Şimdi Ara

logitech g 51 lcd tv ye bağlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda bulamadım belki de gözden kaçırdım.
    g 51 i lcd tv nin kulaklık çıkışından 3.5 mm Jack to 3 RCA Adapter Cable ile bağladım. ses fena değil tabi 5+1 olmadığını biliyorum. gene de idare eden bir ses çıkıyor.
    peki HDMI to 3 RCA Adapter Cable ile bağlasam ses kalitesinde değişme olur mu acaba? ya da daha farklı bir çözüm olabilir mi? fazla bilgim yok bu konularda. Teşkkürler herkese.
    ürün linki



  • Almayı düşündüğünüz kablonun açıklamasında şöyle diyor:

    NOTE: Unidirectional HDMI in to 3 RCA out
    To use this cable, your display must be a high definition display. The cable doesn't own the chip to convert digital signals to analog signals, so it only fits for the devices which itself can convert digital signals to analog signals, this listing is for the Component Adapter Cable only! The convertor is not included!! Please be sure you get this cable before purchasing, thank you!

    Yani HDMI dijital bir veri aktarım şekli. Fakat siz Dijitali analoğa bağlamayı düşünüyorsunuz. Arada Dijital-Analog dönüştürücü bir chip olmadan bir işe yaramaz.
    LCD TV nizin markası ne? Bir de normal TV yayınlarını izlemektemi kullanacaksınız yoksa LCD nizin playerında film izlerken mi?
  • samsung c650 102 ekran. usb den film oynatnma özelliği de var. ben hem film seyrederken hem de tv yayınlarını izlerken kullanıyorum. ve kullanmayı düşünüyorum.
    seoul x1 var alıcı olarak.
  • Benzer konu farklı bir kaç başlıkta daha geçince hangisine cevap vermediğimi unutmuşum.

    C650'de USB den film izlediğinize göre muhtemelen MKV formatında film izliyorsunuzdur. Bu format filmler ise genelde ya Dolby Digital yada DTS destekli oluyor. C650 bu iki formatıda çözüp, TV hoparlörlerine verebilmekte ve en önemlisi hiç sese müdahele etmeden(çözmeden) optik çıkıştan da verebilmektedir. DTS ile ilgili bu özelliğe DTS Digital out deniyor ve Samsung C serisi dışında bu özelliği olan çok az LCD var.

    Elinizdeki sistem ile bir DTS decoder kullanarak Dolby Digital veya DTS filmlerden gerçek 5.1 ses almanız mümkün. Onun dışındaki yöntemlerde ses kalitesi ve surround, izlediğiniz filmin hakkını veremez.

    Bu gün benzer konuyu aşağıdaki başlıktada konuştuk. Bi inceleyin.

    http://forum.donanimhaber.com/m_47294006/mpage_1/f_/key_//tm.htm




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.