ben çok memnunum.

    Aracınıza ve kendinize değer veriyorsanız; orijinal ürün ve iyi bir uygulayıcı bulup yaptırmanızı tavsiye ederim. (Ben istanbul'da LLumar Ahmet'e yaptırmıştım)

  • Benim aracımda da ön camda Air 80 var , aldığım her aracın ön camına yaptırdım. Bence her araçta aynı özellikte filmin olması lazım. Araca giren güneş ışığının büyük kısmı ön camdan giriyor, klima daha iyi soğutma sağlıyor, ön camdan gelen güneşle uzun yolda yanmıyorsunuz ,torpido ve direksiyonun sıcakta zarar görmesini engelliyor.


    Eksi yönleri ,polarize gözlükle camda lekelenme oluyor birde ön cama torpido yansıması yapıyor. Alışmak gerekiyor. Ön camda kamera var benim araçta ,kameranın objektifine polarize filtre takınca görüntüyü bozuyor maalesef. Ön yan camlarda 3M var onu da tavsiye ederim. Llumar Ahmete yaptırmıştım ama oda dükkanı kapatmış.


    4 sene oldu.

    Llumar Ön Cam İçin Air80 Fiyat Aldım Sizce Bu Fiyata Değer Mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 2 Nisan 2023; 2:32:6 >




  • @Ritter_Ali @eyönetmen


    Teşekkür ederim mesajlarınız için. Klima performansı artması ve uv ışınlar için istemiştim ben de. Fakat yansıma olayını çok duyuyorum benim aracın cam alanı ve gögüs mesafesi çok geniş, rahatsız edici olacaktır diye düşünüyorum.

  • nightbringer kullanıcısına yanıt

    on cam zaten uv gecirmez.

  • Llumari boşver daha ucuza benzer kalitede filmler var şeffaf yine bolca marka model var onlara yonel değmez o paralara
  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

    Uv geçirmiyorsa bu filmler neden var ve neden yaptırayım ki o zaman

  • Bana çok pahalı geldi gerçekten emin de olamadım sonradan

  • nightbringer kullanıcısına yanıt

    ben isi gecirmedigi icin yaptirdim.

  • Çok övülüyor ama gereksiz pahalı kesinlikle değmez. Onun yerine alternatif olarak solarguard veya global marka tercih edebilirsiniz. Global de QDP Ceramic serisi oldukça başarılı görüşü engelleme gibi bir durum söz konusu olmaz.

  • MONSTER` kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim not ettim. Bu markaları nasıl bulabilirim izmir için sanayi sanayi dolaşıp sormam mı lazım

  • nightbringer kullanıcısına yanıt

    İlinizde ki cam filmi dükkanlarını araştırıp sorabilirsiniz. Tavsiyem google üzerinden bakın arayın güzelce bilgi alın hepsinden aynı şekilde yorumlarını da okuyun ona göre davranın. Taktırırken de dikkat edin rulonun üstünde etiketi okuyun söylediğini taktığından emin olun. DD Cam filmine bi sorabilirsiniz.

  • Son 2 aracıma cam tavan dahil Llumar IRX 35 yaptırdım, ön cama da Air 80. Uzun yolda amele yanığı olmak istemiyorum, ön camdan ve yan camdan gelen güneşten rahatsız olmak istemiyorum, sıcağın altında pişip klimayı çok açıp hasta olmak istemiyorum ve aracımın çekişi çok düşmesin, koltuklar ve torpido güneşten zarar görmesin diyorsanız kesinlikle öneririm. O kadar para verip aracınızı güneşin zararı karşısında korunmasız bırakmayın.

  • 3 sene önce llumar pp35 almistim çok güzel duruyordu :) 1k mi 2k mi öyle bişidi,10 sene garantisi oluyor.

    Llumar Ön Cam İçin Air80 Fiyat Aldım Sizce Bu Fiyata Değer Mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.