Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
184
Favori
190.628
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sabiha Gokcen havalimanindaki LGM lounge den hangi bankanin kartlari faydalanabiliyor? Bilgisi olan varmi?
  • Ben de 2 soru soracağım,

    1- Sabiha Gökçen, Ataturk, Adnan Menderes ve Esenboğa iç hatlar CIP salonlarına nereden giris yapılıyor? İç hatlar gidis kapısından girmiyoruz sanırım? CIP lounge da olay nedir? Servisle mi uçağa gidiyoruz vs, ?

    2- Yurtıcı aktarmalı THY business uçuşlarda ilk uçaktan inip diğerine giderken bir kolaylık sağlanıyor mu?
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bunu nasıl yaptığını açıklarmısın ben pegasus iç hatlar sabiha gökçen ve antalya arasında genelde gidip geliyorum ve wings lounge kullanıyorum online check dahil yaptırsam 2. güvenlik geçiş kısmı 2 saatten önce açılmıyor ne yaparsan yap Sen nasıl müşteri profili çiziyorsun 8 saat önce giriyorsun bu bir ikincisi bu duruma nasıl loungelar izin veriyor oda ayrı konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    Sabiha Gökçen pegasus ile uçarsan 25 TL ücreti mevcut .

    Bunun haricinde bir çok banka destekliyor ama ücretsiz geçiş yok sanırım
  • bilancho B kullanıcısına yanıt
    1. Sabiha gökçen iç hatların yanındaki daha küçük bir binadan giriş yapılıyor. İç hatlardan girersen sağa döndüğünde shutle noktası var oradan araç gelip alıyor buda bir gidiş yöntemi :) içerisi gayet güzel ve geniş PS4 dahi var

    Adnan Mendres'te normal giriş yapıyorsun oldukça küçük cip salonu var 2. güvelikten geçtikten sonra W.C'lere gider gibi gidip yanda merdivenler var oradan çıkabilirsin.

    Esenboğa'da iç hatlarda yine istersen normal girişten girebilirsn 2. güvenlik kontrolü sonrası sanırım 111'in falan karşısında olması lazım. Fakat havalmanına girmeden oda yine iç hatlar gidişin sağında olması lazım.


    CİP nedir olayına gelirsek iyi yanlarıda var kötü yanlarıda mesela havalimanında kola'nın 5-10 TL satıldığını düşünürsen ordaki tüm yiyecek ve içecekler ücretsiz kola su kahve gibi. Bunun yanında nispeten daha rahat koltuklar mevcut uçağa geç bindiğin için bazen bagaj sorunu oluyor salondan seni özel CİP araçlarla uçağa götürüyorlar bazen binip 10 mt sonra indiğim oluyor. Bagajında Priotry etiketi oluyor ama tüm havalimanları bunu takmıyor normalde bagajların ilk gelmesi lazım adı üstünde öncelikli ama bir çok havalimanı kafasına göre gönderiyor.

    2. Tabiki kolaylık olmuyor :D mesela sistem şöyle işliyor sen iç hatlarda indin aktarma bölgesine geldiğinde tekrar iç hatlar gidiş'e geçiyorsun yani oradan cip kadar yürümen gerekiyor atatürk havalimanında bu mesefa yaklaşık 10 dakika falan




  • Eax1650 kullanıcısına yanıt
    Bunun alakası yok :)

    CİP ve Diğer lounge'ların Türkiyede sınırlaması yok yani CİP lounge ilk uçuştan son uçuşa kadar çalışıyor

    ilk uçuşlar 4.30'da son uçuş 01.30 olması lazım bu saatler arası tamamen açık ve kimse sizi 10 saat var giremezsiniz demiyor. Bunun yanında yine bu saatler arasında gelirseniz uçağınız için bileti alabiliyorsunuz yine size kimse uçuşa 5 saat var bilet alamazsınız demez diyende yeni gelen elemandır :) bu güne kadar hiç denk gelmedim açıkcası özellikle 4.30 uçuşu için ben 11 gibi havalimanına gider Lounge'da otururum yada uyurum
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgilendirme yapmıyalım.

    THY Cip salonlarını kullanabiliyorsunuz fakat 30 TL falan ücreti olması lazım bu ücreti ödedikten sonra kullanabiliyorsunuz sadece ücretsiz kullanım yok.
  • Anadolujet ile uçuş yaptığınızda Cip salonu kullanmak isterseniz bu ücret 50 tl dir.
  • cloves C kullanıcısına yanıt
    Mesajı geç gördüm hocam :)

    Garanti bankasıda ücretsiz veriyor kartı zaten sadece her geçiş için 15 dolar gibi bir ücret alıyor özel üyelik aldığınızda bu geçiş ücretlerini almıyor.

    Açıkcası aylık ortalama 2000 ile 4000 arası alışverişlerimden mil geliyor buda senede ortalamaya vurursan 30.000 mil demek buda iç hatlarda yaklaşık 8-9 ücretsiz uçuş yapar yani kart ücreti kendisini bir şekilde karşılıyor böyle geniş düşünürsek.

    Açıkcası Yapı kredi Crystal kart'ada baktım böyle bir bilgi göremedim en azından priotry pass geçişlerinin ücretsiz olduğu konusunda ama garanti bankasının prive kartlarına bağlı olarak özel bankacılık sistemini seviyorum hiç uğraştırmadan gerekli tüm işlemleri sağlıyorum.
  • anil A kullanıcısına yanıt
    Her havalimanında bir dğeil :)

    izmir'de 30 tl Sabiha gökçende 25 TL'dir Ankara'dakini bilmiyorum açıkcası primeclass lounge daha iyi olduğu için ankarada burayı kullanıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

    Yanlış bilgilendirme yapmıyalım.

