Şimdi Ara

Logitech z906 Yardım ( Çözüldü )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Logitech z906 ses sistemini bugün aldım ve bilgisayarıma bağladım. Kullandığım anakart Asus P7P55-LX ses kartı VIA VT1708S 8-Channel High Definition Audio CODEC .

    Problem ise ses sistemini 3D stereo effectinde yeşil,siyah ve turuncu streo kablo ile anakart 6 kanal girişne bağladım. İnput 5sn basılı tuttuğumda 5 uydu ve sub dan sırasıyla sinyal alıyorum. Fakat VİA ses kartı programından 6 kanal ayarladığımda test ekranındayken sadece sağ ve sol hoparlör bastığımda tüm uydular ve subdan aynı anda ses geliyor. Sub,center ve rear ikonlarına tıkladığımda hiç ses alamıyorum. Müzik açtığımda müzik 5+1 olarak geliyor fakat ses kartı sadece 2 front gibi algılıyor sanırım tam eminde değilim.

    Aynı ses kartı ile eski hoparlörüm Microlab 5+1 ses sisteminde ses kartı programında her tıkladığım ikon için ayrı ayrı ses alabiliyordum fakat speaker fill ayarı açık iken geliyordu.

    Netleştirmem gereken kısım Problem Ses Sistemindemi yoksa Ses Kartımdamı ona göre sağlam bir ses kartı alıp deneyeceğim.

    Önerebilceğiniz ses kartı modelleri nelerdir?

    Konu ile alakalı yardımlarınızı bekliyorum.

    Teşekkürler.



    Arkadaşlar bilgisizliğimden kaynaklanmış meğersem dekoder üzerinde efffect ayarı kapatılınca anakartın ses kart ayarları ozaman enable oluyormuş :) özür diliyorum herkezden konuyu kapatıyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpTraum -- 17 Aralık 2012; 22:45:43 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.