Şimdi Ara

Lotto Ürün İnceleme Dalaveresi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lotto marka spor ayakkabısı almıştım Yunusspor isimli mağazadan. Cumartesi akşamı ayakkabıyı aldım ve o akşam sulu zemine bastığımda ayakkabıların tabandan su aldığını fark ettim. Ertesi gün pazar olduğu için ayakkabıyı geri veremedim, pazartesi ayakkabıyı mağazaya götürüp durumu anlattım ve geri vermek istediğimi belirttim. Mağazadaki adam ayakkabıyı alamayacağını firma razı olursa ancak başka ürün ile değişim yapabileceğini belirtti. Böyle iş mi olur ayakkabılar tabanından su mu alır kullanalı 2 saat olmadı sıkıntı yaşadım desem de kar etmedi. Bunun üzerine para iadesi yapılması için tüketici hakem heyetine ayıplı mal diye başvurdum.
    Asıl olay burada patlıyor. Lotto firması tüketici hakem heyetine bir savunma yazmış buraya dikkat savunmada ürünün yağmurlu ve karlı havada su alabileceğini belirtmiş ayrıca üründe bir sıkıntı olmadığını yazmış. Hakem heyeti de bu savunmayı dikkate alıp Lotto'yu haklı bulmuş. Böyle saçma bir şey olabilir mi? O zaman biz başvuralım hakem heyetine, karşı tarafda bir savunma yapsın bu işten kurtulsun. Oh ne ala memleket...Spor ayakkabısı tabi ki yağmurda ve karda su alır benim derdim ayakkabıların tabanlarından su almasıydı!
    Dahada önemlisini şimdi yazıyorum. Hakem heyetinin kararı çıkmadan 3-4 gün önce Lotto firmasının ürün inceleme bölümünü arayarak ayakkabının durumunu sordum. Ürün incelemede bulanan Ayten hanım ürünün kendilerine tabanda erime ve çatlama şikayeti ile geldiğini ama üründe herhangi bir sıkıntı görülmediğini belirtince bende ayakkabıları o sebeplerden değil tabanlarından su aldığı için geri vermek istediğimi belirttim bir yanlış anlaşılma olduğunu mağazaya gidip oradaki arkadaş ile bir test etmemi eğer ayakkabılar tabanlardan su alıyorsa tekrar geri göndermeye gerek olmadığını gerekli yardımı yapacağını belirtmişti. Birkaç gün sonra mağazaya gittim. Benim mağazaya gittiğim gün tüketici hakem heyetinin kararı mağazaya ulaşmış. Ayten hanımı arayıp durumu hatırlatıp ayakkabıları test yapacağımızı belirttim fakat kararın benim aleyhime çıkmış olduğunu ve bu saatten sonra hiçbir şey yapamayacağını söyleyiverdi. Anlayacağınız çamura yattı. Daha durun bitmedi, mağazadaki adamla tartışırken ayakkabının fişini kendisine bırakmadığım için ayakkabıyı firmanın ürün inceleme bölümüne bile yollamadığını öğrendim. Ne dalavereler ne dalavereler. Koskoca Lotto firmasının yaptıklarını görüyorsunuz ya. Şimdi diyeceksiniz olmaz böyle bir şey film mi yahu bu. İnanmayana ses kayıtlarını dinletebilirim. Bunları yazmamın amacı sizleri uyarmaktı böyle bir durum sizin de başınıza gelebilir ÇOK DİKKATLİ OLUN.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.