Şimdi Ara

LPG de rampa aşağı 1.viteste stop ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim sorunum lpg de seyir halinde rampa aşağı 1.viteste inerken,ayak frendeyken araç stop ediyor problem nedir,sorun neden kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler



  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetclk

    Arkadaşlar benim sorunum lpg de seyir halinde rampa aşağı 1.viteste inerken,ayak frendeyken araç stop ediyor problem nedir,sorun neden kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler





    aracınız 1. vites'te rampa aşaya iniyorsunuz ayagınız frende basılı vaziyette..!

    arabanızın devri kaçta iken stop ediyor ?
  • arkadaşım devir normal konumunda yalnız ayak frendeyken araba stok edicek kadar değil,rampa aşağı inerken olması gereken kadar basılı konumda onu belirteyim.
  • aynı sorun bende de var sıralı sistem lpg kullanıyorum ancak heryerde stop ediyor sadece yokuş aşşağı veya yukarı değil olur olmaz 1. vitese düşünce stop ediyor hatta yavaşlayınca boşa almadan bazen 3 den boşa alırken stop ediyor bıktırdı tüketti tamirciler de yaptık diyorlar yine aynı problem bujileri ateşleme kablolarını falan değiştirdik yine aynı. Aracın lpg filtreleri ve tüm diğer filtreleri de yeni değiştiği halde yine de aynı durum söz konusu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanonur -- 16 Ekim 2008; 10:34:14 >
  • normal kosullar altında (hic yakıt yokken dahi) bir arac vitesde stop etmez/edemez. debriyaja bastıgın anda stop eden aracların genel sorunu lpg nin basıncının gecici olarak dusmesidir. ama vitesde iken debriyaja basmadan stop ediyorsa aracın elektrik sisteminde bi sorun vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.