    THY Cip salonlarını kullanabiliyorsunuz fakat 30 TL falan ücreti olması lazım bu ücreti ödedikten sonra kullanabiliyorsunuz sadece ücretsiz kullanım yok.

    Zaten ücreti kastediyorum dostum. Ücret ödedikten sonra elite olmanın bir espirisi kalmıyor ankara Esenboğa da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    o konuda ben çok tartıştım :) yani hem çağrı merkezi hemde salondakilerle çok anlamsız bir işlem gibi geliyor bana gerçekten THY büyüdüğünü zannederken aslında bazen gözümüzde küçülüyor. Bunun başlangıcını ben iç hatlarda planet sistemi kapatınca anladım zaten

    Yakında classic plus kartıda lounge kapatırlarsa hiç merak etmeyin.
  • Anadolujet ile uçarken benden 50 tl istediler. Havalimanı belirtmemişlerdi. Call centerdan sormuştum.
  • anil A kullanıcısına yanıt
    hocam 50TL Cip giriş ücreti yani normal biletleme yaptığınızda cip kullanmak isterseniz 50 TL ücret ödemeniz lazım ama anadolujette indirim olması lazım dediğim gibi her yerde değişik şuan benim karşılaştığım.

    Açıkcası aklınızda bulunsun 50 TL Cip vermek yerine ortalama 25 tl private lounge'a verin daha iyi hiç olmazsa alkol var
  • Zaten 50 tl verilip kullanılması mantıklı değil. Geçen sefer İstanbul-Ankara giderken otobüs belediye otobüsü gibiydi. 30-40 insan vardı.
  • Merhaba Parafly Atatürk Havalimanı Lounge hizmeti gayet iyi.

    Parafly İle Ücretsiz Lounge Keyfi!
    Parafly sahipleri, Istanbul Atatürk Havalimanı Dıs Hatlar’da yer alan TAV Comfort Lounge’da aşağıda yer alan hizmetlerden ücretsiz yararlanarak, uzun bekleyişlerini keyfe dönüştürüyorlar.
    Sınırsız yiyecek-içecek ikramı
    Sınırsız yiyecek-içecek ikramı
    Evinizdeki rahatlığı sağlayan konfor
    Duş imkanı ve bakım setleri*
    Kablosuz İnternet bağlantısı
    Laptop kullanımı
    iPad 2 kullanımı*
    TV izleme imkanı
    TV’ye bağlı kişiye özel masaj koltukları
    Kişisel kulaklıklı müzik sistemi
    Günlük gazete ve güncel dergiler
    Uçuş bilgi takibi
    Dıs Hatlar’da yer alan TAV Comfort Lounge’dan
    Lounge hizmetinden Parafly sahipleri kendileri; Parafly Platinum sahipleri ise 1 misafirleri ile birlikte ücretsiz olarak faydalanabilmektedir. Hizmetten yararlanmak için, lounge girişindeki görevliye Parafly’ ınızı göstermeniz yeterlidir.
    Lounge hizmetinden ücretsiz yaralanabilmek için müşterilerin;
    Kartlarına son 2 ay içerisinde sahip olmaları ya da,
    Kartlarını son 1 ayda en az bir kere kullanmaları gerekmektedir.
    TAV Comfort Lounge Parafly Parafly Platinum
    Kart Sahibi Giriş Ücretsiz Ücretsiz*
    1. Misafir 30 Euro Ücretsiz*
    2. Misafir 30 Euro 30 Euro
    * Hizmetten ücretsiz yararlanabilmeniz için, lounge girişindeki görevliye Paraf Platinum veya Paraf Business’ ınızı göstermeniz yeterlidir.
    Dış Hatlardaki TAV Comfort Lounge pasaport geçişinden sonra, asma katta bulunmaktadır.








  • anil A kullanıcısına yanıt
    hocam geçen aydı sanırım izmir - ist uçuşunu yapıyorduk :) inanırmısın hiç abartmıyorum uçağın 3-1 'i cip olarak bindi

    yani diğer kartlarım olduğu için çok fazla kullanmak istemiyorum bagajlar içinde yer araması cabası oluyor en sevdiğim yanı sadece o saçma kendini havalimanı sahibi sanan güvenlik personeli ile muhattap olmamak sırf bu yüzden kullanıyorum yoksa değmez yani cip 'e .
  • Parafly in tek eksigi sabiha gokcen kullananlara lounge girisi sunmamasi, her yer lounge hizmeti ile bu dengelenebilir ancak oturdugun yerin restoran seklinde gecmeme riski ,ya da mac izlemek icin filan bara gidilmesi durumunda gecmeyecegini dusunuyorum, bu risk alinmaz o dar zamanda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

    hocam 50TL Cip giriş ücreti yani normal biletleme yaptığınızda cip kullanmak isterseniz 50 TL ücret ödemeniz lazım ama anadolujette indirim olması lazım dediğim gibi her yerde değişik şuan benim karşılaştığım.

    Açıkcası aklınızda bulunsun 50 TL Cip vermek yerine ortalama 25 tl private lounge'a verin daha iyi hiç olmazsa alkol var

    nerelerdeki private loungelara 25 liraya giriliyor.

    saw'da 25 liraya girilen lounge varsa seve seve o ücreti ödemeye razıyım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 24 Nisan 2015; 10:21:14 >
  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle en sinir olduğum durum Sabiha Gökçen de bu hizmeti sunmamaları ,

    Bu konuyla ilgili bir gelişme olacağını da sanmıyorum....

    Bulduğumuz ucuz biletler genelde pegasus o da uçuşları sabihadan yapıo genelde
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.