Şimdi Ara

LOW LEVEL FORMAT PROGRAMI VE HAKKINDA BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR FORUMDADA BİLGİLER VAR OKUDUM AMA COK ESKİ BİLGİLER YARDIMCI OLACAK ARKADASLAR İLETİSİME GECECEGİM.SORUNUM SU MASAÜSTÜ BİLGİSAYARIMDA ACILDIGINDA
    SU HATAYI VERİYOR:3rd hardisk smart bad saktör...... vs diye ve f1 tusuna basmadan acılmıyor.bu hatayı biraz araştırdım ve bad sektör olayı oldugunu duydum ve harddiskin mefta oldugunu hemen yenisini almayı tavsiye edenler oldugunu gördüm.birde low level format diye bir olay oldugunu duydum ve arastırdım fakat herkes farklı bisey dedi boot cd si falan filan.tabi bu llf fiziksel haatayı düzeltmiyor mantıklı olarak bende diyorumki benim hardiskte fiziksel bir hata yok sadece yigenlerim pc yi kapamayı bilmedigi icin dügmeye direk basarak ve 3-4 basmadan sonra bu olay oldu burada herhangi bir sarsma durumu olmadı anlıyacagıznı.bende bu low level formatı atmak istiyorum ve bu konuda en bastan bana yardımcı olacak arkadas varmı acaba.

    bu program cdsini felan da yardımcı olacak sekilde simdiden cok tesekkür ederim..iyiki varsınız







  • Bahsettiğiniz durumda fiziksel bozulma olması için sarsılması gerekmiyor. HDD içindeki plak dönerken belirttiğiniz gibi işlem halindeyse eğer bu şekil kapatmalarda okuyucu kafa plağı istemsiz çizeceği için zaten sorun direk fiziksel olabiliyor. Ama bir nevi yinede şansınız olabilir. Googleye Low level format bootable cd yazarsanız bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.