Şimdi Ara

Logitech Kutu ve Ürün Üzerindeki Seri Numarası Farklılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 hafta önce Hepsiburada'da Nepal Bilişim adlı satıcıdan Logitech G Pro klavye satın aldım fakat bugün ürünün üzerindeki seri numarası ile kutunun üzerindeki seri numarasını karşılaştırırken seri numaralarının son hanelerinin farklı olduğunu gördüm. Seri numaralarının farklı olmasının ne anlama geldiği hakkında bilgi verebilecek biri olursa sevinirim. İyi forumlar.

    Edit: Logitech müşteri hizmetlerine Logitech Facebook sayfasında bulunan 0212 900 31 73 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
    Logitech Facebook sayfasının linki: https://www.facebook.com/LogitechTurkiye/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAlperenK -- 28 Nisan 2018; 16:23:56 >



  • Nepal bilişim ne kardeş çok aradınmı bu mağazayı

    soruna gelecek olursak insanlar hepsiburadanın kendi satıcısından alışveriş yapmaya korlar oldu sen çok büyük risk almışsın ben o ürünün sahte olduğunu bile düşünürdüm vallahi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysjodyy

    Nepal bilişim ne kardeş çok aradınmı bu mağazayı

    soruna gelecek olursak insanlar hepsiburadanın kendi satıcısından alışveriş yapmaya korlar oldu sen çok büyük risk almışsın ben o ürünün sahte olduğunu bile düşünürdüm vallahi

    Klavyeyi Hepsiburada üzerinde Nepal Bilişim ve bir başka mağaza uygun fiyattan satıyordu fakat diğer mağazanın iletişim kurabileceğim bir site veya numarasını bulamadığım için Nepal Bilişim'i tercih ettim. Klavyenin üzerindeki ve kutunun üzerindeki seri numarasını Logitech'in sitesinden kontrol ettiğimde iki seri numarası da bu ürünü gösteriyor. Logitech'in kendi oyun yazılımını (LGS) da sorunsuz kullanabildiğim için orijinal olmadığını düşünmüyorum. Seri numaralarının neden farklı olabileceğini bilen veya Logitech'in klavyelerinden kullanan biri varsa ürün ve kutu üzerindeki seri numaralarını karşılaştırıp bilgi verirse sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAlperenK -- 27 Şubat 2018; 15:26:41 >




  • Ürün daha önce kullanılmış iade edilmiş sonrasında ürünü yeniden paketlerken kutu karışmış olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce Logitech müşteri hizmetleriyle görüştüm ve kutu üzerinde son hanesi 9 ile biten seri numaralarının ürün üzerinde farklı olabildiği ve herhangi bir sorun teşkil etmediğini belirttiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.