Şimdi Ara

Logitech Wave Kablolu Klavye İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
19.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fonksiyonel bir klavye değil. Buna para veriyorsanız tamamen tasarımına para vermiş olduğunuzu unutmayın. Bir sürü tuş kombinasyonunda hatalar var. Örneğin Q + W basılıyken 1 ve 2 tuşlarını görmüyor. W+ E basılıyken 2 + 3 görmüyor. A + S, W+D, S+D ve A+W basılı tutarken de bir sürü tuşu görmüyor. 5 senelik microsoft klavyemde bu sorunlar yok, ama tasarım ödüllü bu klavyede var.
  • gerçekten mi ya???

    tam da yarın alayım diyordum.. e zaten en önemli tuş kombinasyonları bunlar???? mesela en basiti bf2 de helide uçarken bazen aynı anda rahat 4 tuşa bastığım oluyor...(w+a+d+q yada shift) gibi..

    hey allahım yaaa, takılmadan kullanabileceğimiz bi klavye bulamıcazmı??
  • Bende aldım dün bu klavyeden. Bugün geri iade etmek için uğraşıyorum. Sadece yazı yazacaksanız klavye süper. Ama oyunda oynarım ben derseniz başka klavye alın. Bundan uzak durun. Aynı anda 3 tuşa basamıyorsunuz. Eski klavyemde hiç karşılaşmadığım sorunları bu klavyede görüyorum.

    Tekrar söylüyümde sonra başınızı duvara vurmayın benim gibi. Oyun oynayacaksanız başka klavye alın. Mümkünse Logitech marka almayın. Heleki Wave hiç almayın.
  • valla ben bundan vazgeçeli zaten çok oldu.

    biraz önce revoltec fightboard ısmarladım fireball'dan... en mantıklısı o. oyun için tasarlanmış.. ben beğendim. bakın beğenirseniz sizde alın..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emrahkoc

    Bende aldım dün bu klavyeden. Bugün geri iade etmek için uğraşıyorum. Sadece yazı yazacaksanız klavye süper. Ama oyunda oynarım ben derseniz başka klavye alın. Bundan uzak durun. Aynı anda 3 tuşa basamıyorsunuz. Eski klavyemde hiç karşılaşmadığım sorunları bu klavyede görüyorum.

    Tekrar söylüyümde sonra başınızı duvara vurmayın benim gibi. Oyun oynayacaksanız başka klavye alın. Mümkünse Logitech marka almayın. Heleki Wave hiç almayın.

    Yapma hocam yav ben de tam bundan düşnüyordum g15 yerine daha ucuz görünümü de hoş ve türkçe diye




  • tasarımı güzel kullanışlı bir klavye almayı düşünebilirim.
  • Arkadaşlar biraz eski bir konu olmuş lakin, bir sorum olacak Wave kullanıcılarına, malum benim gibi klavyelerini bilgisayar masasındaki o sürmeli kısımda kullananlar vardır, o anlamda bu klavyenin aşağıda sorduğum kısmı kaç cm?

     Logitech Wave Kablolu Klavye İncelemesi




  • kendi sitesi dahil olmak üzere klavyenin boyutlarını yazan biyer bulamadım ancak sorun olacağını zannetmiyorum.ama istersen alacağın yere telefonla sorabilirsin yada maille.valla bende oyun klavyesi almak istiyorum alınmaya değer bir klavye bulamadım.revoltec fightboard var ama onunda ledleri çok gözalıcı duruyor.wave düşünüyordum ama yazılanları okuduktan sonra oda elendi.valla geriye debu fiyat segmentinde seçenek kalmadı sanırım.
  • @eozen81 bırı 25-50 cm dedı nekadar dogru bılınmez ?

    yorumları okuyunca ıyı dedım kafama yatti fakat son yorumlarda kafam karıstı....
    fıyat 80 ytl acaba dıyorum 50 ytl daha verılse mx3200 alınması mantıklı deılmı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: McCarty

    @eozen81 bırı 25-50 cm dedı nekadar dogru bılınmez ?

    yorumları okuyunca ıyı dedım kafama yatti fakat son yorumlarda kafam karıstı....
    fıyat 80 ytl acaba dıyorum 50 ytl daha verılse mx3200 alınması mantıklı deılmı?


    Zaten tüm klavyeler o aralıkta nerdeyse Önemli olan o belirttiğim kısmın uzunluğu, malum benim o bölmenin uzunlugu 35 cm oldugundan geçerse hiç bulaşmayacağım, ama şeklen geçiyor gibi.
  • ya kararsız kaldım
    oyun için yokmu iyi bşey
  • bu kavyenin en büyük eksiside tuşlarının çok fazla ses çıkarması özellikle gece sessiz bir ortamdayken çok problem yaratabiliyor
    bn kablosuz mx3200 kullanıyorum oyunlarda çok memnunum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eozen81

    Arkadaşlar biraz eski bir konu olmuş lakin, bir sorum olacak Wave kullanıcılarına, malum benim gibi klavyelerini bilgisayar masasındaki o sürmeli kısımda kullananlar vardır, o anlamda bu klavyenin aşağıda sorduğum kısmı kaç cm?

     Logitech Wave Kablolu Klavye İncelemesi



    o kısım 25,5cm yanlız klavyeden uzak durun zamanla tuşları siliniyor sıradan tuş basım hissine kavuşuyor ve oyunlarda kombinasyon hataları var kısacası ucuz işçilik sözkonusu o fiyata tam bir fiyasko




  • peki bu klavye 80 ytl civarı bişey , benım eski 5 ytllik klavyemde bile bu anlattıklarının hiçbirisi yok.
    merak ettım adamlar sırf görünüşü içinmi fiyati bu kadar yuksek
  • @ailkem ,

    Teşekkürler, Logitech'in bu kadar kötü bir klavye yapmış olmasına çok şaşırdım ya
  • üstad kimse benim kadar şaşırmış olamaz burdaki inceleme üzerine özel pm atarak almıstım klavyeyi sanalmarketimden getirttim. görünüş dışında hiçbir esprisi yok.

    1991 yılından beri pc kullanırım tonla klavye değiştim özellikle tuş silinme olayına 2. kez rastlıyorum ilki ezkeydi çok fonksiyonel ucuz bir klavyeydi klavyenin kendi boyası 1 yılda tuşlarının yazısı 1,5 yılda silinmişti. ve bundan önceki hiçbir klavyemde tuş basım hataları olmadı. çapraza giderken ctrl le tusuna basamamak gibi komik hataları var.

    Tuşları birçok ucuz klavyeden iyi fakat parasına göre yinede çok sıradan. microsftun 30ytl lik klavyesinin tuşları daha rahat. işin komik yanı böyle bir klavyenin en çok kullandığım tuşları a s d w tuşları a,s ve d nin üzerindeki yazılar 4 ayda silindi. Sanal marketimden almıştım 94ytl ye kablolu modelini geçen ay klavyenin tüm kötü yanlarını anlatan bir yazı yazdım yayımlamamışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 19 Temmuz 2008; 16:14:52 >




  • Peki bunun wireless modeli de mi aynı acaba?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eozen81

    Peki bunun wireless modeli de mi aynı acaba?


    aynı olması gerekir tek farkı baglantı noktası klavyenin altında made in china yazıyor ve yine alt kısmında canada class-b sertifikası almış üretim yerlerine göre farklılık gösterebilir mi yoksa hepsini zaten çindemi üretiyorlar orasını bilemiyorum
  • Klavyenin görüntüsü güzel ama yorumlara bakılırsa oyuncuların uzak durması gereken bir klavye.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.