Şimdi Ara

Lovato ikaz sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • megane II aracıma yaklaşık bir yıl önce lovato easy fast lpg kiti taktırdım son 1 aydır aracın motorunu kapattığımda lpg göstergesinden ikaz sesi gelmeye başladı bu ses bir iki saniye devam ediyor ve sonra susuyor. Kiti taktırdığım ustaya gittiğimde bunun normal olduğunu söyledi ancak daha önce bu ikaz sesinin olmadığını söylediğimde "elektrik toplanıyo zamanla olur böyle" gibi bişeyler söyledi ama net bir cevap alamadım acaba bu uyarı sesi gerçekten normal midir? Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erev -- 5 Mart 2009; 19:45:01 >



  • lovato bende de var.Sadece tüp bittiğinde ikaz sesi veriyor.
  • ikaz sesi benim araçtada benzinden lpg ye geçişde geliyor 2 sefer dııt dııt diye ötüyor
  • lovatonun eski modellerinde gaz bitince ve benzinden geçişlerde ikaz veriyor, easy fast sisteminde ise sadece gaz bittiğnde ikaz sesi var tabi normalde böyle ancak dediğim gibi son 1 aydır motoru kapatınca da ikaz sesi geliyor nedeni muamma :(
  • elektirk toplanıyo çok saçma bir cevap.

    bence ana servisine götür orda baktır.
  • Değerli Erev, aynı sorun benim arabamda da var (Opel astra). Soruna bir çözüm bulabildiniz mi? Bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler.
  • Lovato'da bilmiyorum aynısı mı ama Tartarini de aynı ses bakım sesidir, cihaz 350 saatlık kullanma süresini doldurduğu için kullanıcıyı kibarca uyarır,

    kullanıcı da servise gider bakımını yaptırır ve yeni bir kalibrasyondan sonra o saat sıfırlanır.

    Sizinkinde de aynısı olabilir.
  • Sayın Berlin, cevabınız için teşekkür ederim, ancak bahsedilen bakımı yaptırdım ve hiçbir değişiklik olmadı, ikaz sesi motoru kapatınca 2 saniyeliğine gelmeye devam ediyor.
  • ayar yapmak yeterli değil, sayacı da sıfırlamaları gerekiyor, servise gidiniz, ve anafirmayı sizin yanınızda arayıp sorsunlar. Ufak bir işemdir diye tahmin ediyorum.


    quote:

    Orijinalden alıntı: berkays_2000

    Sayın Berlin, cevabınız için teşekkür ederim, ancak bahsedilen bakımı yaptırdım ve hiçbir değişiklik olmadı, ikaz sesi motoru kapatınca 2 saniyeliğine gelmeye devam ediyor.
  • berlin mühendisliğin cevabı dogru lovato easy fast sisteminde belirli bir saatten sonra ikaz sesi gelir ve programda sıfırlama butonuna basarak bir dahaki bakıma kadar yanmaması saglanır.
    quote:

    Orijinalden alıntı: erev

    megane II aracıma yaklaşık bir yıl önce lovato easy fast lpg kiti taktırdım son 1 aydır aracın motorunu kapattığımda lpg göstergesinden ikaz sesi gelmeye başladı bu ses bir iki saniye devam ediyor ve sonra susuyor. Kiti taktırdığım ustaya gittiğimde bunun normal olduğunu söyledi ancak daha önce bu ikaz sesinin olmadığını söylediğimde "elektrik toplanıyo zamanla olur böyle" gibi bişeyler söyledi ama net bir cevap alamadım acaba bu uyarı sesi gerçekten normal midir? Teşekkürler
  • Candan mühendislik tarafından verilen bilgi doğrudur.Aynı sorun bende de vardı. Bakım saati gelince kontak kapatıldığında ikaz sesi geliyor 2 sn kadar. Bakım sonrasında bilgisayardan ikazın silinmesi lazım. O zaman kesiliyor. Ama çoğu Lovato servisinin bile bu olaydan haberi yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.