Şimdi Ara

【★】 LodosCraft 【★】 [Artık VPS] 7/24 Açık 【★】

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • -------------------------------------------------【★】 LODOSCRAFT 【★】----------------------------------------------------

    LodosCraft serverini birkaç hafta önce portlu açmıştık fakat aşırı lagdan dolayı sunucu almaya karar verdik. Sunucumuz çoğu kişinin bildiği nitrado sunucusudur. 1 gb ram o kadarda yüksek olmasa da bence bu işe adım atmak için yeterlidir diye düşünüyoruz.Serverda birçok warp mevcuttur. Spawn içinde ench basma yeri, örs, market gibi birçok yer mevcuttur.

    Biz bu serverda gerçekten dengeyi tutturmayı çabaladık hatta hammadeye lapis koysak mı koymasak mı diye çok düşündük çünkü lapis herşeyi kolaylaştırıyordu. Yıllardır başka serverlarda oynadım ve tecrübeme güvenerek söylüyorum ki basit bulduğumuz birçok şey serveri bırakmamıza neden oluyor. Tabikide sizlerin isteği doğrultusunda lapis koyulabilir (LAPİS ve KIZILTAŞ eklenmiştir.)

    Resimlerde de görüldüğü gibi hazır map alınmadı, hepsi bizim yaptıklarımızdır. Son olarak vip hakkında şunu söyleyebilirim ki vipler asla abartılı yapılmamıştır gayet dengeli özellikler verilmiştir.



    NOT: VIP satışları şuanda kapalıdır. Çok yakında satışlar başlayacaktır. İsimleri hakkında şunu söyleyebilirim [DemirVIP], [AltınVIP], [ElmasVIP] taglar şeklinde olacaktır. (demir < altın < elmas) Bu viplerin özellikleri, verilecek kitleri, verilecek para ve expleri /warp vipbilgi de detaylı şekilde bulunmaktadır.

    NOT: Alımlarımız vardır fakat bu bizim için önemli bir konu. Builder, Rehber, Reklamcı Alımlarımız olabilir fakat bunu her isteyene veremeyiz malesef. Önce hak etmeniz gerekiyor.

    Builder için : Mimari kısımlardan o sorumlu olacaktır ve bize önceki yaptığı yapıtlarını gösterip iyi yapabildiğini ispatlaması gereklidir. Skype kesinlikle olmalıdır.

    Rehber için : Oyun bilgisi bir yana serverlarda tecrübesi olup bir çok komutu bilmesi gereklidir. Her elini kolunu sallayana rehberlik verilmeyecektir. Oyunculara her konuda yardım edebilmelidir. Rehber olabilmeniz için LodosCraft'ta birkaç gün geçirip durumunuz hakkında gerekli bilgiye ulaşabildikten sonra istediğiniz doğrultusunda rehber olabileceksiniz. Skype gerekmiyor. Serverda online olma sürenizin fazla olması gereklidir aksi taktirde rehberlik elinizden alınabilir.

    Reklamcı için : Serverimiz daha yeni olduğu için oyuncu çekebilmemiz zor olacaktır. Bu konuda reklamcılara pay düşmektedir. LodosCraft'a en az 7-8 oyuncu getirmesi gereklidir ve getirdikleri kişilerin kullanıcı isimlerini söylemesi gereklidir. Sizin getirip getirmediğiniz gayet iyi bir şekilde anlaşılır bu konuda yalan atmak, üçkağıtçılık yapmak ban sebebidir.


    Gelelim sunucu bilgilerine ve resimlerine

    Kadro; MCaN(Kurucu), Anjo (Admin)

    Serverimizin Adı; LodosCraft

    Serverimizin Bilgileri; Hazır plugin paketi kullanıldı ve kendimce ayarlandı. [Türkçeleştirilmiştir]

    Serverimizin Sürümü; 1.6.4

    Serverimizin Özellikleri; 1 GB Ram 20 kişilik Nitrado sunucusu.

    Serverimizin IP'si; lodoscraft.nitrado.net

    Serverimizden Görüntüler; (URL) de hata oluşuyor o yüzden link vermek zorundayım. Resimlere kesin bakınız :)

    http://o1311.hizliresim.com/1h/g/uk0x6.png

    http://r1311.hizliresim.com/1h/g/uk0vv.png

    http://o1311.hizliresim.com/1h/g/uk0u1.png

    http://p1311.hizliresim.com/1h/j/ul2jd.png (yeni eklendi)

    http://k1311.hizliresim.com/1h/g/uk0rm.png

    http://o1311.hizliresim.com/1h/g/uk0qh.png

    http://k1311.hizliresim.com/1h/j/ul3rw.png (yeni eklendi)

    http://r1311.hizliresim.com/1h/g/uk0pu.png

    http://o1311.hizliresim.com/1h/g/uk0nl.png

    http://o1311.hizliresim.com/1h/g/uk0mu.png

    http://r1311.hizliresim.com/1h/g/uk0l8.png

    http://o1311.hizliresim.com/1h/g/uk0h1.png

    http://u1311.hizliresim.com/1h/g/ujwxj.png







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.