Şimdi Ara

LM620S 3D filmlerde hoparlör problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • geçen hafta almış olduğum tv de dün ilk kez 3d film izlediğim ..ses normal seviyedeyken bile 3d filmlerde hoparlör patlakmış gibi televizyonun arkasından ses geliyor..2d yayınlarda problem yok...daha iki günlük tv.. canım sıkıldı bir sürü..teknosayı aradım 7 iş günü dolmadığı için iade yada değişim yapabileceklerini söylediler.. değiştirsem bir daha aynı şeyi yaşarmıyım sizce.iade mi etsem yoksa değişimmi istesem kararsız kaldım..bunun yerine önerebileceğiniz tv var mı yada ???televizyon 47lm620s 2200tl ye (200tl hediye çeki verdiler) almıştım..



  • Filmlerdeki ses dosyalarını pc de bir inceleyin. 3d Filmlerdeki ses büyük ihtimalle dts dir. Bunu öğrendikten sonra başka dts le kodlanmis filmlerde de deneyin bakalım durum ne olacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamay_aytam hocam pc ve tv den çok fazla anlayan biri değilim..söylediğiniz gibi dts ile kodlanmış olup olmadığını nasıl bir işlem yaparak öğreneceğim pc den..eğer açıklarsanız çok sevinirim.. yok hocam sen hiç anlamıyorsun bu işlerden iade et git diyorsan o da olur..
  • Şimdi filmlerden olduğu gibi, TV'den de kaynaklanmış olabilir bu durum. Öncelikle anlamanın yolu aynı filmi bir de bilgisayarda oynatmayı denemek. Eğer sorunsuzsa 7 günlük değişim hakkını kullanmanı öneririm hocam ben bu işten çok anlamam, kurcalamak da istemem dersen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    Şimdi filmlerden olduğu gibi, TV'den de kaynaklanmış olabilir bu durum. Öncelikle anlamanın yolu aynı filmi bir de bilgisayarda oynatmayı denemek. Eğer sorunsuzsa 7 günlük değişim hakkını kullanmanı öneririm hocam ben bu işten çok anlamam, kurcalamak da istemem dersen.

    çok teşekkür ederim dusty hocam...sanırım değişim isteyeceğim... aynısını geri yapıp geri gönderirler mi acaba üzerinde bir numara felan var mı acaba tv nin :?
  • Yok, yeni, kapalı kutu gelir ama tabii yine de aynısını gönderme ihtimalleri de var. Siz değişim isteyin, kapalı kutu gelsin. Kumandasına bakın pilleri kumandanın dışında mı_ havalandırmalarında toz var mı, vida yerleri aşınmış mı? Hele siz aldığınız yerle konuşun, değişim isteyin. Sonra bu başlıktan yine alıntılayın beni, detayları konuşalım.
  • Ses 3d ye geçince biraz çoğalıyor bendede aynı sorun vardı daha önce de belirtmiştir evde olmadığım için size kendi ses ayarlarımi gonderemiyorum ama en kisa zamanda gönderirim siz canınızı sıkmayın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi indirdiğiniz yerde info su vardır audio bölümünde sesin bilgileri yazar dts ise ses şaşırmam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.