Şimdi Ara

Logitech G27 En uygun nasıl temin ederim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • logitechin kendi sayfasında ve amazonda ilan edilen satış fiyatı 299.99$ olduğu halde türkiyede 650-1250 TL civarlarında bir paha biçilmiş. bu seti çok istediğim halde yurtdışından bir türlü alamadım. amazonda ve logitechte "verdiğiniz adrese kargo yapılamaz" gibi bir uyarı verdi. bu aleti 300 dolar civarında satın alabilmem mümkün müdür acaba?? türkiyede bir mağazaya gidip bu cihaza hayatta o kadar para bayılmam. bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum.

    son zamanlarda çıkan otomobil oyunları benimde iştahımı kabarttı ve klavyeden vazgeçme zamanı geldi. hakikaten iyi bir sürüş hissi uyandıran bir setin sahibi olmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLaCK-SLaYeR -- 6 Nisan 2011; 16:26:22 >



  • http://www.ebay.com/ bu siteği biliyormusun bilmiyorum ama istersen bir bak. Yalnız yurt dışından alacağın için Türkçe karakter sorunu yaşaman olası. Yalnız kargo takibi biraz zor olabilmek de. Bu site gittigidiyor adlı yerli site benzeri bir tarzda çalışmakta.

    Kimi satıcı kargo bilgisi verebilirken kimi veremiyor. Birde satıcıların isimlerinin yanında kaç kişinin bugüne kadar alış veriş yaptığı da yazar. En çok satış yapanları tercih etmen ve en çok yıldız alanları tercih etmeni öneririm güvenilirlik açısından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 5 Nisan 2011; 20:52:26 >
  • Birincisi başlık yanlış anlam içeriyor. İkincisi 1250 TL saçma sapan bir rakam yazmışsınız 700 -730TL' ye alabilirsiniz sıfır olarak. Hem de taksitle. Yurtdışındaki 300$ + minimum 80$ da kargo parası Türkiye' deki fiyata eş değer olacaktır. Ha olmasa bile zaten riskli gümrükte kalacak edecek. Bu konularda bilgi edinmek için "google" amcadan yardım alın...
  • neden şaşırıyorsunuz ki? newegg te 99 dolar ön sipariş ile satılan cyborg r.a.t.9 mouse unu gittigidiyordan 500 liradan açtılar. kendiniz getirmediğiniz takdirde her zaman bu tür fiyatlardan almaya mahkum(uz)sunuz... üzücü ama gerçek..
  • Arkadaşım 650-1250 tl arasında bi fiyat aralığı verdim. senin verdiğin fiyattan daha düşükte bulunabiliyor. illa o fiyata alıcam diye bişey yok, saçmaladığım filan yok fiyatlar böyle anlatmak istediğim o.

    bir kaç sitede istediğim fiyata buldum "free shipping" ibaresi olduğu halde benim adresime gönderilemeyeceği şeklinde uyarı verildi. ama türkiyede bir sürü insan ciddi bir kargo masrafı veya gümrük vergi vs. ödemeden birşeylerin sahibi oluyor. bende tez canlılık yapmayım belki bir çıkış yolu bulurum diye konu açtım. bu imkansızsa mecbur bayılacaz artık. teşekkür ederim ilginiz için.
  • 1250 tl ne demek ya ben sahsen o paraya plakasız murat131 alırım o bile daha ucuz
  • ben de "thrustmaster ferrari f430" almak için amazon.com ebay.com bayağı bi araştırdım fakat açıkçası sitelerde gördüğün fiyattan fazla vergi+kargo ödemek zorunda kalıyorsun ($155 olan alet $310a mal oluyor). ucuz alma fikrini bir daha değerlendir istersen, bana pek cazip gelmedi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dichrott -- 6 Nisan 2011; 17:34:41 >
  • 299.99$ + kargo + gümrük
    dışardan getirmenin bi anlamı yok üstelik riskide fazla
    700 tl civarı ise tr den almak çok daha mantıklı ve işin garanti kısmıda var arıza durumunda yazışmaları yapabilmeniz gerekli
  • haklısınız sanırım o kadar risk göze alınmaz. biz yine yerli sermayenin yolunu tutalım onlar kazansın.
  • 650 TL ye sanalmarketimden aldım sonunda ama bu direksiyondan beklediğimi bulamadım. Oyundan oyuna direksiyonun hassassiyeti çok değişiyor sertleştiremiyorum bir türlü, forcefeedback açınca sertleşiyor ama konsantrasyonumu çok bozuyor o ayar. ayrıca her oyunda direksiyonun dönüş açısı çok farklı oluyor. Ayarlarından hiçbirşey anlamış değilim.
  • Gamepad akar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

    Gamepad akar

    +1907
  • sanalmarketim'de en ucuz sanırsam.Vatan 1000 tl fiyat yazmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRangulity -- 15 Aralık 2011; 17:58:22 >
  • Sanal Marketimde indirimde. fiyatı 720 TL

    http://www.sanalmarketim.com/urun/6b0645f93961f5b8de351ed85b5b9ae0
  • Klavye mouse neyse de direksiyona o kadar para vermem şahsen tabii zevk meselesi bir şey diyemem ama o paranın üstüne biraz daha koyup şu recep ivedik'in arabasından pert bitane alırım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S

    Klavye mouse neyse de direksiyona o kadar para vermem şahsen tabii zevk meselesi bir şey diyemem ama o paranın üstüne biraz daha koyup şu recep ivedik'in arabasından pert bitane alırım :)

    Sağlam bi kasa al bence kendine.
  • Aldığım güne lanet okudum yaa. Hemen arıza yaptı teknik servise gönderdim daha beter içine ettiler aletin. kullanırken hiç zevk almıyorum artık. özellikle de debriyaj pedalına basarken gelen ses yüzünden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.