Şimdi Ara

Lost Ark Alberhastic Guardian Raid Kılavuzu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lost Ark'ın piyasadaki en zengin içerikli oyun sonlarından birine sahip olduğu bir sır değil. Son hafızanın en eksiksiz MMO'larından biri olan Lost Ark, yapılacak, görülecek ve deneyimlenecek şeylerle dolu olarak geliyor. Zorlu ve son derece ödüllendiricidirler ve çok tatmin edici bir beceri tabanına sahiptirler. Alberhastic Guardian Raid de farklı değil.


    Tamamlanması en zor baskınlardan biri, bilinmesi gereken bir sürü mekanik, haksız yere büyük bir HP çubuğuna sahip bir patronla dolu olan Alberhastic Guardian raid, oyundaki en iyi ödüllerden bazılarını sunuyor.


    Baskınlar, herhangi bir MMO'nun önemli bir parçasıdır. Lost Ark'ta bunlar ana son oyun PvE içeriğidir ve karakterlerinizi geliştirmenin en iyi (ama aynı zamanda en zor) yollarından biridir.


    Sınıfınız, takım arkadaşınızın sınıfları, savaş öğeleri, beceriler, gravürler ve her patron ve baskın için benzersiz olan özel mekanikler hakkında yüksek bir anlayışa sahip olmanızı gerektirir. Bu yüzden çok zorlar ve çoğu zaman onları yenmek için birkaç deneme yapmanız gerekecek. Lost Ark Gold arıyorsanız, sadece google'da Aoeah'ı arayın ve kontrol edin, indirim için FORUM kodunu kullanın!


    Alberhastic Guardian Raid nasıl yenilir

    Alberhastic raid, oyundaki en zor raidlerden biridir. Patronun birden fazla formu, bir ton hp ve çok az zayıf yönü var.


    Bu koruyucunun beş farklı formu vardır. İlk karşılaşmada “normal” formunda olacaktır. Diğer formlar iki yakın dövüş “pençe” formu ve iki uçan formdur. Her formun kullanabileceği farklı bir tek vuruş mekaniği vardır, bu nedenle ilk denemelerinizde bunları ezberlemeniz çok önemlidir.


    Patronun yaptığı bu dönüşümler rastgele olabilir ve genellikle onunla karşılaştığınızda veya farklı bir alana kaçtıktan sonra gerçekleşir.


    Özel Küreler

    Koruyucu genellikle onun yanında sizin ve tüm ekibinizin odaklanması gereken bazı parlak kırmızı küreler çıkaracaktır. Bu patronu yenmenin önemli bir parçası. Yok edilmezlerse, patron söz konusu küreleri tüketecek ve güçlenerek hasarını artıracaktır. Hasarı, temel yeteneklerin bile HERHANGİ bir sınıfa tek atış yapacağı noktaya kadar arttırılabilir. Büyük başarı için her ortaya çıktıklarında kürelere odaklandığınızdan emin olun.


    Küreleri yok etmek karakterlerinizi birkaç saniyeliğine zayıflatacak olsa da, zayıflatmayı anında ortadan kaldırmak için Panacea gibi öğeler kullanılabilir. Bu etkinin yanı sıra, kırmızı küreleri yok etmek, oyuncu tarafından bir sonraki hasarı tamamen ortadan kaldırmak için tüketilebilecek mavi küreler ortaya çıkaracaktır. Bunu patronun en güçlü saldırılarına karşı kullandığınızdan emin olun.


    Yani, küreleri yok etmek sizi zayıflatsa bile, getirisi her zaman buna değer.


    Alberhastic Guardian Raid Tek Atış Mekaniği


    Gümüş/Altın Küreler

    Muhafızın sizi tek vuruşta silmeye çalışacağı ilk yol Gümüş/Altın kürelerdir. Patron etrafında bazı gümüş ve altın küreler üretecek ve bir süre sonra iki renkten birinde parlayacak.


    Bundan sonra, parladığı renge bağlı olarak altın veya gümüş küre tarafından vurulmanız gerekir. Altın parlarsa, altın küreyi alırsınız. Gümüş parlarsa, gümüş küreyi alırsınız. Buradaki fikir, doğru küreyi alırsanız, sizi patronun bir sonraki saldırısından koruyacak bir auraya sahip olmanızdır.


    Eğer o auraya sahip değilseniz (veya saldırı menzilinden uzakta değilseniz), bir sonraki saldırı size tek atış yapacaktır.


    Ayrıca, yalnızca bir küre tarafından vurulmaya çalışın. Aynı renkte bir küre tarafından vurulursanız, auranız değişmez, ancak sersemletilirsiniz. Bunun yanı sıra, farklı bir renk küresine çarparsanız, auranız değişecektir.


    Doğru rengi yakalamayı başaramadıysanız, patrondan mümkün olduğunca uzaklaştığınızdan emin olun.


    Soluk Mavi Aura

    Patron, form değiştirdikten veya yeniden şarj olmak için kaçtıktan sonra karşılaştığınızda, üzerinde soluk mavi bir aura görebilirsiniz. Bu konuda ekibinizle birlikte dikkatli olun ve koordine edin. Aura ortaya çıktıktan sonra, beceri ya da el bombası kullanarak onu bozmak ve aşağı indirmek için yaklaşık 20 saniyeniz var.


    Başarısız olursanız, patron (hangi formda olduğuna bağlı olarak) kaçınılması çok zor olan ve tek seferlik bir saldırı gerçekleştirecektir.


    Bu, korkuluk ve değer düşürme bombaları gibi eşyalarınızı kullanmanız gereken zamandır.


    Mavi Tornadolar

    Mavi kasırgalar, atlatması daha kolay mekaniklerden biridir. Patron bu mekaniği yalnızca uçan formdayken gerçekleştirecek.


    Bu mekaniğin anahtarı, ortaya çıktıklarında kasırgalardan kaçınmaktır. Bir kasırga tarafından vurulursanız, sizi yere serer. Bundan sonra, karakterinize artık hamile kalmanızı engelleyecek bir debuff yerleştirecek.


    Belirli bir noktada, kasırgalar ortaya çıktıktan sonra, patron tek seferlik bir saldırı gerçekleştirecek. Kasırgalardan birine girerseniz önlenebilir. Bu nedenle, SADECE patron saldırmak üzereyken kasırga tarafından vurulmak önemlidir.


    Ancak bir kasırga tarafından vurulursanız, debuff'ı kaldırmak için Panacea iksirini kullanabilirsiniz.


    Ne kadar zor olduğu için, düşük beklentilerle birkaç kez oynamanız çok önemlidir. Ayrıca bu raidi bir lonca ile denemeniz şiddetle tavsiye edilir.


    Çok ölseniz bile cesaretiniz kırılmasın! Bu, baskınların eğlencesidir. Deneme ve yanılma - düşmek ve ayağa kalkmak.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.