Şimdi Ara

LoL Lig Saçmalığı ne zaman kalkar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yahu delirdim artık bu nedir anlamadım son 50 oyunumda win rate %50 yapıcam diye inat etmiş gibi birşey bu oyun lig atlamayı geçtim


    Sup oynarken adc yi 10-0 kastırıyorum kimse feedlemese bile takımdan adamlar yinede kaybediyor..

    Jungle oynuyorum kill vermediğim 1 kendim varım geri kalan herkse kill dagıtıyorum

    Top mid adc iken istif bozmadan cok güzel kasılıyor ve kill de alıyorum (ha bazen olmuyor onu kabul ediyorum)


    Ama şu mantık çok saçma yani ben kesinlikle inanmıyorum artık gerçekten bir oyuncu ile o takımda olduğuma yemin ediyorum BOT'tan farkı yok adama yalvarıyorum resmen gel etme eyleme kurbanın oliim diyorum adamda tık yok


    genelde 5 oyun ardarda kazanıyorum geri kalan oyunları mutlaka kaybettirmesi lazım şaka gibi resmen

    1w1l5w5l3w3l hiç bozmuyorda sürekli ne kadar kazanırsam o kadar kaybettiriyor


    Ben sıkıldım şu saçmalığından mmr pointmidir nedir o kalsın hiç yoktan harbiden normal insanlarla oynarız gibime geliyor yada bir insanla oynamak istiyorum o derece strese girdim.


    Bilmiyrum sizin başınıza geliyormu ama resmen cinnet geçircem ülkemizde çok var ekrana kafa atan bizdemi atsak nedir bilemedim



    Bide yetkililerden ricam lol İsyan Etme bölümü açarsanız sevinirim







  • Ne istiyorsun lig sistemi yerine ? Gayet iyi bir sistem. Eskiden amaçsızca elo kasıyorduk. Lig sistemini istemiyorsan normal oyun oyna.
  • Olaydaki en buyuk hatan arka arkaya cok rank oyun atman.İster istemez kendi motivasyonun bile bozuluyor. Sen kwendin herşeyi iyi yaptıgını dusunuosun ama yapamıyorsun arka arkaya atılan rank maclarında gunluk kendıne bır lımıt belırle derım. o limite ulastıktan sonra oynama bence yararını goreceksın.

    Lig sistemine diyecek birşey yok gayet duzgun bir sistem ve sadece lol kullanmıyor bu sistemi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnt -- 13 Haziran 2015; 18:32:01 >
  • Bence değil çünkü ortalık beceriksiz oyuncu kaynıyor veya çoluk cocuk diyim eksiden puanı yetmiyen oyuncuyla oyuna atmıyordu şimdi ise senin liginde 30 lvl unranked'tan güzel bir lige atmış diye bir oyuncu var bu onun iyi olduğunu göstermez ama 10 da 10 yapan güzel yerlere geliyor 0 tecrübe. sonrası malum gold silver felan derken bütün liglerde isyan ettiriyorlar. eski sistemde bu yoktu en fazla troll veya afk vardı şimdi harbiden beceremiyor adamlar yok mantık felan bırak fizik kurallarına aykırı hareket ediyorlar.
  • Elo sistemi bence de daha güzeldi ama oyuncu sayısı arttıkça böyle yapmak zorunda kaldılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalktı
  • 2009'dan beri oynayıp sılver olmak

    Neyse lol2un devri çabuk bitti Plat2'de bırakıp sattım hesabımı 250lıraya s3'te başlamıstım sadece bi 40liralık rp yuklemıstım

    Oynamayı bilen adam elo elo diye aglamaz
  • 2009 dan beri oynayıp ligimden dert etmiyorum ligimde almaktan mutluyum. bazı oyuncular hariç. burda kardeşim sadece oyuncularin nekadar mantıksız hatalar yapmasinin sebebinin lig sistemi olduğunu söylüyorum. ama tâbi sen 250 lira felan satiyorsun ya şimdi kesin yeni bir acc en var ve bronzdasin ve türkiyede master kasıyorsundur kesin.. neyse lafım yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro olsan her türlü carrylersin zaten. Pro değilsen de pro duo bul o carrylesin onsuz girme kanser olma boşuna. Ayrıca havanda değilken oyuna girme %95 lose olur wini de alsan sana lp den başka bir getirisi olmaz.
  • Haklı olabilirsin kardeşim ama ben zaten low eloda oynuyorum yükselmek için kendi kendime takılıyorum hedefim standart. Beni kanser eden adamlar harbiden 4 kişi normal oyuna girip 5 kişi feedleyip afk oluyor o derece şansızlık var. Ama yinede ya bu lig sistemi değişmeli şart.

    Yada paralı yapsınlar şu oyunu verim parasını oynayim oda güzel olur bellli. Bir kesime hitap etsin mmr olayı çok güzeldi sonra lig geldi mmr dengesi gitti yani adam yeni başlıyor 1200.mmr direk 0 olsa 1200 kassa imkansız o insanların lige girmesi. Paf ligi olsa keşke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1win1lose şeklinde gidiyorsan uzun süre o lige aitsin demek oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canxx33 kullanıcısına yanıt
    seni çok iyi anlıyorum aynı dertler bendede vardı gerçi oyunu oynamıyorum artı kfazla 2-3 günde 1 maç falan . şunu diyorsun sen şimdi kaliteli oyun oynamak istiyorum fakat oyunculupğu msüper değil ben takımımı taşıyamam ama takım her şeyi ypaılması gerkeen gibi yaparsa ben çok iyi oynarım ayak uydururum (yapılması gerekenden kastı tf kazanıldı ejderha al, kule kes harita wardlama,ayrık ittirme görevlrin paylaşılması) diye düşünüyorsun o yüzden bi takım bul gerçi takımalra da almıcakalr lig yüzünden yada şunu yap arakdaşından plat bi hesap iste 10 maç atabilrimiyim falan de ben işte o şekil ypatım girdim ligim gümüş 2 mi neydi plat 4 de 10 maç attım 8 ini kazandım ve güzel skor lar la takıma baya katkı sağlayarak benim takım oyunculugum çok iyi bireysle iyi değilim (bunda pc ve ekipmanlrın etkisi büyük) seninde böle bi sorunun var ya eleboost yaptır onların çıkardığı taktik belli dir 1 herosu vardır hep onu alırgenelde iyi oynuyor zatne adam 10-8 falan win le çıkarırlar küme neyse işte eloboost yaptır palta flan en azından keyifli oyun oynarsın diye düşünüyorum .eloboost a karşıyım ama arkadaş iyi oynarım ayak uydururum diyorsa yaptırsın kimi kişi çok bahtsız oluyor bir türlü küme çıkamıyor)




  • 1w1lose olayı hakkında baya bi sitede okudum dediklerin doğru olabilir resmen şebek ettiler silver 2 3 4 arası bazen 5 sonra tekrar başa sarıyor görende dejavu filmi cekiyoruz sanıcak.

    Elobost pek fazla sıcak bakmıyorum aslında güzel birşey gibi görünsede ben kendim kasmadımmı zevk alamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.