Şimdi Ara

LoL Dünyasının En iyi takımı : CLG.EU < ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
9.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kendimi magazin kanalları izliyormuş gibi hissettim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gurcellonline

    @SchutZ
    Oyun dunyasini iyi tanimak daha kurallara ve duzene uymamaya sebebiyet verseydi. Bu forumda hic kimsenin ayni konu altina yorum yazmasina gerekkalmazdi. Yada her oyunu bilen bu ozgurluge sahip olsaydi dusunun ne halde olurdu forum.
    Kibarca yapilmasi gerekeni yapmasini soyledikden sonra konuyu kilitlememis olmam yapilan ise saygimi gosterir. Lakin o saygiyi gormezden gelip cesitli bahaneler turetmende forumu gectim ama en azindan bana karsi saygisizligini gosterir.
    Simdi kisa ve net birsekilde soruyorum sen benim yerimde olsaydin ne karar verirdin?

    Ben şunu söylemek istiyorum abi, demişssin ki buna benzer vs. konular varken açmak hani gereksiz tarzında söylemişsin.Bende demek istiyorum bu diğerlerinden farklı adam sadece konuyu açıyor VoyBoy cıkmıs beyler ne diyorsunuz falan tarzında konular ama bu arkadaşın mesajında daha farklı şeyler var kendine özgü yorumları var..CLG.EU nun en iyi takım oldugunu falan vurgulamış..
    Yani benim demek istediğim, Bu konu, diğer konulardan çok daha farklı bu yüzden silinmemesi gerekli..Saygı duyduğum nadir insanlardansın, saygısızlık etmedim




  • Keşke giden hotshot olup yerine voyboy gelseydi
  • Saint'in gidişi doublelift ile atışmalarından kaynaklıdır. Saint genelde her tartışmada haklıdır. Hepsini izledim, o takımdaki en sağlam ve takımı taşıyan adam Saint'ti. Ayrıca Hotshot gitse diyorsun soloqueue'de hiç hotshot izledinmi bilmiyorumda her maç 12-3 15-4 gidiyor adam. Bi gecede 200 elo kasıyor.
  • Hotshot'un gitmemesinin nedeni elo kasması değil. Hotshot CLG'yi kuran adam zaten. Hangi adam kurduğu takımdan gidecek? Ayrıca hotshot her defasında jungle'ın aşırı derecede basit olduğunu söylüyordu. Ben clg.b'ye geçer sanıyordum ama main takımda jungle olarak kaldı. Saint'in de dediğine göre Voyboy clg'nin stiline uymuyor. Voyboy'un agresif oyununa CLG'nin alışması zaman alacak. Ayrıca nhat zaten şu an en iyi takımlardan birinde. TSM.Evo'da. Wings, salce ve nhat varken o takımdan harika şeyler çıkar. Ayrıca 4 kişi kalan takım M5 değil SK idi. Tsm maçında M5'de 4 kişi kaldığı için SK'ye acıyıp gelin re-make yapalım demişlerdi ama raqequit atmıştı sk'dakiler. EU-West'in kralıda CLG.EU'dur gerçekten. Ama Doublelift'e en iyi ad carry diyenler var ölüyorum. Adamın tek oynadığı carry vayne. Corki ile batırdı turnuvada. Ezreal ile batırdı. Ayrıca takımdaki tartışmaların asıl kaynağıda o. Hiçbir zaman takım oyununa uymayıp kendi başına hareket ettiği için yenildiler çoğu kez. Hotshotgg zaten her yerde fail. Adam beta'dan beri oynuyor ama hala dandik. Saint CLG'nin en iyi oyuncusuydu şimdi onuda yitirdiler hotshotgg 5-6 ayda anca alışır jungler pozisyonuna. Curse takımı ise şimdi saint ile çok fena oynayacak. Bu sabahta saint hotshot'u izledi jungle oynarken. Fena dalgasını yaptı. Yenilmişlerdide tam. Ayrıca bu yeni takım değişikleri için yakında bir turnuva olacakmış. Orada görürürüz nasıl sonuçlanacağını takım değişikliklerinin.




  • Oha 3-4 gün takip etmedim neler olmuş lan. Hsgg zaten troll. Jungle falan yapamaz o noob.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fireslashex

    bjersen i unutmak ??



    2 yıllık konuyu hortlatmak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fireslashex

    bjersen i unutmak ??



    Dat hort
  • hortlatmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi hortlattın bari doğru yazsan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fireslashex

    bjersen i unutmak ??



    o zamanlar bjergsen portakalda vitamin bile değildi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NDS

    quote:

    Orijinalden alıntı: fireslashex

    bjersen i unutmak ??



    o zamanlar bjergsen portakalda vitamin bile değildi.

  • Hortlatanı saygıyla anıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.