Şimdi Ara

LoL'a son vermek. (LoL'dan sıkılanlara ve bırakmak isteyenlere tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen sezon Altın 1 bitirdiğim hesabım Gümüş 2 ye düştükten sonra yeni hesap açıp altın 3 yaptım. Gümüşten altına çıkmak şuan için imkansız bir hal almış durumda. Öyle ki Altın ligi de saçma sapan oyuncularla dolu. PLatin ve elmas olan arkadaşlarda aynı şeylerden yakınıyor. Yani oyuncu kalitesi düştükçe düşüyor. Her koridora vasatın altında olan oyuncular geliyor eğlenmek için iş stresini atmak için girdiğimiz oyunda daha fazla stres yapıyoruz. Kazanma hırsımız isteğimiz sinire dönüşüyor. Bu oyunun strateji oyunu olduğunu anlamayıp PvP yapar gibi adamlara dalan oyuncularla düşünme üzerine kurulu strateji oyunları oynanmayacağını iyice idrak ettim. Ne gerek var kendinizi sinir edeceksiniz boş verin artık LoL'u saatleriniz günleriniz kayıp zamanlara dönüşüyor.

    LoL'u sezon ikiden bu yana oynayan birisi olarak artık oyuncu kalitesine dayanamayarak bıraktım size tavsiyem sizde bırakın. Bu oyuncularla Cod oynanır, Cs oynanır, Silkroad, Knight oynanır. Ama bu oyunlar artık ömrünü tamamladığı için yeni oyununuz bence Warframe olmalı.

    Oyun Crysis tadında güzel bir oyun. Eski oyuncuları (2013 yılı) kötülemek için gelecektir kesin. Ama 10 gb lık bir oyun bahse konu olan. Muazzam bir hal almış durumda. Kafa dağıtmaya ayıracağım 2 yada 3 saatim var diyorsanız sahip olduğumuz oyuncularla yapılabilecek en iyi şey Warframe. Buyurun gelin bekleriz.

    Yok ben bu oyuna benzer bir başka moba oynarım artık diyorsanız da Dota 2 emin olun size göre değil! Hiç bulaşmayın yapamazsınız :) LoL'un tadını vermez. O yüzden "Heroes of the Storm" yine moba açlığınızı gidermek için sizleri bekliyor olacak.







  • Başka heves yapicak şeyler arayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4sezondur goldda olan biri sıkılabilir ehe mehe c:

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OmC43 kullanıcısına yanıt
    O da mümkün tabi.
  • Sezon 2den bu yana oynayan birinin max altın 1 görmesi çok ilginç degilmi sizcede ?
  • reaktonis kullanıcısına yanıt
    Napalım yeteneksizlik herhalde çıkamadık. Yoksa takım arkadaşlarımdan yana hiç sıkıntı yaşadığım olmadı (!)
  • Bnece de 0.o öyle. Yapamıyorsam bırakırım dedim bıraktım bende ne gerek var. Zorladık olmuyor işte :)
  • Sürü psikolojisi yapmaya çalışan insanları anlamıyorum. Ben bu oyundan sıkılmış olsam senin burda 1 sayfa yazmana bakmam oyunu bırakırım. Oynayacakken de senin yazman ile oyundan hevesim geçmez. Şayet 1 yıldır oyunda yoktum. 1 aydır oyuna adapte olmaya çalışıyorum. Eski oyunculuğumun %30 performansında oynuyorum belki suan ama kaybettiğim oyunlardan bile keyif alıyorum çoğu zaman. Şahsi görüşüm oyunu sadece kazanmak temelinde oynayıp, olası hata ve yenilgilerde büyük ızdırap duyuyorsunuz. Şunu anlayın ki bu oyunun temelinde kazanmak kadar kaybetmekte var. İyi bir oyuncunun ligi oturduktan sonra kazanma oranı %60 civarlarında oluyor.

    Velhasıl kelam, ben bıraktım başka bırakacaklara da örnek olayım diyorsan boşuna çabalıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By_DoMiNo



    Velhasıl kelam, ben bıraktım başka bırakacaklara da örnek olayım diyorsan boşuna çabalıyorsun.

