Şimdi Ara

Logitech z906 control pod kapanıyor açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1. Selamün Aleyküm Arkadaşlar logitech z906 ürünü aldım. 1 hafta olmadı kullanalı control pod kendiliğinden kapanıyor ve uzun bi süre açılmıyor. Yada işiniz bitti kapatıyorsunuz ertesi gün açmak istiyorsunuz ama açılmıyor. Bu neden kaynaklanıyor bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsunlar daha 1 haftalık cihaz.
    2. Bi çok resimde subwoofurın optik girişi 2 li bağlanmış ben tek optik kabloyla bağlantı yaparak kullanıyorum. Decode ışıgıda yanmıyor. ses aygıtından sınama yapıyorum decode ışığı yanıyor denetimi bittiğinde sönüyor. Ses kartım S-link SL_81A. S-link PCI to Sound Card 8 Channel kullanıyorum. En çok üzüldüğüm şey ürünümün kendiliğinden kapanması ve açılmaması lütfen bilgisi olan yardımcı olsun Tşk ederim

     Logitech z906 control pod kapanıyor açılmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycberbob -- 1 Aralık 2014; 21:50:29 >







  • Yardimci olacak arkadaslar yokmu. Lutfenn.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşım sorunu çözebildiniz mi ? Detaylı olarak bilgi verebilirseniz sevinirim. Dosya ses uyuşmazlığından kaynaklanabilir . Büyük bir ihtimal çok fazla prizde cihazın takılmasından kaynaklı hatta yüklenmeler sebebiyle cihaz kendini korumaya almak amaçlı kapatıyor olabilir ...
  • Sorunum Düzeldi. Elektirk Düşüklüğünden Kaynaklanan Bi Sorunmuş. Güç Kaynagı Aldım. O Günden Beri Hiç Kapanma Olmadı. Yanlız Bazı Müziklerde Sesi Fazla Açıldımı çihazda kapanma oluyor sesi kısınca düzeliyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cycberbob

    Sorunum Düzeldi. Elektirk Düşüklüğünden Kaynaklanan Bi Sorunmuş. Güç Kaynagı Aldım. O Günden Beri Hiç Kapanma Olmadı. Yanlız Bazı Müziklerde Sesi Fazla Açıldımı çihazda kapanma oluyor sesi kısınca düzeliyor :)

    Bence servise ver garantiliyse.

    Kontrol podunun bağlantısını kontrol edin. Kablosunda herhangi bir sıyrık, ezilme var mı bir bakın.
  • cycberbob C kullanıcısına yanıt

    Hocam aynı sorun bendede var güç kaynağı alsam sorun çözülürmü. Nasıl bişey almam lazım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.