Şimdi Ara

Logger lı GPS anlık izleme veya sonradan değerlendirme, ama nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Evet bende anladım artık... canlı olarak takip edebilmek için SIM Kartlı GPS aygıtı lazım, bu GPS alıcılarıyla ancak dönüşte nerelere uğramış onu kontröl edebiliyorsun. Ama bunu da öğrenmiş olduk, teşekkürler herkese.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MULAWI

    Evet bende anladım artık... canlı olarak takip edebilmek için SIM Kartlı GPS aygıtı lazım, bu GPS alıcılarıyla ancak dönüşte nerelere uğramış onu kontröl edebiliyorsun. Ama bunu da öğrenmiş olduk, teşekkürler herkese.


    simkartlı gps aygıtına gerek yok,şu an elinde bulunan bluetooth gps modülünü,pocket pc yada nokia telefonla eşleştirip yapabilirsin,bahsettiğim programlardan birini yükleyince telefona oluyor,ama dahili gpsli cihazlarda daha pratik oluyor (hp6915,nokia n95,nokia 6110 navigator gibi),kurduğumuz programın server ına,senin istediğin zaman aralığıyla koordinatları yolluyor,sen de programın web sayfasında sana verilen network linkini,evinden veya iş yerinden google earth prosunda add network link kısmına yapıştırıyorsun,istersen saniye saniye nerde olduğunu izlersin,anlatsam daha uzun sürer,kısaca böyle işte...




  • @murat1369
    Kardeş verdiğin bilgiler gerçekten çok güzel... ikiş proğramda aslında tam aradığım ama bende P990i var yani UIQ3 onlarla olmuyo bu proğramlar... :( Ama orada aldığım bilgilerle arama yapıcam bi. Bir şeyler bulursam buraya atarım!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.