    O da bir görüştür boşa çabalamak diyebilirsiniz. Saygı duyarım.
  • sezon 3 ün ortasında başladım silver bitirdim 4 de plat 5 de suan platim elmasa gitcem. yeteneksizmisin yoksa qnq

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol'ü nasıl okuyosun ?
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim büyük işler başarmışsın bravo.
  • Sakin olun hala sezon3 te değiliz. Tamam sezon3te bronz-silver-golddunuz şimdi diamond-plat oldunuz helal. Fakat o zamanki bronz-silver-goldlarda lowdiamond-plat oldu . Harika LCS playleri beklemeyin lütfen takım arkadaşlarınızdan.2 Sene LoL oynıyan herkes diamond olabilir isterse. Oyuncu kalitesi kötü diye yakınmayın , League of Legends bir takım oyunu madem siz onları eleştirebilecek kadar iyisiniz onlardan oyun içinde gidin onlara yardım edin rakipten öne geçirin. Arada item farkı , level farkı olduktan sonra bronz5 adam Fakeri da ezer. Belki oyun içinde söylenmek yerine biraz daha yardım edin takım arkadaşlarınıza , hepiniz oyunu kazanmak için giriyosunuz oyuna. Her oyun kazanacaksınız diye birşey yok , %50 winrate aldını düşmediğiniz sürece ve oynamaya devam ettiğiniz sürece yükselirsiniz . Ha oyunu bırakmak istiyorsanızda bırakın , birsürü farklı oyun var ben sadece oyuncu kalitesini bahane gösterdiğin için yazdım bunları.




  • La takımına feeder gelmiştir obur oyun karşı takıma gelir free win

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StreakLoL kullanıcısına yanıt
    Güzel cevap kardeşim benim sebebim bu oldu sadece. Belli ki bende iyi oynayamadım. Fakat şunu yapmadım adamın yanında minyonlar var hiç harasslamadan gideyimde şuna bir dalayım bakayım kim alırsa alır farketmez. Yada adc nerelerde acaba ben karşının adc sini tutayımda gelir keser o da deyip 2 kişinin arasına supportla gitmedim. Solo geri döndüğünde sol otowerı tutmamazlık etmeyip kulelerin tek tek yıkılmasına izin vermedim. Ne bileyim arkadaşım benim bahanem bu oldu. Son maçlarda artık iyice saçma sapan oynayanlar vardı dedim ki benim için ömrü doldu artık bu oyunun. Zevk almıyorum bırakayım. Basitiyle budur. Benim gibi bırakmak isteyenler varsada önerilerde bulundum. Özetle konu başlığıda bunu anlatıyor. Ama sen yapamamışsın edememişsin demek olaylar karşısındaki algıların ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor. Birde bunun oyuna yansımasını düşünün işte :)
  • quote:

    Gümüşten altına çıkmak şuan için imkansız bir hal almış durumda

    her seviye için 3 günlüğüne ver göstereyim sana imkansızmı degilmi.
  • alahinbelasi A kullanıcısına yanıt
    benim için ömrü doldu artık bu oyunun. Zevk almıyorum bırakayım. Basitiyle budur. Benim gibi bırakmak isteyenler varsada önerilerde bulundum. Özetle konu başlığıda bunu anlatıyor.

    Hala ben nasıl yaparım bak gör demek yerine anlatılmak istenileni anlayın arkadaşlar ben öneride bulunuyorum. Senin yapıp yapamaman ne kadar başırılı yada başarısız olman bahse konu değil yani. Oyunu bırakmak istiyorsan tavsiyeler bunlar. Yok ben zevk alıyorum hala oynaaycağım diyorsan hay hay devam et tabiki. Devam etmeni yermiyoruz burada. Bırakırsan öneri sunuyoruz.
  • GENÇLİK ELDEN GİDİYOR BENCE BIRAKIN OYUNU GENÇLERRRR
  • Kenan Birkan kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.