Şimdi Ara

Logitech G7 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 24 martta Bimeks'ten aldığım g7 mouse da bi problem oluşmaya başladı.Sol tuşa bir kez basmama rağmen 2 kez basmışım gibi tepki veriyo bazen.Bu neden kaynaklanabilir? Acaba teknik bir sorunmu? ve sizce ne yapmalıyım? Bilgisi yada önerisi olan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.



  • bu g7 lerin genel problemi...içinde kullanılan yayla ilgiliymiş,onu değiştirirsen sorun düzeliyor.ama sen yapma , teknik servise ver.
  • Peki bu yayın bozulmasına neden olan şey nedir acaba? Sıcaktan olabilir mi?
  • Kullandıkça olan bir problemdir herhalde yada yayın kalitesiz oluşu gerçi logitech kalitesiz malzeme kullanmazdı ama.
  • sorunun sebebini bilmiyorum. ama logitech gerçekten iyi bir firma olsaydı (firmadan bahsediyorum,ürettiklerin değil) meydanda olan bu sorunu kabullenip geri toplatırdı.geri toplatmak bir yana hala aynı yayla o mouseları yapmaya devam ediyor.bu kadar kaliteli ürünler yapan bir firmaya yakışmayan bir hata bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

    sorunun sebebini bilmiyorum. ama logitech gerçekten iyi bir firma olsaydı (firmadan bahsediyorum,ürettiklerin değil) meydanda olan bu sorunu kabullenip geri toplatırdı.geri toplatmak bir yana hala aynı yayla o mouseları yapmaya devam ediyor.bu kadar kaliteli ürünler yapan bir firmaya yakışmayan bir hata bence.

    valla o kadar mause nasıl geri toplanır üşeniyolardır
  • Ya bide alalı 3 ay oldu olmadı öyle psikopat gibide kullanmadım bu kadar çabuk böyle sorunlar göstermesi ilginç doğrusu.Zaten bimeks te indirim var diye aldım (95ytl) acaba kronik arıza potansiyeli olan mallar olduğu içinmi 3te 2 oranında ucuza satıyolar şüphelenmemek elde değil.

    Neyse bu akşam mouse u alıp görüşcem bakalım ne diyecekler.Cevaplar için teşekkürler
  • G7'lerde bulunan kronik bir sorun bu malesef
  • Bende de aynı sorun başgösterdi. Teknorama'dan almıştım şimdi ismi,cismi değişti. Götürecem günlerce bekleteceklerini bildiğim için oturdum söktüm mouse'u. Vidalar, kaygan plastiklerin altında olduğu için onları söktüğümde bir daha eskisi gibi olmayacağını biliyordum ama o kadar sinirlendim ki açtığım sayfaların kaybolup durmasına, gözümü kararttım giriştim mouse'a. Vidalara ulaşınca kolay sökülüyor.İçinde düğmelerin altına pislik birikmiş onlar düğmeyi yapıştırıp 2 kere çalışmasına yol açıyormuş.Temizledim kapattım,plastikleri yapıştırdım.Sorun halloldu.Tabii ne zamana kadar?Bundan sonra elimi yıkamadan kullanmayacağım mouse'u.Bir de ikide bir pil değiştirmek çok sinir bişi.Oyunun tam ortasında bitiyor.
  • Böyle basit bir problemden dolayı bu sorunun oluşması gerçekten ilginç.Logitech gibi bir firmadan beklemezdim açıkcası.
    Bu arada mouse u geçen hafta verdim servise ve geri dönüşünün 2-3 hafta sürebileceğini bildiğimden gittim g5 aldım.
    Kesinlikle çok daha iyi bir mouse almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.Ancak umarım aynı problem bu sefer g5 te başgöstermez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.