Şimdi Ara

LOGO YARDIM SİZ SORUN BİZ CEVAPLAYALIM (LOGO YAZILIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar Logo Yazılım ile ilgili her türlü soru ve sorunlarınıza buradan yardımcı olabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufukhundur -- 21 Eylül 2012; 18:26:05 >



  • sayın Ufukhundur işletmemizde bordro ön muhasebbe muhasebe lokanta yiyecek içecek otel konaklama market ve petrol istasyonu var bunların hepsini sadece tek bir logo ile tam entegre hangi modüllerle çözeriz...
  • Dostum tigeri bilgisayarlarda açınca, ilk girişte aşağıdaki 2 hata çıkıyor karşımıza. Tiger serverda kurulu durumda. Önceden böyle bir hata çıkmıyordu. Bu hatanın nedeni ve çözüm yolu nedir bilgi verebilirseniz çok minnettar kalırım.

     LOGO YARDIM SİZ SORUN BİZ CEVAPLAYALIM (LOGO YAZILIM)

     LOGO YARDIM SİZ SORUN BİZ CEVAPLAYALIM (LOGO YAZILIM)




  • Entegrasyon yapmak mümkündür fakat burada dikkat edilmesi gereken restorant ve otelinizde hangi programları kullanıyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kamehan

    Dostum tigeri bilgisayarlarda açınca, ilk girişte aşağıdaki 2 hata çıkıyor karşımıza. Tiger serverda kurulu durumda. Önceden böyle bir hata çıkmıyordu. Bu hatanın nedeni ve çözüm yolu nedir bilgi verebilirseniz çok minnettar kalırım.

     LOGO YARDIM SİZ SORUN BİZ CEVAPLAYALIM (LOGO YAZILIM)

     LOGO YARDIM SİZ SORUN BİZ CEVAPLAYALIM (LOGO YAZILIM)


    Sorun muhtemelen Tiger'ın Registry kaydından kaynaklanmaktadır. "regedit-HKEY-CURRENT_USER-SOFTWARE-LBS" , Dizinini silip TigerSYS'yi çalıştırarak tekrar registry kaydını yapmaya denermisin. Eğer bu dediğim durumlarda da çalışmazsa Dataları gözden geçirmek gerekiyor. Bi de sadece sizin bilgisayardamı çalışmıyor.




  • go 3 kullanıyoruz, cari bazda stok hareket föyü gerekiyor bunu yapabilir miyiz?
  • uygarturk U kullanıcısına yanıt
    Evet Yapabilirsiniz. Malzeme Hareketleri Dökümünden Stok Kartı ve Cari Hesap Seçerek ilerleyebilirsiniz.
  • Hayrına up
  • Merhaba , şu an LKS2 v1.71 kullanmaktayız.. Bu bize yeter diye işverenim ısrarla üst paketlere geçiş yapmıyor..Gerçeği çok da haksız sayılmaz.. Genel muhasebemiz dışarıda... İşler epey durgun. işveren de mecburen masraf yapmamanın yolunu arıyor. Ancak, işletim sistemi XP ye mecbur olduğumuzdan yeni bilgisayar alamıyoruz, yeni sistem pc aldık XP kuruyoruz sorun yaşıyoruz.. uzun lafın kısası win 10 yada 7 de çalıştırabileceğimiz bir sürüme geçmemiz şart oldu..
    Bahçelievlerde LOGO satış merkezinden 3 defa fiyat istedim dönüş yapan yok.. Bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz ? kullandığımız versiyondan geçiş ücreti ne kadardır ? Çok üst paketlere ihtiyacımız yok WİN 7 yada 10 da çalışsın yeterli..
    Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.