Şimdi Ara

LOGITECH X530 UZATMA KABLO SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Logitech X530 5+1 Ses sistemini kullanıyorum. Kolonları duvara monte edicem, yalnız kabloları biraz kısa kalıyor,uzatma yapmak için ek kablo olarak ne kullanabilirim? Kullandığım kablolar ses kalitesinde düşmeye neden olabilir mi? Ses kalitesini düşürmeden kullanabileceğim uzatma kablo önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
    Soru 2;
    Kullandığım Ses Kartı: Harici, Realtek AC' 97 5+1 Audio (Sizce uygun fiyatta en iyi performansı alabileceğim ses kartı ne olabilir) ?


    Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.




  • Kablo çok uzun olmazsa ses kalitesinde herhangi bir değişiklik olmaz diye düşünüyorum..

    Kabloyuda ucuzluk kablolardan değilde biraz kaliteli markalı ürünlerden kullanırsanız daha iyi olur. (Pamukkale kabloyu önerirmm Denizli de üretimm.. Reklam Şartt..:)

    2) Güzel ses kartı. Profesyonel derece sesle uğraşmıyorsanız. Bence bu sistem yeter...

    Kolay gelsin.
  • Kabloya ek yapma! Bu cızırtıya veya dip sese sebep olur. Oda içinde en fazla 5 metre uzunlukta olacağını varsayarak kablo uzunluğunun senin için sorun yaratmayacağını düşünüyorum. Kalite konusunda ise her zaman kaliteliyi tercih et ama fiyatları biraz pahalıdır. Gerçi ev sinema sisteminde kullanıcağına göre en dandiğinden kullansanda pek bi fark hissedemezsin.
  • Cevaplarınız için tşk ederim arkadaşlar... Yani bu sisteme hiç ek yapıpta kullanan bir arkadaş yok mu? Formu baştan aşağı taradım ama bu tarz sorular kesinlikle net bir yanıtı bulamamış durumda...Ben buna bir son vermek istiyorum. İnşallah birlikte vereceğizde. Çünkü tahminimce bir çok arkadaş kabloların kısalığından şikayetçi. Sizden ricam benim gibi bir çok kişinin yaşadığı bu soruna bir çözüm yolu bulmak. Odam normalden biraz geniş ve pc nin yerleşimi mecburen kabloların uzun olmasını gerektirmekte (hepsini alt alta üst üste dizerek kullanırsam sorun yok) ama böylede taktir edersinizki verim alınamamakta. Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.


    Teşekkürler




  • Yok mu bi cevap arkadaşlar? Logitech X530 a ek kablo bağlayarak kullanan bir arkadaş yok mu?
  • eğer cızırtı dip seslerle uğraşmak istemiyorsan kaliteli bi bakır uzun bi kablo alırsın (5 metreye kadar) ek deil direk kabloyu değiştirirsin kafan rahat sen rahat yaşarsın yada hiç uğraşmazsın ekini yaprsın bu kadar basit zaten ek yaptığın kısmı güzelce birleştirip bantlayıp kesinlikle sabitlersen yenisini takmış kadar sağlıklı olur kolay gelsin
  • up x540 ın tüm hoperlör kablolarını uzatmam gerekiyor biri dişi biri erkek uzatma kablosu nerde bulabilirim ve problem olurmu
  • Arkadaşlar bu sistemin arkasına takılan monitör kablosuna benzer bir kablo var o kablo kısa geliyor ne yapabiliriz? Ben uzatma bir monitör kablosu takıp denedim fakat sistmein kartı yandı sanırsam servise verdiğimde öyle dediler bunun bir yolu var mı acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.