Şimdi Ara

LoL İçin F/P Gamer Mouse-Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi League of Legends oyunu için F/P oranı iyi gamer mouse ve klavyesi arıyorum. Bütçem ikisine toplam 200-250 TL verebilecek düzeyde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • G103-G300
  • 20 liraya logitech g100 almıştım indirimden. gayet memnunum. full hd'de dpi'ı lol için tam kıvamında. ama piyasadan kaldırdılar o yüzden bulamazsın. ama çok aşırı bir şeye gerek yok lol için full hd'de 2500 dpi falan yeterli.

    lee sin'de macro kullanacam diyorsan herhangi bir macro özelliğine sahip klavyeyi alabilirsin. ama ucuz diye a4 tech'in oyuncu klavyelerinden alma. aslında hiçbir numaraları yok ve çok çirkinler. arada bir gittiğim bir internet cafede var alt tuşunun olması gereken yere bi g12 tuşu mu ne koymuşlar, o internet kafede lulu oynayamıyorum mesela. kendime ulti, kalkan, hız basamıyorum falan.

    lolde klavye için geri bildirimin önemli olduğunu düşünüyorum. o yüzden mekanik klavye kullanmak lol için bir avantajdır. ama abartmamak gerek tabii. eğer mekanik klavyelik bütçen yoksa, yüksek tuşlu klavyeleri tercih etmelisin. ben olsam logitech g103 alırdım. teknomarketlerde denediğim kadarıyla fiyatına göre gayet güzel bir klavye, tuşlarının yüksekliği falan hoşuma gitti.

    mouse'a bütçe ayıracam diyorsan g300 falan önermiyorum. tutuşu falan hoşuma gitmiyor. g400s falan daha mantıklı bir seçim.

    daha ucuz g100s ya da a4tech'in x7 mouselarından ele oturan olanını alabilirsin. a4techlerin kısa ve parmak ucuyla kullanılanlarını alma derim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raydr1c

    G103-G300

    +1 en iyi ikili.
  • İkinizin tavsiyelerini de inceleyeceğim. Makro ayarlar da kullanmak istiyorum. Tabii o zaman fiyatı ne kadar olur bilemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech g103+ G500s

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavyeye verceğin parayla script al daha iyi oynarsın
  • lol için klavye fare mi alıyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archspire -- 22 Ekim 2014; 0:55:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Suan 55liraya x7 almistim onu kullaniylrum, forumdan 0 gibi 70 liraya g105 aldim. 0 i 150 lira. Oneririm ikiside kaliteli parçalar. Hele g105

    Bu arada ikis parçada da makro mevcut. Hele g105 de ekstra makro tuşları var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilaldem12 -- 22 Ekim 2014; 11:24:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g300 den ben çok şikayet duydum makro özel tuşlarının üste olması zaten değişik bir seçenek almadan önce iyice bir düşün derim 40 lira daha koyup Logitech G400S almak daha mantıklı bence ben kendim öyle yapmayı planlıyorum en azından
  • Merhaba arkadaşlar gezerken gözüme çarptı ben kendim kullandığım klavyeyi önermek istedim. Tavsiye ederim çok güzel hatta set olarak satan yerlerde var.

    http://www.ucuzlukcu.com/urunler/everest-rampage-ledli-triple-gaming-set-ujhmr/

    Tavsiye Ederim. Site de güvenilir ben ordan aldım başka yerde var mı bakmadım ama varsa klavye mouse fenaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.